Hej, chciałam zaprosić Was na mojego bloga ;) Jest to opowiadanie, jak możecie stwierdzić po tytule o Fede. Właśnie
pojawił się pierwszy post i liczę na Waszą szczerą opinię. Oto adres bloga: fede-it. blogspot . com
Przed chwilą na moim blogu pojawił się nowy post. Zapraszam do odwiedzania i komentowania. Każda Wasza opinia jest dla mnie bardzo ważna :) Z góry dziękuję za poświęcony czas.
Postaram się przeczytać, a nawet skomentować. Nie wiem jednak czy mi się to uda. =)
Jakby co, na bloggerze mam nick kornelia80.
Dzięki! Fajnie, że ktoś mi odpisał bo bałam się, że uprawiam tu zbyt agresywny spam ;p Jednak nie chcę pisać do szuflady, sama dla siebie, bo myślę, że do niczego mnie to nie doprowadzi. A najważniejszy jest rozwój ;)
Widzialam, dziekuje xd chetnie odwiedze Twojego bloga jak tylko znajde chwile czasu (pewnie w nocy). Chociaz po naglowku fajnie sie zapiwiada xd
Niestety nie moge dodac linka, usun spacje. Lub wpisz fede-it. I po kropce blogspot com, jak na wiekszosci blogow. ;)
Z radością informuję, że właśnie na blogu pojawiła się nowa notka. To już trzeci part, idzie mi średnio, a mimo to zapraszam :D
fede-it.blogspot. com