PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak on mógł powiedzieć,że Violetty nie ma?! Gdyby tak nie zrobił Leonetta by się pogodziła,mam ochotę go rozj.ebać

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

No masz rację, nie spodziewałam się tego po nim. Myślałam, że zależy mu na szczęściu violetty...

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Właśnie ja też,myślałam że on jest prawdomówny,tyle nagadał Violetcie trzeba mówić prawdę a teraz co?!

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Wiesz jest zakochany w Violettcie, trzeba mu to wybaczyć:) Gdyby ta durna Violka zaczęła w końcu walczyć o Leona może coś by z tego było.

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Strasznie lubiłam Federico,ale po tym co dziś zrobił mnie wkurzył. Tak mało brakowało do tego żeby Leon i Viola się pogodzili. Nie umiem przestać lubić Fede, ale dziś zarobił u mnie dużego minusa. Mam jednak nadzieję,że na zejście się Leonetty nie będziemy musieli długo czekać ! <3;D

ocenił(a) serial na 3
Linkax

Będziiecie długo czekać :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

O niee .. ;( A tak ile odcinków ?

Linkax

Do początku drugiego sezonu... c: A potem jak wiadomo znowu zrywają, ale w końcu będzie wielki come back. Amen.

ocenił(a) serial na 10
Bella21274

Ten wielki come back potrwa pewnie przez ostatni odcinek 2 sezonu i tyle sobie pooglądamy szczęśliwej Leonetty ..

ocenił(a) serial na 10
Linkax

Podobno w 67 odcinku mają się zejść

majka5454

Dokładnie, ich zajeście ma na mieć miejsce w 67 odcinku, więc to będzie raczej 13 odcinków.... :-}

ocenił(a) serial na 3
Linkax

hmm... 50 chyba :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Już sama nie myślę... 30!

ocenił(a) serial na 3
leonivillu

On chciał dobra Violetty... On zawsze jest cudowny, nie zależnie od tego, co robi. No, prawie.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie jego wina, ze zakochal sie w violetce

KeThA

dokładnie, Fede zawsze jest kochany i można mu to wybaczyc!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Chyba, że rozbije Marcescę :D No, ale nie sądzę.
Matko... Ruggero... Muszę sobie przed wyjazdem zrzucić jego zdjęcia na telefon i filmiki jak śpiewa ^^ Nie wytrzymam bez niego!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Codziennie rano posłuchasz jak śpiewa i od razu cały dzień będzie lepszy;)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Oczywiście :D Od września całą drogę do szkoły - Sara słucha Luz, camara y accion. A tak wgl. to mam nadzieję, że się pojawi jak najszybciej i będzie jakaś nowa piosenka w jego wykonaniu <3

KeThA

no chyba ze tak wtedy bedzie mial u mnie duzego minusa, ale nie sadze zeby rozbil Marcesce nie on :D ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

U mnie też by miał :( Ale Feduś jest grzeczny chłopczyna ^^

KeThA

tak niech juz wraca do nas :D
a z Maco niech sie lepiej zaprzyjaźni a nie dziewczynę podbiera ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Tak, oni przyjaźnią się w realu (cały czas mam przed oczami "MI amigooooo!" więc w serialu też mogą :D Słitaśnie razem wyglądają ^^

KeThA

raz juz kiedys gdzies tu wstawialam ich najpiekniejsza (według mnie ) fotke :D
tyle dobra w jednym zdjeciu :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dobra? On doskonale wie, że dobro Violetty polega na: ŚPIEWIE, muzyce, przyjaciołach, tacie i LEÓNIE!

ocenił(a) serial na 3
MartinaStoessel

No, bo doszedł do wniosku, że Violka jest nieszczęśliwa przez Leoska.
Swoją drogą, mogliby się nie pogodzić, a Leon mógłby se znaleźć FAJNĄ dziewczynę...