co sądzicie o dzisiejszym odcinku? na pewno ludmiła pocałuje federico, fajnie gdyby byli razem, bo teraz to jest moja ulubiona para, w sumie to też zastanawiam się co będzie z marcesscą
z marcesscą będzie git pewnie bo to jest była dziewczyna marco tak mi się wydaje.
P.S Też jestem za femiła .! <3
Mamrotti przerwał we wczorajszym odcinku ich piękną rozmowę, więc nie byłabym pewna :D
Hm...
Spoooko, Feduś nie wyjedzie, chyba... I tak jestem pod wrażeniem, że Ludka chce oddać tę płytę ( nie wiem po cholerę ją zabrała i jaki był w tym jej cel, ale cooo tam)
A wniosek jest taki, że jeśli nie wyjedzie, to będą mieli z Ludmi mnóstwo czasu by się pocałować ^^ (ale sielankę może zburzyć sama Ludmi, gdy Fede dowie się o jej knowaniach wobec Violetty).
tez dalej nie wiem po co to zrobiła?
no to jak nie Marotti, to moze Andres? tak jakos obstawiam, jakby to była Violka znienawidziłabym ją jeszcze bardziej! ;p
Czy tylko mnie nie jara Fedmila? Wolę starą, dobrą Diemile <3 Wątpie że Fede i Ludmi będą razem, prędzej w Diego i Fran (ten skrót jaki tam był?) bym uwierzyła. Ale to Disney, tam wszystko jest możliwe o.o
wolalaś stara dobra Demiłe? a kiedy wgl była ta Diemiła? ;p
ja jestem za Femiła całym sercem :D mysle ze na koniec sezonu beda razem, chociaz jeszcze po drodze sie wiele namiesza jak to w Violettcie ;>
Muszą być razem, Fede to jedyny facet w tym serialu, którego jeszcze nie zniszczyli i tak ma zostać xd
no wlasnie! zresztą oni są cudowni razem :D
jak przed Violą niby zaprzeczał ze nie podoba mu sie Ludmi to sie tak słodko usmiechał <3
Ja jestem na 99,9% pewna, że oni będą razem (Femila w sensie) :D
0.1% to ewentualna śmierć któregoś z bohaterów.
Leomila (czy tam Ludeon) forever ew. Diemila <3 Francesca i Fede byliby słodcy <3
Ale ja tam zawsze mam inne zdanie niż wszyscy, nie jara mnie Marco, Ludmila to mój miszcz, chce żeby ktoś zginął w Violettcie ew. Żeby Angie miała kota, albo była z Pablo. I chyba jestem jedyną osobą która Violetta nie denerwuję (ale jest do tego stopnia durna że usunęłam ją z opowiadania.)
Taksze Hejty Plis.
jak piszesz taksze to pisz jeszcze chejty.
Jak już się wczuwać, to całkiem!
Ja jedyna jestem za Tomasettę (w 1 sezonie) i uważałam, że Leomila byłaby dobrym rozwiązaniem, ale pojawił się Fede!
ja nie lubiłam jakoś nigdy Leomiły, razem byli taką nadetą parą troche ;p
a zresztą teraz jest Femiła <33