Z odcinka na odcinek ma gorsze stylizacje...jakieś sukienki w grochy... kto ją tak ubiera okropnie.
Ładną buźkę ma i to się liczy. Ma swój styl. Wygląda uroczo. :P
Steward na avku? ;p
tak Stewart :P
buźka ładna to sie zgadza ale jednak te jej stroje mnie nie przekonuja :)
Nie lubie jej sukienki z takimi sztywnymi rękawami, ale pozostale sukienki są ładne :D
I tak się ubiera lepiej niz w 1 sezonie, nie wiem czy to ciuchy w 1 sezonie ją tak pogrubiały czy schudła, albo może to i to, ale wole ją w tych sukienkach niz w spodniach, wygląda zgrabniej :D
Schudła, albo tak mi się wydaje.W pierwszym odcinku 1 sezonu, gdy miała takie krótkie spodenki widać jej dość masywne uda. Teraz wygląda szczuplej, nawet w spodniach. Ale fakt, że Fran lepiej wygląda w sukienkach albo spódniczkach, wyszczuplają ją.
Mnie tam się jej styl podoba. Jest taki oryginalny i no nie wiem... taki jej własny. Jedyne co mi się w jej stroju nie podoba to te laczki które nosi ostatnio. Takie trochę jak dla babci xD Reszta jest ok. Jest ładna, a ładnemu we wszystkim ładnie.
Fajnie ją ubierają, te jej sukienki dodają dużo uroku, a nie są kiczowate jak Violki. I w pierwszym sezonie jakoś bardziej eksperymentowali z jej ubiorem i fryzurą, jak nie mokasynki, to kucyki na bok. A teraz ciągle klasycznie - sukienka i chustka na głowie, i jest ślicznie ;)
Tak w sukienkach wyglada uroczo :D No ale, co do włosów to tu by akurat mogli poeksperymentować, lubiła jak Fran miala czasem pokręcone albo spięte włosy, a w teraz zawsze takie proste i opaska z kokardką ;p