Który z pocałunków wg. was był do tej pory najlepiej zagrany?
Osobiście uważam, że drugi pocałunek Diego i Violetty był zagrany najlepiej i w najbardziej realistyczny sposób. Jak
pewnie zauważyliście, pocałunki aktorów w tym serialu są bardzo... "delikatne" - polegają na zwykłym, chwilowym
złączeniu warg (pocałunek Violetty i Leona, Lary i Leona, Angie i Germana, Angie i Pablo, Maxiego i Cami...). To w sumie
tylko gra aktorska, więc scenarzyści czy wszyscy zajmujący się tym aspektem, mogliby wg. mnie nieco bardziej
profesjonalnie do tego podejść. Więcej emocji = bardziej realistyczny efekt. Cóż, oby kolejne pocałunki były lepsze!
Po co ten sarkazm? Wyraziłam tylko swoje zdanie i nigdzie nie napisałam, że oczekuję od twórców serialu, żeby aktorów od razu najlepiej posyłali do łóżka przy pierwszej lepszej okazji jak w amerykańskich serialach, tylko żeby to profesjonalniej wyglądało.
Raczej się nie doczekamy żeby ktoś wylądował w łóżku w tym serialu, nad czym bardzo ubolewam ;) A pocałunki mogły by być bardziej namiętne nie mam nic przeciwko ;) Wogule w tym serialu jest za mało całowania jak dla mnie :) Wiem jestem zboczona trocha, ale cóż poradzisz. Bywa.
Dobra, spoko. To wyobraź sobie scenę Leona z Violettą w łóżku na DC i jeszcze później okazuje się, że zapomnieli się zabezpieczyć i wyszło dziecko. To nie "Moda na sukces" to "Violetta" ;)
No wiem, ale wielce "zboczona" osoba uważa, że powinni ze sobą sypiać. Nie widzę niczego zboczonego w jej wypowiedzi, ale niech będzie.
Stwórzmy z Violetty serial o hipisach - wolna miłość, bzykanie kogo popadnie i dzwony.
Taaa, Camila już zaczyna się wczuwać.
Czekaj... Ona ma na imię Camila. Polskie Kamila. Nienawidzę jednek s... z takim imieniem. Nie wiem czemu dopiero teraz to sibie uświadomiłam ^^
Gratuluje, szybko ogarnęłaś, że Camila to Kamila.
Ja tam do żadnej Kamili nic nie mam, oprócz tej z Violetty.
No wiesz trzeba też wziąć pod uwagę to,że Violetta w rzeczywistości ma 16 lat np, Leon jest od niej chyba 6 lat starszy, więc może jej rodzice nie wyrażają zgody na jakieś większe wybryki .
Co nie zmienia faktu, że to jest Disney, muszzą dbać o wizerunek. Jakby się 16 latka namiętnie całowała z 22 latkiem to byłaby niezła afera i zdegustowanie.
rozumiem; Disney już kazał jej usunąć zdjęcia z plaży, po prostu jeszcze nie rozumiem dlaczego pozwalają jej na taki styl (nie mówię że jest zły ale jak będzie miała 20 to może być gorzej niż Miley - chociaż ona zmieniła styl po odejściu z Disneya?)
Nie zgodzę się co do pocałunku Angie i Germana, tzn. pierwszy owszem mógłby być lepszy, ale drugi (odc. 73) nie był tylko, jak to określiłaś "chwilowym złączeniem warg". Podobnie z pocałunkiem Pabla i Angie z 39 odcinka. :P
Te dwa pocałunki moim zdaniem były najlepiej zagrane. Chociaż pierwszy pocałunek Leonetty był moim zdaniem bardzo słodki. :)
Co do drugiego sezonu, to nie wypowiadam się, gdyż na bieżąco nie oglądam.
No tak, te "starsze" role, to wiesz nie będzie afery o to że się pocałują, tym bardziej że pocałunek Pabla i Angie z 39 odcinka nie był chwilowym złączeniem warg. Pierwszy pocałunek Angie z Germanem był chwilowy, no bo zrobiła to "na chama" tak można to określić :P Ale już 2 nie z 73 odcinka. I z MenessaNeves zgadzam się. Np. Martina nie będzie całowała się namiętnie z jakimś chłopakiem (dłuugo), bo już by pisali o tym w Internecie. :P Tym bardziej że nie jest jeszcze dorosła ;>