Olga Omeljaniec – Lara
Julia Kołakowska-Bytner – Jackie (Maddie z "Nie ma to jak hotel")
Łukasz Węgrzynowski – Diego
Beniamin Lewandowski – Marco (Flynn z "Taniec rządzi")
Z tą Olgą to pewna jesteś? Ona podkładała głos pod kuzynkę Brodueya, ma taki bardziej... wkurzający, no brakuje mi słowa, a Lara wydaje się mieć bardziej stonowany, spokojniejszy.
Taki skrót myślowy ;D A jakby napisali "Pablo" to główkuj, czy chodzi o Espinosę, Sultaniego czy Pabla od Angie ;D
No właśnie! :D
Diego też mogłam główkować, czy nie chodzi o Ramoska. Ale nie dajmy się zwariować. ;D
Ta scena rządzi i tyle w temacie. Angie dobrze dzisiaj powiedziała - musi się nim zajmować jak matka.
Jeśli dobrze kojarzę to gość co podkłada głos Marco, podkłada w tym taniec rządzi głos tego 9-latka ? XDD A nam sie wydawał dziecinny XDD
Ale Flynn ma bardziej piskliwy głos. Marco to Angus z Nadzdolnych! Te dwa głosy są zupełnie różne, czy to jest zupełnie pewne?
A to nie wiem, nie oglądam. Właściwie powinniśmy dziękować, że Marco nie mówi głosem Raviego. ;D
Wiem, że to dziwne pytanie, ale jakim potworem mogłaby być Fran, a jakim potworem Marco? :D Wampir, Frankenstein i Wilkołak nietykalne ;D
Marco potworem? Buhahahahahahaha, on jest łagodny jak baranek ;D Zresztą FRan też, tęcza, jednorożce, te sprawy :D A po co ci to?
Przerabiam na halloween z kolegą postacie z Violetty na potwory :D Violka jest wampirem <mogę Ci wysłać przedpremierowo xd>, Cami wilkołakiem a Tomas Frankenstainem :D Jeszcze tylko jakieś 20 postaci zostało :D