PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Planujecie wybrać się do kina na en vivo? :) My ze Skai mamy w planach :D

Wreszcie- po miesiącu- mi zaakceptowali; http://www.filmweb.pl/film/Violetta%3A+Koncert-2014-
707810 . ;d

Zwiastun;

https://www.youtube.com/watch?v=yGKxCM2aV4s

Artykuł;

http://www.filmweb.pl/news/%22Violetta%3A+Koncert%22+w+kinach+w+ca%C5%82ej+Polsc e+
od+9+maja-103841 .

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Ja raczej się wybiorę. :) Młodsza siostra chce to zobaczyć, więc skorzystam z okazji.

Sebek7771

A to tak jak ostatnio leci tylko w Heliosie?

Sweet_Raspberry

Jeszcze w Multikino i Cinema City ;)

Sebek7771

To nie wiem, bo Heliosa już nie mam, ale za to Multikino ostatnio zrobili xD pewnie moja kuzynka będzie chciała iść xD

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Jasne. Bo o niczym tak nie marzę, jak o oglądaniu rozdziawionej buzi Tinki na wielkim ekranie.

tears_in_heaven

Jest jeszcze 11 innych aktorów ;)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Wolałabym pójść na Kamienie na szaniec lub cokolwiek innego. COKOLWIEK.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Kamienie na Szaniec są genialne! Naprawdę. Świetny film, trochę się zdziwiłam, że polski. Ponoć jest nierozwinięty jeden wątek, ale ja nie miałam okazji czytać książki.

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Domyślam się, że film fajny, bo wiele osób go chwali. Czytałam książkę, widziałam zwiastun i gdybym miała okazję, na pewno bym się wybrała.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Klasa mojej koleżanki z gimnazjum wybrała się na to do kina. Wszyscy płakali, nawet chłopacy.

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Z mojej klasy były dwie osoby. Koleżanka narzekała, że nudne, a kolega skupiał się głównie na jednej scenie erotycznej. Tak, że wiesz... :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nudne? Błagam... Kolega? Płeć wszystko wyjaśnia.
Ja płakałam.. ale.. ja ciągle płaczę. Nie kminię mnie ostatnio. Płakałam, bo w domu nie mieliśmy mrożonej herbaty. To chyba nie "hormony", ale choroba psychiczna..

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Zdążyłam się przyzwyczaić, że moja klasa ma kompletnie różny gust od mojego. Tylko jedna dziewczyna lubi starą muzykę i książki.
Swoją drogą, oglądasz może Must be the music?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Pffi.. ja jestem sama. U mnie dziewczyny są fankami "Kwiatka <333". Aż się wstydzę tego, że jestem z Gorzowa..
Nie, nie oglądam.

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Tak pytam, bo jest tam zespół z moich okolic. ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Oo :) a jak się nazywa?

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Wątpię, żeby ci się spodobał, gdybym nie znała klawiszowca, to też bym nie zwróciła na nich uwagi. :D
Great Line.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Źli nie są :) przyjemnie się słucha.
http://m.youtube.com/watch?v=25QJIlqyLJI
Zgadnij, na co zwróciłam uwagę w pierwszych 30 sekundach?

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Nie mam pojęcia na co, Haniu. Może mnie oświecisz?

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

A, już widzę Beatlesów na ścianie. Jestem taka spostrzegawcza -.-

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Sama się oświeciłaś :)
Wiesz, co jest dla mnie jedynym plusem tego, że jestem teraz chora? Bardzo dłuuugo słuchałam Beatlesów.

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Widzisz, wszędzie można dostrzec dobre strony. xD

wesolutkabardzo

Też jestem teraz chory! :D

ocenił(a) serial na 8
wesolutkabardzo

A mi się 'Kamienie' w ogóle nie podobały, słaba gra, momentami nudnawe, książka o wiele lepsza ale opinie są podzielone :D A za 'en vivo' tym bardziej podziękuję, wolałabym się już wybrać 'Obietnicę' :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja nie chwalę. Nie ufaj im. Poza dobrą rolą Ziętka jako Rudego i scenami torturowania film był... Zresztą... Zniszczyli mi życie :(

ocenił(a) serial na 2
KeThA

I tak na niego nie pójdę, więc...

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

JEDEN? JEDEN?! OLALI MO ALKA. CAŁKOWICIE :C

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Przykro mi... ja nie znam jego postaci. Nie było o nim... tak naprawdę niczego.

