PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Gdzie oni wyjechali?!

ocenił(a) serial na 10

W zajawce 72 odcinka uczniowie studia są jakimś jakby hotelu(?). Gdzie oni wyjechali? Padło coś o
Hiszpanii? Tak? Po co oni tam pojechali? Nie oglądam teraz za bardzo (nie ma Angie) to nie wiem.
Byłabym wdzięczna za jakieś info. :P

Angie, dónde estas? :c

ocenił(a) serial na 10
Skailes

No przecież Vioka i Leon wygrali ten konkurs taneczny, a Francesca i Diego zajęli drugie miejsce i za to mieli jechać do Hiszpanii.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A więc był jakiś konkurs taneczny? xD Dobra, może i był. Tak to jest jak się ogląda tylko Angie ;p

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Rozumiem Cie mam to samo :D

ocenił(a) serial na 8
Skailes

skąd ja to znam... xd od kiedy wyjechała nie obejrzałam ani jednego odcinka. ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Odcinki nadrobione?:D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Nie, ale co tam, pominę je i obejrzę później ~M.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

heh, a ja nie oglądałam wczoraj, dzisiaj też nie mam czasu :P a wstawać mi się nie chce :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Też dziś nie mam czasu ;c ~M.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

dalej kartkówki?

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ee tam, co tam kartkówki, je się przeżyje - technika. Technika to zło.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

ja tam lubiłam technike :P:P

ocenił(a) serial na 7
Skailes

Pojechali do Madrytu, z tego konkursu tanecznego :)

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Angie, nie wracaj! :D CHyba że do Pablo!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Byle nie do Germana!

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Dokładnie tak samo uważam, Dominiczko :)

KeThA

Sara wróciła :3

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Sarra nigdzie nie odeszła, moja droga.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Sara ostatnio rzadziej bywa:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Wymianę miałam, nooo... Poza tym ludzie się mnie czepiają, że za rzadko piszę rozdziały (mają rację) więc je piszę. No i w ogóle jakoś tak...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A, to rozumiem. Fajny avek:) Twoje ukochane Naxi xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

A twoje to nieee? :D
Z tymi rozdziałami to zaszalałam, bo nic nie piszę. Znaczy piszę, ale nie rozdział. Nieważne zresztą :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Moje też. To takie oczywiste, że myślałam, że tego nie trzeba pisać:)

KeThA

Bo sie za Sarą stesknilam -)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Niech będzie nawet z Rafą, byle nie z nim xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Jak dla mnie może być i z Beto. Ktokolwiek, nie German! :D

KeThA

Najlepiej by było gdyby była z Pablo! :D

KeThA

O jaki avatar fajny :D ciekawe czy wgl wróci...

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

wszystkie avatary mam fajne, kochanie, bo z Ruggusiem :D
Dziękuję i tak zresztą! Powtórzę mu :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A widziałaś Ruggusia z żółwiami ninja?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie! Pokaż mi!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Serio? https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1382966_614257095286966_1682205 925_n.jpg

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

OMG! :D Leżę i nie wstaję <3 Skąd ty to wynalazłaś? I wgl. po raz pierwszy ktoś mnie zagiął tym, że nie widziałam czegoś z Ruggusiem/ Czuj się zaszczycona!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Facebook, kochanie, nic innego ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie wchodziłam ostatnio ani na fb ani na twittera :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Może zobacząl Tomasa

ocenił(a) serial na 3
Adunia10

Hahahahaha, jasne :) Ale byś się uśmiała, gdyby tak było ^^ Tomas jakby se stanął obok Diego... :D:D:D DObre!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Tak, wyobraziłam to sobie. Tomuś się miota jak ta muszka owocówka, "no co? no co? stawiasz się?", a Diego spogląda w stylu Bogusia Lindy z "Psów" i tak go: pyrt, paluszkiem, a przebojowy gitarzysta pada na ziemię jak piłkarz symulujący faul. I wije się, płacząc, jak mała, włochata gąsieniczka. Kurtyna.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

