PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Genialna Tinka

ocenił(a) serial na 3

Ponieważ,jak wszyscy dobrze wiemy, wczoraj odbyło się spotkanie fanów Tinki to mam dla Was coś
specjalnego. Ale wcześniej kilka słów:
czego dowiedzieliśmy się z koncertu: Tinka nie ma fanów, Violetta ich ma. Tinka hańbiła swoim
śpiewem Jacksona podobno (masakra, wiem...) a oni znudzeni siedzieli xD Tylko przy piosenkach z
V. się ożywiali.
ALE TINISTAS FOREWA! xD
Dobra, tu macie ich reakcje i, przede wszystkim, genialne zrypanie fajnej piosenki. Mechi
pomagała... Masakra:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z7r9IqrT2j0

ocenił(a) serial na 6
KeThA

W co ona się ubrała O.o

ocenił(a) serial na 3
Tiana_

Wiesz... Później/ wcześniej wyglądała jak "ruska dziwka" jak określiła ją moja znajoma :D Więc i tak nie było jeszcze najgorzej.

użytkownik usunięty
KeThA

Filmik nie działa...

ocenił(a) serial na 3

https://www.youtube.com/watch?v=sFfblkYrYd8

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jak ja kocham jej ciuszki... Boże. Sarro, nie mów, że to oglądałaś, haha? :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Nie oglądałam, ale nie musiałam. Na twitterze leciała na bierząco relacja słowna...
Ja nie włączyłam ani na pół sekundy xD

Skailes

O której godzinie się urodziłaś?
~S

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

O siedemnastej. Skailes.

XD

Skailes

Mogę Cię prosić jeszcze o minutę, sekundę i inne jednostki czasu, jeśli można? :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Niestety nie wiem. Przyjmijmy, że 17:00:00. :)

Skailes

Ok, dziękuję więc :D

KeThA

Ślicznie śpiewała ^^ Lepiej niż Mechi.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

ŚLICZNIE?! ŚLICZNIE?! ONA NIE ŚPIEWAŁA! ONA SIĘ DARŁA JAK MAŁPA W ZOO, która znalazła banana.

KeThA

TAK, ŚLICZNIE! ŚLICZNIE! ONA ŚPIEWAŁA!

Ach, my jesteśmy tak genialnie dopasowani do siebie <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

No chyba Cię człowieku ktoś na ziemię upuścił, jak dzieckiem byłeś i całkiem słyszysz wszystko inaczej! Ona zrypała cudowną piosnekę. Razem z Mechi i Horhem.
TO BYŁA MASAKRA, A NIE ŚPIEWANIE!

Tak, oczywiście, ale kota nie nakarmiłeś ;/

KeThA

NAKARMIŁEM! KOT KŁAMIE!

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Jeszcze mu kłamstwa zarzucasz? Mój kot nie umie mówić, jak miał skłamać?!

KeThA

Ja nakarmiłem swojego...

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Będziesz czegoś chciał :x

KeThA

Nie mówiłaś którego! xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Czy to nie było łatwe do domyślenia się?! Matko... Wam wszystko trzeba dokłądnie! No nie wierzę...

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Widzę, że jakaś kłótnia ukochanej pary. Nawet nie jesteście po ślubie, a już zachowujecie się jak jakieś stare małżeństwo. XD Wybacz Sarra, musiałam. :D

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Ty mnie Lilka lepiej nie wkurzaj...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Opieprz swoją znajomą za takie porównania. Mam nadzieję, że żadna ruska dziwka tego nie czyta, bo poczułaby się urażona.

A tak poza tym, to "Price tag" jeszcze zdzierżę. Ale to: http://www.youtube.com/watch?v=7PFkLNFBKKo ? Nie umie śpiewać, nie pamięta tekstu, to po kiego diabła się bierze za Lennona? Biedak się w grobie przewraca.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jak nie zna?! Przecież to jej ukochana piosenka, ma dla niej wielkie znaczenie i dlatego sobie wytatułowała je tytuł na ręce! xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Tak, tak. Pewnie mówi: "Lofffciam Beatlesów! Marzę, żeby wystąpić z Johnem na jednej scenie, może kiedyś mi się uda!"
A widownia na tym występie takie poker face'y, to wyraża więcej niż słowa. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Po czym mówi, że czeka, by spotkać Cobaina.
No bo oni nie chcą słuchać piosenek innych niż z Violetty, bo Tinka jest tylko Violettą dla nich.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Bo ona nie jest nikim więcej, taka prawda. Zero osobowości, założy dziwne buty i myśli, że świeci.
Żeby się tylko za Pink Floydów nie wzięła jak Lodo, bo mi serce pęknie.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ona jest słońcem, a wszyscy krążą wokół niej, taka prawda xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jak ona mogła? Przecież... Ech... To tak piękna, prawdziwa piosenka, która ma jakiś sensowny przekaz, a śpiewa ją... Przecieź...
Nie potrafię wyrazić tego, jak zdruzgotana jestem.

