Cześć, widzę,że wiele osób się tak jakby przedstawia więc nie będę inna! Jestem Ola, wasze
dyskusje czytam od DAWNA,DAWNA i choć nic nie pisałam, czuję się tu jak wśród swoich .:D no
to tyle, jak coś pytajcie . :* <3
Moja imienniczka ! *o* Witaj Olu . :)
Zrobię wywiad by. Skailes :D Mam nadzieję że mnie za to nie zabije XD W każdym razie oto pytania:
1. Co myślisz o Angie?
2. Wolisz Leonettę czy Dieglettę?
3. Wolisz Naxi czy Caxi?
4. Wolisz Germangie czy Pablangie?
5. Ulubiona postać z Violetty
6. Ulubiona para
7. Oglądasz jakiś serial poza Violettą?
8. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty.
9. Wolisz masło, czy margarynę?
Witaj . *.*
1.Uwielbiam ją .<3
2. Wolę Leonettę.
3. Wolę Naxi.
4. Wolę Pablangie.
5. Federico !:*
6. Fedemila *.* <3
7. Zbuntowani,M jak Miłość i to co leci na DC :D
8. Ruggero, Mechi
9. MASŁO!
Taaak ! :D Punkt 4 zawaliłaś, ale za 1 Ci wybaczę :D Dobra... Nie będę tutaj przytaczać niepotrzebnych słów. Po prostu: Witaj wśród tej wielkiej rodziny :D
Ja też kiedyś oglądałam, potem jakoś wyszło że nie mogłam oglądać i wszystko się tam pozmieniało.: <
Witaj! Ja jestem Hania. Zauważyłam że jesteśmy do siebie podobne :D tylko jeśli chodzi o Rugg to strzeż się Sary (KeThA) :) Ruggero jest jej >. <
Jak my mamy ze sobą wiele wspólnego *.*
Witamy na forum (Ja sama dołączyłam dopiero wczoraj).
ja też, ale wiesz tamta się tak normalnie zapowiadała, a tymczasem bum, i wyszła na jakąś świrowariatkę. co ona sobie wyobrażała?
Żeby my wszyscy hepi, będziemy jej gratulować tematów, jak za czasów kiedy wiało nudą...
trzebaby zrobić jakiś porządny kodeks naszego forum
niewiele by brakowało a popularne by się stały tematy o treści: wychodzę do łazienki. życzcie mi szczęścia.
parę minut później: wróciłam. ciężko było, ale jestem.
W porę ogarnęliśmy ludzi, ale i tak z tej strony zrobiliśmy portal społecznościowy
xd
Ja nią jestem. Znaczy, Magda zasadniczo, ale to mój monsz, a że szyja kręci głową, a ja jestem częściej, więc sama się mianowałam na to stanowisko. Właśnie w tym momencie xD
Nie, tylko leomas ma tak na nazwisko.oni nie są naszymi dziadkami, tylko rodzicami Sary, a Sara ma nazwisko po Magdzie, ktora ojca nie ma. Ale my mamy dwóch ojców, to które jest dobre?
Chociaż kiedyś urodzily sie bliźniaczki, a kazda miala innego ojca, no i wyglądały inaczej, ale i tak nazywa sie ich bliźniakami
uuuf, wiesz, skoro czytasz to rozumiesz, że niektórzy potrafią zakładać masę niepotrzebnych tematów, które nic nie wnoszą.
wczoraj dziewczyna przełamała pierwsze lody i tak jej się nudziło podczas odrabiania lekcji, że aż zaczęła zakładać tematy od czapy.