Proszę tu nie spamować tylko napisać mi za kim w końcu jesteście czy Pablangie czy Germangie, bo
ja już się pogubiłam kto który parring woli. Bez uzasadniania itd itp tylko Germangie czy Pablangie
Chciałam zrobić dokładnie taki sam temat(ale oczywiście z mojego głównego konta Anabell1) :D
Oczywiście Germangie.
mo bardzosmutny fakt, brońmy się przed plagą Germangie-Dielett. Nie obrażając fanek tych par. J
Ya zuziamela się nie podpisuje, a kojarzę, że to dwie dziewczyny - liczmy ich głos jako dwa.xd ~J
Jakby nie mogli dac polskich znakow. Zwykle wchodze na filmweba wlasnie poprzez tableta. A tak odbiegajac od tematu, prowadzisz bloga?
A z czego masz tableta?
Tak, mam bloga, którego założyłam niedawno (jest tylko prolog).
angie-forever.blog spot.c om
Usuń spacje :p Wogóle to mam zamiar jeszcze założyć o innych tematykach blogi i o podobnej tematyce o Fran :D
Z prestigio. Ogolnie dobry, ale bledy mnie wkurzaja. Na bloga juz wpadam. Ja prowadze dwa blogi, jesli chcesz mozesz wejsc. Pisze opowiadania, choc wielkim pisarskim odkryciem nie sa.
naxi - por - siempre. blogspot. com
marceska. blogspot. com
Usun tylko spacje, mow jesli cos pomylilam w linkach, bo przepisywalam z pamieci.
Nie, ogolnie od pewnego czasu malo ogarniam. Wlasnie pozostawilam u Ciebie komentarz. Przepraszam ze krotki i z bledami. Ale na tablecie na malo mnie stac.
Tak samo jak ja :p Dzięki za komentarz, dodał mi... Nwm jak to określić xd Czegoś pozytywnego ;) Wogóle co tam u ciebie?
Dobrze, mam podjare bo jeszcze jutro wolne. A we wtorek przepadnie nam matma, bo jest akademia czy to nie jest piekne?
Rozumiem twoja ucieche komentarzem. Mam podobnie, czasem co godzine sprawdzam czy jest nowy komentarz.
Kurde mieliście tu nie spamować. Idźcie pogadać gdzie indziej. Ten temat służy wiedzi na temat, kto z kim woli Angie. Nie odpisujcie.