PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Planujecie wybrać się do kina na en vivo? :) My ze Skai mamy w planach :D

Wreszcie- po miesiącu- mi zaakceptowali; http://www.filmweb.pl/film/Violetta%3A+Koncert-2014-
707810 . ;d

Zwiastun;

https://www.youtube.com/watch?v=yGKxCM2aV4s

Artykuł;

http://www.filmweb.pl/news/%22Violetta%3A+Koncert%22+w+kinach+w+ca%C5%82ej+Polsc e+
od+9+maja-103841 .

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Chcę bardzo dużo...
Ich choreaografie, a raczej zbieraniny ruchów, są na poziomie dziewięciolatków. Naprawdę, moja młodsza siostra coś takiego tańczy.
Mają bardzo nieporozciągane ciała, co jest na serio widoczne w tańcu.
Ich ruchy są bardzo krótkie.
Skaczą nie do rytmu.
Nie najlepiej radzą sobie z partnerowaniem i zazwyczaj nie utrzymują kontaktu wzrokowego.
Można długo wymieniać...

wesolutkabardzo

Gdy tańczą RAZEM, nie oddzielnie do Hoy somos mas fajnie wychodzi :> Reszty nie widziałem, chcę mieć niespodziankę xd

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Masz na myśli teledysk?

wesolutkabardzo

Też, ale również i występ z en vivo ;>

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

W teledysku prawie wcale nie tańczą. Dwa razy skoczą, a poza tym to ruszają rękoma. Ja nie nazwałabym tego tańcem.

ocenił(a) serial na 2

Za najlepszą rolę pierwszoplanową Tinka. Ta dziewczyna to objawienie, nie zapominaj.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

A za męską Jorge!

ocenił(a) serial na 2

No jasne. Zawsze się wzruszam przy scenach tej dwójki, są takimi dobrymi aktorami.
Szkoda, że boski Diego Ramos nie występuje na en vivo, ten by zgarnął najwięcej nagród.

Diego i tak gra najnaturalniej ze wszystkich!

użytkownik usunięty
Sebek7771

Każdy beznadziejnie gra :d

ocenił(a) serial na 3

Moim zdaniem Clara dobrze gra :)

użytkownik usunięty
wesolutkabardzo

Clara jest wyjątkiem.

NIE! Cande, Lodo, Tini, Facu, Samu, MERCEDES, Rugg grają naprawdę świetnie (z uczniów) ;>
Starsze pokolenie- wszyscy grają genialnie ^^

użytkownik usunięty
Sebek7771

Nie piszę na poważnie. Większość gra dobrze.

Wybacz mi moją kumatość :D Dzisiaj mózg nie chce mi się obudzić xd

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Jak Tini gra świetnie, to ja jestem Angelina Jolie. Bardziej drewnianej gry nie ma nikt w tym serialu.

tears_in_heaven

Zaraz Ci poszukam twojej wypowiedzi o tym, że Tini dobrze gra ;>

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Widzę, że do tej pory nie znalazłeś. Ciekawe czemu?

tears_in_heaven

Mam tylko to; "Kiedy mówi "León, wszystko w porządku, jestem tylko trochę zmęczona", i taka w sumie jest prawda, ale minę ma przy tym jakby całą jej rodzinę wymordowali wściekli Wikigowie, a ona sama miała zostać nałożnicą ich wodza." - http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/co+wy+w+tym+widzici e,2252679?page=2

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Milion pięćsetny raz ci powtarzam:
-To
-Była
-IRONIA.
Dotarło?

tears_in_heaven

Jaaaaaaasnee.....

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Jesteś aż taki tępy czy przypadkiem nie wyłapałeś słów "masakryczna główna bohaterka" i "mam ochotę jej przywalić za tą samą minę męczennicy"?

tears_in_heaven

Tymi słowami przyznałaś, iż świetnie sprawdza się w swojej roli ;d

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie, bo ona nie gra świętej Agnieszki, tylko córkę milionera. Widzisz subtelną różnicę?

