PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Który z pocałunków wg. was był do tej pory najlepiej zagrany?

Osobiście uważam, że drugi pocałunek Diego i Violetty był zagrany najlepiej i w najbardziej realistyczny sposób. Jak
pewnie zauważyliście, pocałunki aktorów w tym serialu są bardzo... "delikatne" - polegają na zwykłym, chwilowym
złączeniu warg (pocałunek Violetty i Leona, Lary i Leona, Angie i Germana, Angie i Pablo, Maxiego i Cami...). To w sumie
tylko gra aktorska, więc scenarzyści czy wszyscy zajmujący się tym aspektem, mogliby wg. mnie nieco bardziej
profesjonalnie do tego podejść. Więcej emocji = bardziej realistyczny efekt. Cóż, oby kolejne pocałunki były lepsze!

ocenił(a) serial na 10
Jasspera

Nie no, nalepiej niech się do siebie przyssają na 45 minut filmu.

MagdaJulka

Po co ten sarkazm? Wyraziłam tylko swoje zdanie i nigdzie nie napisałam, że oczekuję od twórców serialu, żeby aktorów od razu najlepiej posyłali do łóżka przy pierwszej lepszej okazji jak w amerykańskich serialach, tylko żeby to profesjonalniej wyglądało.

ocenił(a) serial na 10
Jasspera

Raczej się nie doczekamy żeby ktoś wylądował w łóżku w tym serialu, nad czym bardzo ubolewam ;) A pocałunki mogły by być bardziej namiętne nie mam nic przeciwko ;) Wogule w tym serialu jest za mało całowania jak dla mnie :) Wiem jestem zboczona trocha, ale cóż poradzisz. Bywa.

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Dobra, spoko. To wyobraź sobie scenę Leona z Violettą w łóżku na DC i jeszcze później okazuje się, że zapomnieli się zabezpieczyć i wyszło dziecko. To nie "Moda na sukces" to "Violetta" ;)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Tym bardziej, że to nie MTV tylko Disney Channel. Kanał głównie dla dzieci...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No wiem, ale wielce "zboczona" osoba uważa, że powinni ze sobą sypiać. Nie widzę niczego zboczonego w jej wypowiedzi, ale niech będzie.
Stwórzmy z Violetty serial o hipisach - wolna miłość, bzykanie kogo popadnie i dzwony.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Taaa, Camila już zaczyna się wczuwać.
Czekaj... Ona ma na imię Camila. Polskie Kamila. Nienawidzę jednek s... z takim imieniem. Nie wiem czemu dopiero teraz to sibie uświadomiłam ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Gratuluje, szybko ogarnęłaś, że Camila to Kamila.
Ja tam do żadnej Kamili nic nie mam, oprócz tej z Violetty.

ocenił(a) serial na 10
Jasspera

No wiesz trzeba też wziąć pod uwagę to,że Violetta w rzeczywistości ma 16 lat np, Leon jest od niej chyba 6 lat starszy, więc może jej rodzice nie wyrażają zgody na jakieś większe wybryki .

Linkax

po zdjęciach jakie Tini umieszcza jej rodzice - zwłaszcza jej mama - wydają się bardzo wyluzowani

ocenił(a) serial na 3
malaikat

Co nie zmienia faktu, że to jest Disney, muszzą dbać o wizerunek. Jakby się 16 latka namiętnie całowała z 22 latkiem to byłaby niezła afera i zdegustowanie.

KeThA

rozumiem; Disney już kazał jej usunąć zdjęcia z plaży, po prostu jeszcze nie rozumiem dlaczego pozwalają jej na taki styl (nie mówię że jest zły ale jak będzie miała 20 to może być gorzej niż Miley - chociaż ona zmieniła styl po odejściu z Disneya?)

ocenił(a) serial na 10
Jasspera

Nie zgodzę się co do pocałunku Angie i Germana, tzn. pierwszy owszem mógłby być lepszy, ale drugi (odc. 73) nie był tylko, jak to określiłaś "chwilowym złączeniem warg". Podobnie z pocałunkiem Pabla i Angie z 39 odcinka. :P
Te dwa pocałunki moim zdaniem były najlepiej zagrane. Chociaż pierwszy pocałunek Leonetty był moim zdaniem bardzo słodki. :)

Co do drugiego sezonu, to nie wypowiadam się, gdyż na bieżąco nie oglądam.

ocenił(a) serial na 9
Skailes

No tak, te "starsze" role, to wiesz nie będzie afery o to że się pocałują, tym bardziej że pocałunek Pabla i Angie z 39 odcinka nie był chwilowym złączeniem warg. Pierwszy pocałunek Angie z Germanem był chwilowy, no bo zrobiła to "na chama" tak można to określić :P Ale już 2 nie z 73 odcinka. I z MenessaNeves zgadzam się. Np. Martina nie będzie całowała się namiętnie z jakimś chłopakiem (dłuugo), bo już by pisali o tym w Internecie. :P Tym bardziej że nie jest jeszcze dorosła ;>

Jasspera

Ja się zgadzam z tym, że serial jest skierowany przede wszystkim do młodszych odbiorców, więc aktorzy nie będą sobie wsadzać języków do gardeł. Cieszmy się tymi pocałunkami, które nam serwują, a przede wszystkim tym, że one w ogóle są XD