Wiem, ja tylko się tak pocieszam. ;-; ciągle mam nadzieję, że jednak ich połączą. *-*
A ja mam nadzieję, że nie :D Spójrzmy na to optymistycznie - marzenie którejś się spełni!
Don't worry. Be happy. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Don't worry, uuuuu, be happy!
Dokładnie, ale my się dobrze rozumiemy.
Ale nie tak dobrze, jak z moim męzem - zastrzegam ^^
*-* Że tak napiszę - RZYGAM TĘCZĄ. Tak bym chciała żeby byli razem ... KETHA TY NAM MARZENIA ROZWIEWASZ !!! XD
Ja? Skądże :D Sama nie wiem na co stawiać. Na to, czy będą razem, czy nie. Powiem wam po 50 odcinku 2 sezonou :D
Tak, ale poza tym muszę wiedzieć, co o nich myślą, żeby wiedzieć, czy mogę się bratać z wrogiem ( w sensie inna opinia o Germangie) bo jak lubią to mogę z nimi pisać, jak nie to będę się z nimi kłócić ^^ Żartuję... <albo nie, haha!>
złowieszczy śmiech? ;p :D tak milosc do tych dwóch brata jak nic :D
a co do Germangie zauwazylam ze ma coraz wiecej fanów ;o
Ja dalej nie rozumiem, jak fani Leonetty mogą być za Gregoriem. Mam wrażenie, że są fanami Leóna tylko dlatego, że ma "ładną" buźkę. Bo z charakteru on jest jak Pablo!
za Gregoriem? chyba Germana ;p ale tak tego nierozumiem jak kochaja Leona za charakter to powinny tak samo byc za Pablangie !
A ja "kocham" Germangie i Leonette, coś w tym dziwnego ? Każdy ma swój "gust" ;p
Hmm, pamiętam jak kiedyś ubóstwiałam Leonettę, jeszcze sobie ich inicjały w serduszku po rękach pisałam.... ale od kiedy przyszedł Federico to.... :D
Całym sercem jestem za Pablangie, no ale niestety znając życie, chcąc nie chcąc zrobią Germangie ;<
Pocieszam się tym, że może jeszcze jest iskierka nadziei na Gesmeraldę.
Bez urazy dla fanów Germangie c: