PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nie wiem czy ten temat kiedyś się już pojawił (a zapewne tak było), ale może jest ktoś kto zna
hiszpański i oglądał dalsze odcinki. Czy German i Angie będą jeszcze w pierwszym sezonie
razem, czy nie? Uwielbiam tę parę i chciałabym się dowiedzieć, czy są jakieś szanse, że moje
marzenie się spełni. ;(

pani_cecylia

Z tego co słyszałem,to będą ;D

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Jajć! Ależ się cieszę. ^^

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

A mi się wydaje że nie będą razem w 1 sezonie, ale w drugim chyba będzie taki moment bo widziałam zapowiedzi jak sobie mówią "Te quiero".

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

To też mnie satysfakcjonuje. ^^

ocenił(a) serial na 6
pani_cecylia

w pierwszym sezonie zwiazek nie dojdzie do skutku. German sie dowie ze angie to byl podwójny agent i straci do niej zaufanie, dopiero w ostatnich minutach pierwszego sezonu natkna sie na sb na widowni i german spojrzy na nia jak czlowiek nie wilk. w drugim sezonie nie wiem czy bd ale esmeralda chyba zwinie germana

Enterraz

Mam pytanie do Cb ponieważ zauważyłam że jesteś dobrze zorientowana w filmie, ja nie mogę znaleźć najnowszych oodcinków z drugiego sezonu chodzi mi o te po hiszpańsku,bo powinno być już chyba 4 a ja widziałam tylko pierwszy,więc jeśli znasz linki to mi napisz ok ?

ocenił(a) serial na 6
nata_21_fw

www.violettaonline.ar tam powinnas miec wszystkie, z komórki jestem to nie bardzo mam jak link wrzucic ale powinno byc na głownej. w argentynie puszczaja ja o 13, wziawszy pod uwage zmiany czasowe u nas to ok 21, takze 4 bd pewnie jutro

Enterraz

ok dzięki wielkie, znalazłam ;)

ocenił(a) serial na 8
Enterraz

Ehh... Ja się poddaję. ;( Angie jest bezczelna i German ma racje, ale... oni tak słodko razem wyglądają. ;-;

ocenił(a) serial na 6
pani_cecylia

ahahahahhaha ta minka :D no, dobrze wyglądają pablo jednak nie jest zbyt przystojny xdd a angeles jest śliczna chociaż ta nowa nauczycielka tanca jest o niej ładniejsza

ocenił(a) serial na 6
pani_cecylia

Mam nadzieję, że będą w końcu razem :) Nie wiem czemu, ale od początku serialu jakoś ich wątek bardziej przykuwa moją uwagę niż Violetty-Leona-Tomasa. Myślałam, że na końcu 1 sezonu już wszystko się ułoży, ale jednak nie.. W pierwszym odcinku też to samo, to te quiero nadal powoduje zmieszanie u obojga...Nadal German upiera się przy tym, że to dla Violetty jest potrzebna itd Muszę sobie zobaczyć te kolejne dwa odcinki..

ocenił(a) serial na 8
anusialka94

Ja też mam taką nadzieję. Chyba mamy podobne upodobania, bo ja wgl na początku ten serial oglądałam tylko i wyłącznie dla parringu German & Angie. I jak tylko widzę jakąś scenę między nimi wyglądam tak:
*___________________________________________________*
a czuję się tak:
djahsbygfdsfbyzaftvbydazvfdjuyvgbkzuvt *.*

pani_cecylia

A ja się zawsze zaczynam chichrać,chowam się pod koc i zostawiam tylko oczy i normalnie cieszę się jakby cały świat stał się dla mnie idealny i tylko o Germangie ciągle myślę na matmie pani zawołała mnie do odpowiedzi a ja krzyknęłam "germangie dzisiaj będzie" i patrzyli na mnie jak na głupka.I jak ich widzę to tylko chcę krzyczeć AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

anusialka94

Ja to w sumie to oglądam tylko dla wątku Angie,zwariowałam

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

Hahahahhhahahaahahahahaha. :D Ja też w sumie... Bo to jest najciekawsze. I wgl słodkie. ^^ :33

pani_cecylia

Wreszcie ktoś się ze mną zgadza

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

Jaj! Zaciesz. Uwielbiam Germangie. Wgl scenę ich pocałunku oglądałam... mnóstwo razy. ♥ Germangie forever. ^^