PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Genialna Tinka

ocenił(a) serial na 3

Ponieważ,jak wszyscy dobrze wiemy, wczoraj odbyło się spotkanie fanów Tinki to mam dla Was coś
specjalnego. Ale wcześniej kilka słów:
czego dowiedzieliśmy się z koncertu: Tinka nie ma fanów, Violetta ich ma. Tinka hańbiła swoim
śpiewem Jacksona podobno (masakra, wiem...) a oni znudzeni siedzieli xD Tylko przy piosenkach z
V. się ożywiali.
ALE TINISTAS FOREWA! xD
Dobra, tu macie ich reakcje i, przede wszystkim, genialne zrypanie fajnej piosenki. Mechi
pomagała... Masakra:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z7r9IqrT2j0

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Do niedawna myślałam że Mechi też potrafi ale w 'prajs teg' wypadła prawie tak fatalnie jak Tinka. Może to presja wspólnego występu z super gwiazdą tak na nią zadziałała xd

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Albo piosenka nie dopasowana do jej głosu czy coś... Ale strasznie się darła i brzmiała bardziej jak "Ludmiła" kiedy coś mówiła niż jak ona... Taki skrzekliwy głos.

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Nie wytrwałam do końca...
A publiczność? Miny rodziców są bezcenne.

KeThA

Co za zmaskarowanie piosenki .... O dziwo przez obydwie.
Btw. czemu Tnka chce być człowiekiem-gołębiem? o.O
Bo może te ruchy paralityczne to próba latania? Mogla sobie tymi piórkami jeszcze całe swoje "jakże modne" dzwony oblepić, może dałoby lepszą skuteczność.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

O matko, umarłam xD Przez Twój komentarz, oczywwiście ^^
Też byłam zdziwiona, że Mechi... I ten głos jak krzyczała o.o

KeThA

Glos i jeszcze ta wymowa " Ewribada" "sirias" itp, Tinka nie lepsze, ale ostro kręci dupką i myśli, że nikt nie zauważy. Jedynie Horge ma jaką taką wymowe po angielsku ale i tak ten rap masakra, chociaż i to ich "Lalalal ej" jeszcze gorsze, no jak w przedszkolu.
Aranżacja taka dobra.. Tancerze tacy profesjonalni.... Zwłaszcza pani w czerwonej bluzeczce i czarnych dresach xD
A wgl cały koncert wyglądał jak Festiwal Plackorzy u mnie w mieście xD
A i po dłuższym zastanawianiu stwierdzam jednak, że Tinka to kobieta-bocian. W końcu dwa czerwone patyki na dole i białe pierze na górze

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Byłam w wyjeździe i nie oglądałam. Ja myślałam, że ona przyjdzie ubrana na luzie do tych fanów, a ubrała się w troszkę dziwny kombinezon i wgl. Myślicie, że takie małe 6 latki znają Martinę? Nie wydaję mi się. Oni znają tylko Violettę.

ocenił(a) serial na 8
Kingetta

Te dzieci nie interesują się życiem Martiny, dla nich liczy się Violetta, to ona jest ich idolką.
Zaszalało dziewczę ze strojami.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Boże, to było straszne XD. Tinkę to jeszcze rozumiem, ona masakruję piosenki innych ciągle, ale Mechi? Przecież ona tu śpiewała... strasznie. Ja współczuję publiczności Xd Ruchy Tinki... Nie skomentuję :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Połowa piosenek była z playbacku... eh ;/

Tini0103

Jaka połowa? :o
2 max.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Max wszystkie. Muahaha! Nie no, żartuję, było też miejsce na nie poprawione fałsze xD

KeThA

Kochana moja Sarrenka <3

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Tak, wiem, że mnie uwielbiasz :3 To je miłość <3

KeThA

Jakże inaczej!

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Szkoda Martiny... Przecież ma taki śliczny głos, dlaczego więc śpiewała z playbacku??

ocenił(a) serial na 9
Tini0103

Sarkazm?:-)

ocenił(a) serial na 8
dielaraever

Sarkazm? Nie sądzę. Ona chyba lubi Tini. :)

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Nie, to nie sarkazm :) Choć może tak zabrzmiało... Na serio uważam że Martina ma cudowny głos i cały czas zastanawiam się, czemu puszczają jej playback ;//

ocenił(a) serial na 8
Tini0103

Ma całkiem ładny i mocny głos, ale moim zdaniem i tak jest daleko w tyle za swoimi serialowymi koleżankami.

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Mój Boże...