oglądałam jeden odcinek bez Angie bo wyczekuje momentu kiedy wróci i czy chociaż na chwilę się nie pojawiła w jakiś wspomnieniach Violi :( Żenada!!! Brakuje jej NIESAMOWICIE!! :( właściwie nie ma po co oglądać. Zawsze jak to oglądałam to tylko myślałam kiedy będzie moment z Angie kiedy?.... Przykro.:(

ocenił(a) serial na 3
paula2621

Obawiam się, ze nie wróci. Ojej, jak mi przykro...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Niestety to raczej prawda, szperałam po necie. W 2 sezonie już się raczej na 90% nie pojawi. Jest nadzieja, że pojawi się w 3 sezonie. Bo w sumie pożegnała się z Violettą2 a nie ogólnie. Uważam, że bez niej jest pusto i bardzo spadnie oglądalność.;(

ocenił(a) serial na 3
paula2621

Ja tam uważam, że zażegnano niebezpieczeństwo wystąpienia Germangie. Cudownie!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Właśnie źle, nie było w tym absolutnie nic złego. Było to coś ciekawego co zdarza się w życiu. I jest to bardzo normalne. I na dodatek Clara musiała odejść z serialu, BEZ SENSU..:/

ocenił(a) serial na 3
paula2621

Taaak, całkiem normalne, że zakochujesz isę w mężu zmarłej siostry. Już swojej powiedziałam, że czekam aż umrze żeby z jej facetem się hajtnąć, bo to będzie takie kur.wa romantic!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Em po pierwsze gdyby Maria żyła Angie inaczej patrzyłaby na Germana, po 2 German był mężem jej siostry która zmarła więc absolutnie nic ich nie łączy. Po 3 miłość nie wybiera, tak się po prostu zdarza. Jeśli byłaby wreszcie szczęśliwa czemu miałaby nie spróbować? Życie jest na tyle ciężkie, że jeżeli jest cień szansy na bycie szczęśliwym i przeżyć miłość może nawet tą jedyną która zdarza się rzadko to czemu nie? Ja bardzo dobrze ją rozumiem.

ocenił(a) serial na 3
paula2621

Em po pierwsze: skąd wiesz? Po drugie: No może poza Violką. Enszi wyjdzie za Germana i co? Będzie jej ciotką i matką? Nie no, caaaałkiem normalne! Po trzecie: yhm... Ciekawe. Może dlatego, że to MĄŻ JEJ ZMARŁEJ SIOSTRY?
Żadnych zgrzytów? Ludzie stracili całkowicie poczucie moralności...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nic nie usprawiedliwia tej patologii:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

dziękuję!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

hmm siostra była dla Angie ważniejsza niż on, kochała ją ponad wszystko można to wywnioskować po każdym z jej opowiadań o niej. A dlaczego zakładasz, że każda kobieta którą wybierze German ma być matką dla Violetty? Nigdy nią żadna nie będzie i na miejscu Violi nie chciałabym żeby którakolwiek bawiła się w tą rolę, dlatego Angie nie będzie nawet próbowała nią być tak jak do tej pory.. Mąż zmarłej siostry, a mąż nie ma prawa ułożyć sobie życia na nowo? Ma, a że akurat padło na Angie nic w tym złego. Ona nikogo tym nie krzywidzi bo siostra nie żyje a może wiele zyskać. Życie nie zawsze układa się tak jakbyśmy chcieli, zaskakuje nas. Najwidoczniej mało jeszcze przeżyłaś żeby chociaż po części ją zrozumieć.

ocenił(a) serial na 3
paula2621

Najwyraźniej tak. I się z tego cieszę, skoro w twoim pojęciu wiedzenie czegoś o życiu to zakochanie się w facecie swojej siostry. Szczerze, to straciłam zainteresowanie tą dyskusją. Wg. mnie to jest nienormalne i tyle.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dlaczego moja widza o życiu opiera się na zakochaniu w mężu siostry? Chyba pomyliłaś temat rozmowy i mylisz pojęcia co do żyjącej, a zmarłej siostry. Mówię, że nie przeszkadza mi to i już trochę znam życie aby to zaakceptować. Nie ocenia się ludzi i ich poglądów, nie znając ich to pierwsza i najważniejsza zasada.