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Aleeek :( On został postrzelony w Akcji pod Arsenałem, umarł tego dnia co Rudy - 28 marca. Wcześniej się z Rudym i Zośką przyjaźnił (mniej niż oni między sobą), a na samym początku rywalizował z Rudym, który więcej zrobi. W sabotażu. To takie smutne... Przeczytaj książkę :)

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Planuję :) Nie lubię najpierw oglądać filmów, a potem czytać książki. Nie przemyślałam tego..

tears_in_heaven

Jutro jest wycieczka do kina na to, a ja muszę siedzieć nad konkursem z angielskiego ;-;

Sebek7771

Raczej szkoda mi kasy, żeby podziwiać rzucającą się po scenie Tinke. A nawet jakby to prędzej czy później będzie na necie ;p
Btw czy tylko według mnie w niektórych strojach na koncertach Tinka wygląda jak spełnienie marzeń pedofila?

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Czyli nie tylko ja kocham te ruchy: http://stream1.gifsoup.com/view6/20140116/4954466/martina-stoessel-en-vivo-o.gif ?

tears_in_heaven

Ta, ale próby to jeszcze nic, na koncertach nie dość że czasami przylatuje jakimiś balonami (?) to jak się potem rzuca po tej scenie, w tych swoich "ledwo" shortach w falbanki- no raj dla pedofili.

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Pedofil nie pies, na kości nie poleci. Dzieci mają zwykle trochę więcej ciałka. xD

tears_in_heaven

http://www.youtube.com/watch?v=PzYvXhlxiDw
no ale sama popatrz (okolo 55 się zaczyna) co to dziewcze ma na sobie? i co to za obłok którym przybyła XD
Ja nie wiem czy oni ich nie lubią, ale niektóre stroje na en Vivo są masakrycznie paskudne xD

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Jej nogi w tych kaloszkach są tak cudowne, że nie mogę się napatrzeć. :D Bluzka jej się zbiegła w praniu, zdarza się! A potem pies jej się dorwał do niej i zeżarł guziki, to wyjaśnia, dlaczego jest tylko jeden. A ta spódniczka była chyba gratisem do Bravo Girl.

tears_in_heaven

Cały stój był -.- Dzewczyny na en Vivo ogólnie mają fatalne stroje, ae Violka bije wszystkich na głowę xD
Te jej kalosze rozjaśniają moje życie!

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Czasem to wyglądają, jakby napadły na jakiś ciucholand i wzięły co popadnie. Stroje Naty i Lu też są co najmniej bardzo dziwne.

tears_in_heaven

Fran też nie zachwyca,Cami w sumie też chociaż zasam ma coś etno wiec spoko.
Ale ogólnie niektóre te stroje nawet wyglądają jak pozszywane przypadkowe kawałki materiałów. Tylko u Tinki zawsze to plus kilo brokatu i słitaśności!

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Bo to Tinka. Taki fenomen, o którym się fizjologom nie śniło.

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Szczerze mówiąc, to tak kiczowatego 'stroju' dawno nie widziałam, niczym plastikowa, różowa barbie, gdyby wyszła w zwyczajnym szlafroku efekt byłby już lepszy :D

karolina199

Niekoniecznie. "Tylko dla fanów" do tej pory nie ma ;p
A prócz Martiny jest jeszcze 11 innych aktorów (Horhe, Diego, Mechi, Rugg, Cande, Alba, Facu...)

Sebek7771

No dobra, w sumie większość widzów to będzie jednak pewnie przedział 7-12, a takie dziewczynki chyba się nie zajmują piractwem ;p
Ale nie ukrywajmy to się azywa "Violetta Koncert" i podobnie jak serial większość się będzie kręcić w okół Tinki, więc nie dzięki, wciąż szkoda mi kasy.

karolina199

Nie zgadzam się. To nagranie z "Violetta en vivo", dlatego w tytule jest nazwa głównej bohaterki. Wg mnie będzie kręcić się w okół wszystkich aktorów, nie tylko Tini, albowiem to koncert (większą częścią filmu będą zapewne piosenki, które śpiewa nie tylko Violetta)

użytkownik usunięty
Sebek7771

Nie obejrzałem i nie mam zamiaru, ale wiem, że Oscar za najlepszy film gwarantowany.

ocenił(a) serial na 3

I Złoty Glob!

użytkownik usunięty
wesolutkabardzo

Złoty Glob i Oscar za najlepszą piosenkę ,,En mi mundo"!

ocenił(a) serial na 3

A tańca nie powstydziłaby się Pina Bausch!
Chyba mówię niejasno...
A z tańcem wszyscy nadają się do najlepszych teatrów tańca!

wesolutkabardzo

Dobrze tańczą, co chcesz ;d