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Tinka dobrze gra? O.O Może... o ile gra słabą aktorkę, a na codzień tapeciarę. Wtedy jest najbardziej autentyczną aktorką.

wesolutkabardzo

Gra uroczą, słodką, kochaną postać. Jej smutne miny chwytają za serce. Do tego wyglądem idealnie pasuje do "Violetty".

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ani jedna z jej min nie rozczula, raczej pobudza do śmiechu. Jest wkurzająca, nijaka, non stop powtarza te same, nienaturalne gesty. A mimikę ma strasznie przerysowaną.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Naprawdę?
Moim zdaniem... ona po prostu sama jest dzieckiem. A jej gra jest taka... nudna. Zawsze, gdy jest smutna, gra tak samo - mam tu na myśli oczywiście inne rodzaje smutku. Zachowuje się tak sztucznie.

wesolutkabardzo

Nie-e. Inaczej płakała, gdy dowiedziała się, że ojciec ukrywał przed nią pokój <tu zagrała genialnie>.
Inaczej kiedy usłyszała co León o niej mówił Ludmile, inaczej kiedy dowiedziała się o planach Diego.
Tylko RAZ była sztuczna.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Masz rację, raz - zaczęło się w pierwszym odcinku pierwszego sezonu, a skończyło... jak na razie na osiemdziesiątym odcinku drugiego sezonu.
Inaczej? Może mówiła co innego. I tyle różnic. Jej miny ciągle były takie same.

wesolutkabardzo

Znalazłem Ci 2 screeny płaczu w HD, takie same? http://iv.pl/images/52915813710009434071.jpg

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Na screenach tak dużo widać. W dodatku... chyba nie rozumiesz, co mam na myśli. Nie chodzi tu o to, jak wyglądają, tylko grają. To się od siebie różni. A przecież tu możesz znaleźć dwa zupełnie inne momenty płaczu.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

O NIE! Violetta płacze ;c Wzruszyłam się.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

http://i2.pinger. pl/pgr238/495e2ac4002101cd52a0d036

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

O matko o.O Jak zażynany osioł.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Jak idziesz ze Skai, to znając Was, nie pójdzie ani jedno ani drugie. Ja myślę, że siłą woli się powstrzymam. Oszczędzam na inne, CIEKAWE filmy :)

KeThA

SARRA :D Na Violetta: Tylko dla fanów byliśmy, ale oddzielnie xD

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Nie mam zamiaru. Jakoś nie kręci mnie oglądanie Tinki na dużym ekranie... Ty i Skai? Jakiś romansik wyczuwam :D

Sebek7771

Mnie ta stuknięta Agata wyciąga do kina. My i dookoła tłum dziewięciolatek <3 A może i nawet młodszych, córka mojej pani od angielskiego chodzi do pierwszej klasy i jak nie obejrzy odcinka, to załamka :// :P

kislowa

Ty nie bądź taka pewna tych dziewięciolatek :D Gdy ja byłem w kinie, większością były nastolatki ;d Znalazło się też kilka dziewczyn i chłopaków z liceum (po wyglądzie oceniam, nie spytałem się ich xD) i dorosłych opiekujących się dziećmi :D
Poza tym; Jaka Agata? :D

Sebek7771

Coś w to wątpię. We Włocławku Violettę starsi okrążają szerokim łukiem, a co się nie obejrzę to jakaś dziewczynka ma coś z Violetty. U mnie w szkole, jak poszłam do podstawówki, to na każdej ławce coś z Violetty albo słyszę rozmowy "jaka to Lu jest straszna i jak ją można lubić" :D
Agi941 - taka się mało udziela, chodziłam z nią do podstawówki i ciągle nawija o serialu xd

ocenił(a) serial na 10
kislowa

Jak zwykle, wszystko najlepiej zwalić na mnie ._. Na siłę Cię do tego kina nie ciągnę; mogę pójść sama jak na Tylko dla fanów.
I nie nawijam ciągle o serialu! Ttjjj xD

agi941

i tak cię kocham, chociaż uważasz, że jtjjj :)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ja ide:-)

użytkownik usunięty
Sebek7771

Ja zamierzam się wybrac :)