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Rozumiem twój ból w pełni. Ta piosenka jest przepiękna i akurat tekst ma tak charakterystyczny, tak łatwy do zapamiętania, że znam ją na pamięć od dawna. A ta pseudoartystka nawet nie umie się przygotować do występu. Płacą jej za to, do cholery.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Oczywiście, ja znam tekst. Znając życie Tinka chciała się pochwalić, jakich to artystów zna. Nie mogłaby przerzucić się na... ukrywanie się w swoim domu i niepokazywanie się światu.

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Taaa. Ciekawe, czy ona zna jakieś piosenki Beatlesów poza "All you need is love", jakoś wątpię.
Myślisz, że jest szansa, iż jakaś psychofanka Tinki będzie taka dobra i ja zastrzeli?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jeśli już tak chce być Lennonem, niech pójdzie na całość.
Właśnie, cały czas to powtarzam.

wesolutkabardzo

Sorki, że się wtrącam, ale ewentualnej psychofanki można szukać na zdjęciach z Tinką - w końcu na jednej fotografii widnieje sam John Lennon ze swoim przyszłym zabójcą, Markiem Davidem Chapmanem (dobrze napisałam?), o ile pamiętam, była to jedna z ostatnich fotografii przedstawiająca Lennona żywego.

Ej, ale nie rozpędzajmy się aż tak, nie życzmy jej śmierci. Najlepiej będzie, jak Tinka zaszyje się w bliżej nieokreślonym miejscu i już nie będzie występować. XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Wtrącaj się! Lubię, gdy fajni ludzie coś mówią.^^
Dokładnie, szukajmy na zdjęciach.
Śmierci to może nie. Może się schować pod ziemią, na Marsie? Albo niech się nawróci, zmyje makijaż i przestanie gwiazdorzyć. Kupmy jej snicersa! Najlepiej dwa...

wesolutkabardzo

Fajni? Ekhem... jeśli to dotyczyło mnie, to nie wiem, czy do końca się zgadzam (tak, narzekam dzisiaj troszkę), ale dziękuję za komplement ^^
Na Antarktydę z nią! Niech śpiewa do pingwinów. Chociaż nie, szkoda biednych pingwinów...
Weź, słyszałam coś, że NASA chce wysłać astronautów na Marsa, ale to ma być chyba tylko droga w jedną stronę, bo zabraknie paliwa/tlenu/żarcia/ewentualnie czegoś innego, ale nie pamiętam czego. Takie cuś, że człowiek stanie na Marsie, zobaczy go, to będzie widok jego życia i takie tam, ale bez możliwości powrotu (to ktoś zdesperowany musiałby być, ale dobra XD). Chyba że to były takie jaja z okazji prima aprilis. Jak nie, to może niech Tinka się zgłosi...?
A tam dwa, tuzin od razu.... XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Kobieto, oszczędź pingwinów!
Właśnie, droga w jedną stroną.
Już widzę numer jeden w trędach #TinkanaMarsa <3

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

*trendach
Boże...

KeThA

O matko. Po kiego grzyba wyłączyłam Springsteena, by tego czegoś posłuchać i popatrzeć na te fajne inaczej ruchy Tinki? Co mnie podkusiło? Sama nie wiem....

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Też nie wiem, ja do teraz żałuję xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jestem ogromną fanką Martiny, ale tym wczorajszym występem jestem załamana...
PRAJS TEG... MASAKRA

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Hmm, a myślałam że ja kiedy próbuję zaśpiewać karaoke zawodzę a tu proszę, Tinka też!
Przynajmniej fajne spodnie miała, zawsze to coś xD

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Tak... I wyglądała w nich jak kościotrup xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Jej wizażyści naprawdę jej nie lubią xD

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Jej nikt nie lubi xD

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Jezzuu, Te Creo tak roz**bała, że głośniki mi się rozwaliły, a Imagine nawet nie chciałam słuchać bo by mi Beatlesów obrzydziła, reszty nie słuchałam, bo nie mam na to ochoty, ubiór masakra, w tych ciuchach wyglądała okropnie, wg nogi ma takie chude, że wyglądają jakby zaraz miały się połamać...
"Aktorzy" z V umieją śpiewać, ale tylko z pomocą autotune i studia nagraniowego.

ocenił(a) serial na 8
Sissi_Annie_Romy

Nie bierzmy pod uwagę całokształtu, bo są osoby z V, które mają dobry głos i umieją śpiewać.
Ale co do reszty się zgadzam.

ocenił(a) serial na 3
mechi3030

No są takie, ale mniejszość, np. jak Mechi śpiewała Price Tag, masakra, tak samo Martina

ocenił(a) serial na 3
mechi3030

Lodo, Lucia, Rugg, Diego, Jorge - oni umieją na pewno na żywo, bo słyszałam i to swietne występy.