Violetta

2012 - 2015
6,3 6,9 tys. ocen
6,3 10 1 6868
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ocenił(a) serial na 10

wie ktoś może czy będzie gazeta Violetty w polsce ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
Natka17_2

Nie wiem po co Ci ta gazetka, ale pewnie będzie i myślę, że pewnie trzeba będzie za nią dać z 10 zł, co według mnie jest jak wyrzucenie pieniędzy w błoto.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiesz, jakby był jakiś plakat z Xabianim, Ruggero lub Facu to bym nie pogardziła ;p Nawet wywaliłabym te 10 zł w błoto. ALe tak poza tym pewnie będą pisali jakieś bzudy, które my wiemy od dawna ;D Mogłybyśmy same pisać do tej gazety ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

O tak! Pewnie będą mieć jakiś adres, na które możnaby wysyłać do nich mail'e. Napisałabym w nim o mojej miłości rozdartej między dwoma facetami.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Boże ^^ Może napiszę jakąś notkę o ukrytej miłości pomiędzy Tomasem, a Leónem... Hm

ocenił(a) serial na 10
KeThA

O tak! Na pewno to opublikują i jeszcze odpiszę Ci ich psycholog, tak jak w brawo są te rady od kogoś tam.
Jestem rozdarta między Marco a Federico, co zrobić?
PS Moja siostra wchodzi do pokoju i krzyczy: "Leon w Dlaczego ja?!!!!"

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

List od jednej z czytelniczek:

Jestem rozdarta. Co mam robić? Kocham tak samo Fede, jak Marco. Z jednej strony wiem - kiedy staram się podejść do tego racjonalnie - że Marco jest przeznaczony komuś innemu i że powinnam skupić swoją miłość na Federicu, ale ja tak nie potrafię! Błagam, pomóżcie!

Sara, lat 16

Odpowiedź:

Boże, jakie my mamy beznadziejne dzieciaki w kraju... <no coment>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahahahaha ;D Odpowiedź brzmiałaby inaczej "Bądź jak Violetta. Weź obu."

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Badź jak Violetta, znajdź trzeciego... I czwartego, ewentualnie piątego i szóstego. Nie rozdrabniaj się! Idź na całość <3

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Idź na całość, weź Gregorio. Jest bardziej doświadczony i dojrzalszy.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie bądź gimbus, rwij Antonia. - dobra, trochę przesadziłam ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Antonio dobra dupa, mrrr, nie nabijaj się. Niestety on jest zajęty przez Beto.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

A ja chciałam Beto z Jackie ;( chociaż w sumie nie lubię tej kobiety - bardziej niż Esmeraldy. Odrzuca mnie... To ten koczek ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja Jackie też nie lubię, coś kombinuje, a Esmeraldy, gdyby nie fakt, że pracuje dla Jade i Matiasa byłaby idealna dla Germana.