PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6684
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Tak, zakładam temat.
Tak, nikt nie odpowie, bo nie lubicie mnie.
Tak, wiem.

Ale ja Was lubię i zakładam xd Podenerwujcie się chwilę moim towarzystwem, odpowiedzcie na pytanie i wgl...
Czo u Was? Ogólnie słyszałam, że ten 3 sezon jest czy coś hahah. xd No, ale nic, więc ogólnie, jak wakacje Wam mijają, takie bezsensowne pytania, żeby mieć temat do rozmów haha
Opowiadajcie :DD

ocenił(a) serial na 8
Sweet_Raspberry

Ja cię lubię, to się liczy? Nieważne. Masz się cieszyć! ^.^

julia_555

Liczy, liczy, ale trochę mi się smutno robi, jak widzę, że wszyscy mnie mają gdzieś, bo coś się zmieniło i nie myślę jak oni.. :/
Cieszę hahh

ocenił(a) serial na 7
Sweet_Raspberry

Hejka ^^
Ach, wakacje mijają szybko i są zbyt gorące :c płyta z trzeciego sezonu jest beznadziejna, a ja wciąż ubolewam nad brakiem piosenki Naxi. Teraz wszystkim zawładnęła Fedemiła, ech. A co u Ciebie? :3

mardasek

A u mnie... jakoś tak leci... nie wiem, jadę na kolonie 4 sierpnia i cały czas w domu.. :c

ocenił(a) serial na 6
Sweet_Raspberry

Hej Martynko! ;3 Ja Ci odpowiem <3
Co do 3 sezonu to twierdzę, że Tinka wygląda okrooopnie w blondzie, z nowych piosenek podoba mi się chyba tylko piosenka Diego i Mechi, są cudowne :3
U nas się dzieje, Marcudno, górą! :D Mamy nowy styl życia z Karo i Asią - Marcundo forever! :D
Marciak się zakochał chyba na zabój ;>
A co u Ciebie? Jak Twe wakacje?

Kathrina_D

Nudne, nudne... Cały czas przed kompem, ugh.. :/

ocenił(a) serial na 8
Sweet_Raspberry

Cześć! ;) Nasze wakacje mijają spokojnie, powoli, słuchamy ruda tańczy jak szalona, shippujemy Marcundo, Diesię, Germasię i ogółem takie tam ;< Jak Twoje wakacje?

ocenił(a) serial na 8
LadyRedCoat

Ty jesteś ruda! :3 Hit dyskoteki, Marcundo będzie szalało na parkiecie. A Facu zaśpiewa jej Żono moja ;>

ocenił(a) serial na 8
mechi3030

Bo ja kocham stooopy twoje! ;>

ocenił(a) serial na 8
LadyRedCoat

Oczy!* Masz fetysz stóp.

ocenił(a) serial na 8
mechi3030

Wiem, stopy są fajne ;>

ocenił(a) serial na 6
LadyRedCoat

Stopy? XD Chyba coś nie ten XD
Diego mój serce mojeeeeeeeeeeee <3 XD

ocenił(a) serial na 8
LadyRedCoat

Ale one nieładnie pachną! Chyba, że nacierasz je kremem bufona.

ocenił(a) serial na 8
mechi3030

Jakim kremem Bufona? ;> Diesia!!

ocenił(a) serial na 6
LadyRedCoat

Diesia? ;>

LadyRedCoat

Nudne... Miałam fajny dzien tego 23, w końcu rocznica była, ale tak to laptop cały czas hahah

ocenił(a) serial na 8
Sweet_Raspberry

Eloszki!
No dobra, haha, 3 sezon nie powala na kolana (jak na razie), Tinka w blondzie, piosenki są spoko, najlepsza chyba En Gira xD
Wakacje spoko, jeszcze miesiąc, no.
A u Ciebie jak? :3

mechi3030

Miesiąc to stanowczo za mało >.<
Ogólnie byłam na tym nowym filie o 1d...
I siedze w domu caałyy czas >.<

ocenił(a) serial na 5
Sweet_Raspberry

Wakacje już mi minęły ;| Ogólnie to nudno jest, gorąco jak nie wiem co. Zjarałam się niesamowicie i teraz skóra mi schodzi z nosa, czoła i pleców. ;D

Violetowa00

Ja nawet z domu nie wychodzę haha