Tak, zakładam temat.
Tak, nikt nie odpowie, bo nie lubicie mnie.
Tak, wiem.
Ale ja Was lubię i zakładam xd Podenerwujcie się chwilę moim towarzystwem, odpowiedzcie na pytanie i wgl...
Czo u Was? Ogólnie słyszałam, że ten 3 sezon jest czy coś hahah. xd No, ale nic, więc ogólnie, jak wakacje Wam mijają, takie bezsensowne pytania, żeby mieć temat do rozmów haha
Opowiadajcie :DD
Liczy, liczy, ale trochę mi się smutno robi, jak widzę, że wszyscy mnie mają gdzieś, bo coś się zmieniło i nie myślę jak oni.. :/
Cieszę hahh
Hejka ^^
Ach, wakacje mijają szybko i są zbyt gorące :c płyta z trzeciego sezonu jest beznadziejna, a ja wciąż ubolewam nad brakiem piosenki Naxi. Teraz wszystkim zawładnęła Fedemiła, ech. A co u Ciebie? :3
Hej Martynko! ;3 Ja Ci odpowiem <3
Co do 3 sezonu to twierdzę, że Tinka wygląda okrooopnie w blondzie, z nowych piosenek podoba mi się chyba tylko piosenka Diego i Mechi, są cudowne :3
U nas się dzieje, Marcudno, górą! :D Mamy nowy styl życia z Karo i Asią - Marcundo forever! :D
Marciak się zakochał chyba na zabój ;>
A co u Ciebie? Jak Twe wakacje?
Cześć! ;) Nasze wakacje mijają spokojnie, powoli, słuchamy ruda tańczy jak szalona, shippujemy Marcundo, Diesię, Germasię i ogółem takie tam ;< Jak Twoje wakacje?
Ty jesteś ruda! :3 Hit dyskoteki, Marcundo będzie szalało na parkiecie. A Facu zaśpiewa jej Żono moja ;>
Eloszki!
No dobra, haha, 3 sezon nie powala na kolana (jak na razie), Tinka w blondzie, piosenki są spoko, najlepsza chyba En Gira xD
Wakacje spoko, jeszcze miesiąc, no.
A u Ciebie jak? :3
Miesiąc to stanowczo za mało >.<
Ogólnie byłam na tym nowym filie o 1d...
I siedze w domu caałyy czas >.<
Wakacje już mi minęły ;| Ogólnie to nudno jest, gorąco jak nie wiem co. Zjarałam się niesamowicie i teraz skóra mi schodzi z nosa, czoła i pleców. ;D