PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ja rozumiem, że trudno jest dobrać odpowiedni dubbing, ale ten głos jest straszny. Całkowicie mi do Marco nie pasuje. Diego ma inny, ale jeszcze ujdzie, a Marco w polskiej wersji ma taki sam beznadziejny głos jak i Fede. A w oryginale obaj ich głosy są cudowne <3

_Ariana

Racja, tragedia, żenada, kurczak z żenadą.
Taki dziecinny, skrzekliwy, mam nadzieję, że w następnym odcinku zmienią. xd
Miałem nadzieję na Musiała lub tego Logana z TR

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ten głos to jakaś istna masakra ..
Leżę i płaczę, jak oni mogli nam to zrobić ?

Sebek7771

Ja ta czekałam na 2 sezon u nas, żeby wreszcie zrozumieć coś więcej. Teraz nie wiem czy będę na tyle wytrwała i obejrzę wszystko, jeśli będę musiała słuchać TAKIEGO głosu Marco, a potem RÓWNIEŻ głosu Fede. Osobiście wolałabym napisy, bo wole czytać niż słuchać kiepskiego i całkowicie nie pasującego dubbingu. :c

ocenił(a) serial na 7
_Ariana

zgadzam się! Napisy byłyby idealne.

_Ariana

Nie mogą dać napisów bo czasem oglądają to dzieci które nie czytają najszybciej.
A do dubbingu niestety trzeba się przyzwyczaić...

Nie_wiem_

w Szwecji i Norwegi są odcinki z dubbingiem lub z napisami - http://www.disney.no/violetta/tv-oversikt

ocenił(a) serial na 7
_Ariana

Racja,głos Marco to porażka,inne głosy mi sie nawet podobają ale Marco brzmi jak..no boże chyba gorzej mogli wybrać tylko wtedy jakby dali głos dziewczyny,tragedia..

_Ariana

Jak to jest, że polskie DC psuje głosy najfajniejszych chłopaków? Najpierw Fede, potem Diego 9chociaż tu mogło być gorzej), a Marco to już w ogóle mnie dobił...

ocenił(a) serial na 3
_Ariana

Jak usłyszałam głos Marco to zaczęłam się śmiać. Brzmi jak dziesięciolatek, gorzej niż Fede i Violetta razem wzięci.