Nie wiem czy ten temat kiedyś się już pojawił (a zapewne tak było), ale może jest ktoś kto zna
hiszpański i oglądał dalsze odcinki. Czy German i Angie będą jeszcze w pierwszym sezonie
razem, czy nie? Uwielbiam tę parę i chciałabym się dowiedzieć, czy są jakieś szanse, że moje
marzenie się spełni. ;(
A mi się wydaje że nie będą razem w 1 sezonie, ale w drugim chyba będzie taki moment bo widziałam zapowiedzi jak sobie mówią "Te quiero".
w pierwszym sezonie zwiazek nie dojdzie do skutku. German sie dowie ze angie to byl podwójny agent i straci do niej zaufanie, dopiero w ostatnich minutach pierwszego sezonu natkna sie na sb na widowni i german spojrzy na nia jak czlowiek nie wilk. w drugim sezonie nie wiem czy bd ale esmeralda chyba zwinie germana
Mam pytanie do Cb ponieważ zauważyłam że jesteś dobrze zorientowana w filmie, ja nie mogę znaleźć najnowszych oodcinków z drugiego sezonu chodzi mi o te po hiszpańsku,bo powinno być już chyba 4 a ja widziałam tylko pierwszy,więc jeśli znasz linki to mi napisz ok ?
www.violettaonline.ar tam powinnas miec wszystkie, z komórki jestem to nie bardzo mam jak link wrzucic ale powinno byc na głownej. w argentynie puszczaja ja o 13, wziawszy pod uwage zmiany czasowe u nas to ok 21, takze 4 bd pewnie jutro
Ehh... Ja się poddaję. ;( Angie jest bezczelna i German ma racje, ale... oni tak słodko razem wyglądają. ;-;
ahahahahhaha ta minka :D no, dobrze wyglądają pablo jednak nie jest zbyt przystojny xdd a angeles jest śliczna chociaż ta nowa nauczycielka tanca jest o niej ładniejsza
Mam nadzieję, że będą w końcu razem :) Nie wiem czemu, ale od początku serialu jakoś ich wątek bardziej przykuwa moją uwagę niż Violetty-Leona-Tomasa. Myślałam, że na końcu 1 sezonu już wszystko się ułoży, ale jednak nie.. W pierwszym odcinku też to samo, to te quiero nadal powoduje zmieszanie u obojga...Nadal German upiera się przy tym, że to dla Violetty jest potrzebna itd Muszę sobie zobaczyć te kolejne dwa odcinki..
Ja też mam taką nadzieję. Chyba mamy podobne upodobania, bo ja wgl na początku ten serial oglądałam tylko i wyłącznie dla parringu German & Angie. I jak tylko widzę jakąś scenę między nimi wyglądam tak:
*___________________________________________________*
a czuję się tak:
djahsbygfdsfbyzaftvbydazvfdjuyvgbkzuvt *.*
A ja się zawsze zaczynam chichrać,chowam się pod koc i zostawiam tylko oczy i normalnie cieszę się jakby cały świat stał się dla mnie idealny i tylko o Germangie ciągle myślę na matmie pani zawołała mnie do odpowiedzi a ja krzyknęłam "germangie dzisiaj będzie" i patrzyli na mnie jak na głupka.I jak ich widzę to tylko chcę krzyczeć AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Hahahahhhahahaahahahahaha. :D Ja też w sumie... Bo to jest najciekawsze. I wgl słodkie. ^^ :33