PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6691
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Hej, chciałam zaprosić Was na mojego bloga ;) Jest to opowiadanie, jak możecie stwierdzić po tytule o Fede. Właśnie
pojawił się pierwszy post i liczę na Waszą szczerą opinię. Oto adres bloga: fede-it. blogspot . com

fedeit

Przed chwilą na moim blogu pojawił się nowy post. Zapraszam do odwiedzania i komentowania. Każda Wasza opinia jest dla mnie bardzo ważna :) Z góry dziękuję za poświęcony czas.

ocenił(a) serial na 8
fedeit

Postaram się przeczytać, a nawet skomentować. Nie wiem jednak czy mi się to uda. =)
Jakby co, na bloggerze mam nick kornelia80.

julia_555

Dzięki! Fajnie, że ktoś mi odpisał bo bałam się, że uprawiam tu zbyt agresywny spam ;p Jednak nie chcę pisać do szuflady, sama dla siebie, bo myślę, że do niczego mnie to nie doprowadzi. A najważniejszy jest rozwój ;)

ocenił(a) serial na 8
fedeit

Nie ma sprawy. Komentarz już zostawiłam. ^.^

julia_555

Widzialam, dziekuje xd chetnie odwiedze Twojego bloga jak tylko znajde chwile czasu (pewnie w nocy). Chociaz po naglowku fajnie sie zapiwiada xd

ocenił(a) serial na 8
fedeit

Bardzo dziękuję. XD

fedeit

A może dać linka? Bo mi nie wchodzi:(

Gosia1_7

Niestety nie moge dodac linka, usun spacje. Lub wpisz fede-it. I po kropce blogspot com, jak na wiekszosci blogow. ;)

fedeit

Dzięki:)

fedeit

Z radością informuję, że właśnie na blogu pojawiła się nowa notka. To już trzeci part, idzie mi średnio, a mimo to zapraszam :D
fede-it.blogspot. com

ocenił(a) serial na 8
fedeit

To ja z radością informuję, że skomentowałam + u mnie nowy prolog. XD

ocenił(a) serial na 4
fedeit

Byłam tam pierwsza. Bardzo fajny.
Zapraszam do mnie. Nie o Violi, ale co tam...
http://moje-przecietne-zycie.blogspot.com/