Co myślicie o dzisiejszym odcinku ? To co zrobiła Ludmiła jest O-KRO-PNE !!! Biedy Maxi i Naty
też :/ Ale Germangie mrrah !!!!! Czekałam na tą scenę od początku !!! :D
Ludmiła mnie TAK WKURZYŁA (!!!!!!!), że miałam ochotę rzucić w telewizor czymś ciężkim!!!!!!! Aghhh!!!!! Grrrrrrr! Ale Germangie, muszę przyznać, mrrrraśneee! Ale mimo to nadal nie wiem, czy jestem za Pablangie czy Germangie...
To tak jak ja nie wiem xD pasuje i do Pabla i do Germana , z kazdym tworzy fajna pare :)
Ja też raz byłam za Pablem, a innym razem za Germanem, ale teraz zdecydowałam, że wolałabym, żeby Angie była sama albo jak już musi to z Germanem. Ona nie zasługuje na kogoś takiego jak Pablo. Serce nie sługa, ale mam nadzieję, że w końcu o niej zapomni.
Dlaczego? przecież Pablo to dobry człowiek, kocha ja , nie rozumiem Twojej opinii
Nie mówię, że Pablo jej nie kocha, nie mówię, że nie jest dobry. Właśnie jest dobry, bardzo dobry i szkoda mi go jak cierpi, bo Angie go nie kocha. Dlatego mam nadzieję, że on zapomni o niej i zakocha się w kimś ze wzajemnością.
Hahahaha a ja Germangie 4 ever. ^^ Jakby Angie była sama - nie przeżyłabym. Ale Violi to Leoś się należy, a też się zdecydować nie może pomiędzy nim a Diego -,- GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ ?! xd
też mam taką nadzieję. oni są tacy słodcy razem :D mi się najbardziej podobało, jak Leon z Violą śpiewali Podemos. widać było, że nadal coś do siebie czują.
Mi sie najbardziej podobalo jak ten czerwony balon o ksztalcie serca zerwal sie i poszybowal w powietrze a Nati i Maxi w tym samym czasie spojrzeli sie na niego akurat przechodzac obok siebie.To bylo przeslodkie:)
1. Ludmilla przegięła na całej linii, ale i tak ją kocham.
2. Moment Naxi. ^^ I ten balonik. ♥
3. Germangie. No, co tu dużo mówić. Awww ;33 Mrrr. ;33 Mrah. ;33 I wgl loffki, kisski i uściski. ♥ kocham. ^^
Nigdy nie nienawidziłam Ludmiły bardziej, niż w tej chwili. Jej poprzednie intrygi przynajmniej miały jakiś cel, ale to?
A zauważyliście, że przy tych najważniejszych pocałunkach nawet czas zwalnia? ;D
No i Leonetta wraca! Ale León miał minę, kiedy wcześniej dotknął jej włosów, jak narkoman na głodzie...
Bo by nie było wtedy tej cudnej sceny z "Podemos" ;D. Choć dalej się zastanawiam, skąd Vilu znała słowa piosenki?
No właśnie, jakoś w tym ich śnie nie było słów, tylko sama melodia;) Już nie raz tak było, że o nagle wszyscy znają kroki, mimo że nigdy ich nie ćwiczyli. Normalnie drugi High School Musical xd
Co do Germangie i Pablangie według mnie Angie powinna wybrać obu i mieszkać z nimi dwoma w domu Germana :)
Kurde mózg szwankuje xd
No właśnie muszą. A w drugim sezonie wrócił Jeremias( German) do studia i mam nadzieję, że przekona się , że tak naprawdę kocha Angie, a nie tą ( oj tutaj to bym użyła dużo raczej nie zbyt pobłażliwych przymiotników) Esmeraldę. Germangie <3
Ale on wyznał Esme w którymś odcinku że ją kocha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Wiem słyszałam to, a jeszcze jak się kilka razy całowali to myślałam, że się zerzygam. FFFFFFFFuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj.
Szkoda , ze ten serial nie przewiduje usmiercenia postaci( Esme). No czemu ? Może jakiś wypadek samochodowy albo coś tam. Kto by za nią płakał ?
No właśnie... Szkoda że nie umrze w męczarniach ! :( Miejmy nadzieję że zrobią nasze kochane Germangie :C
Jak to się mówi nadzieja zawsze umiera ostatnia. A ja mam takie przeczucie, że i tak będzie Germangie i zapewne Leonetta, ale nie wiem dlaczego mnie to aż tak bardzo nie interesuje... Ale germangie musi być nawet jeżeli miałby być to ostatni odcinek to ja będe czekać :).
Mnie też Leonetta nie bardzo interesuje, dziwne nie ? ;O Ja też mam przeczucie że będzie Germangie bo po co by się całowali, te całe podchody jak u dzieci. xD
No właśnie i trzymam się tego odcinka , w którym to German zapewnił Angie, że kiedyś będą razem. Chociaż akurat on prawdomówny to nie jest, ale w tym przypadku ja tam mu wierzę ;).
Ja też mu wierzą. Nie wytrzymam jeżeli on na końcu będzie z tą całą Esme. Tylko niech to "kiedyś" nadejdzie teraz :D
Trzymajmy go za słowo. :D
Wiecie, że mnie również Leonetta średnio interesuje? Mamy coś wspolnego. ;) Chociaż przyznam, że moment "Podemos" był słodki. ;-)
Dla mnie Germangie 4ever, chociaż był moment kiedy byłam za Pablangie. ;)
Haha nie jaram się Germangie ale już to lepsze niż Gesmeralda... jak ja jej nie lubie -.- Germna nie zasługuje na Angie ona powinna być z Pablo. A german forever alone <3
Szczerze to niezbyt mnie interesuje Germangie ( nie bijcie mnie za to) aczkolwiek kąciki ust poszły w górę gdy była ich scenka :P
A tą Ludmiłę to mogłabym tylko zabić... Moje biedne Naxi :( Nareszcie doczekałam się na scenkę z balonem ;D Widziałam ją z kilkanaście razy,a i tak czekałam na nią z niecierpliwością :D