PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Magdaaaaa i Julka :D Patrzcie co jest na Esce : http ://www.eska.
pl/cinema/news/32377/violetta_2_-
_na_disney_channel_juz_w_pa%20zdzierniku_zobacz_online_zapowiedz_sezonu_-
_z_polskimi_napisami - Wasz filmik ! Gratuluję :***

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Gratulacje!

sylww52

Oh god gratulacje. Tylko jedzcie regularnie snickersy żeby nie gwiazdorzyć :D

ocenił(a) serial na 7
sylww52

¡Enhorabuena! :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Muchas gracias, bonita :3

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

miałam napisać po polsku ale po hiszpańsku brzmi wiele lepiej :D cole Ci przynieść ? haha :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Każdy mnie o to dzisiaj pyta, odpowiem "tak", by być dla Was łaskawa, ale i tak ją mam, bo kupiłam jak wracałam ze szkoły ~M.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

hahaha ja wczoraj wcale nie piłam to dzisiaj po 4 lekcji już nie miałam pół litra :P A teraz znowu muszę kupić jak chcę :P Ale cieszę się, że jesteś tak łaskawa i zgodziłaś się aby przynieść Ci ten napój /bogów :P:P

ocenił(a) serial na 3
Magdaa95

CO WY MACIE Z TĄ COLĄ?! :O Pijecie jej tyle wszyscy na równi... Przeca to nie jest jakieś niesamowicie dobre, a poza tym jest cholernie niezdrowe (jakbym ja się tym przejmowała ;p)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dla mnie jest niesamowicie dobre, ale i tak pije jej mniej niż w pierwszej klasie gimnazjum - ograniczam się ;) ~M.

ocenił(a) serial na 7
MagdaJulka

Ja też się staram ograniczać ale czasem nie wychodzi :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ja zazwyczaj codziennie po puszce piję, czasami nawet, jak nie mam kasy to nie piję w ogóle, więc to nie jest jeszcze tak dużo, skoro niektórzy ludzie z mojej klasy przynoszą sobie dwulitrówki (o:) do szkoły. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Jak bym ja tak piła codziennie to byłabym chyba szersza niż wyższa, to ma cholernie dużo cukru.

ocenił(a) serial na 7
majka5454

ja narzekam, że jestem za chuda, także jak przytyje nie będzie źle no ale już jakiś czas piję te cole i nie zauważyłam jakiegoś specjalnego tycia :P
A do Julki : od puszek się zaczyna :P:P ja piję jakieś pół litra ale kiedyś piłam litr, półtora :P Chociaż czasem po kilka dni nie piję wcale, a nie zawsze zależy to od kasy ; )

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Niektórzy tak mają, że jedzą dużo i w ogóle nie tyją. Ja też jestem chuda, niektórzy sądzą, że wręcz za bardzo, ale ja po prostu mało jem;)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

ja w sumie też jakoś dużo nie jem, do normy też chyba trochę brakuje :)
ale lubię sobie zjeść w maku itd ale ograniczam, bo przesadzałam, tak jak z colą :P I jeszcze w dodatku na wf nie chodzę, bo mi szkoda czasu :P, sportów nie uprawiam i nie tyję ale już przywykłam i mi to nie przeszkadza ; )

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ja kiedyś ważyłam 10 kilo więcej niż teraz i dość szybko schudłam , a efekt jo-jo łatwo mieć, więc się kontroluję;)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

szalona :D napisałabym po hiszpańsku ale nie wiem jak jest :P

ocenił(a) serial na 3
Magdaa95

Tu eres eloquecer (było w yo soy asi :P)

ocenił(a) serial na 7
KeThA

wiem, że było :D ale nie pamiętałam dokładnie :P

ocenił(a) serial na 3
Magdaa95

elokefer, elokefer, elokefer ooo :D

ocenił(a) serial na 7
KeThA

tam jest 'enloquecer' :P

ocenił(a) serial na 3
Magdaa95

wcześniej zapomniałam o n przez przypadek, a później celowo bez napisałam, bo ja tam u Diego słyszę elokefffeeer oooo!

ocenił(a) serial na 10
majka5454

A widzisz, a właśnie wszyscy po kolei mówią mi jaka to chudziutka jestem i tuczyć mnie chcą! Dodam jeszcze, że przepadam za chipsami i McDonaldem, czy KFC, ale za to dużo gram w piłkę nożną (mamy w tej klasie dużo zawodów) i ogólnie tam wszystko po kolei jeśli chodzi o sport - pływanie, biegi (ale tylko krótkie, choć pan mi mówił, żebym poszła na 800 czy tam 1000, ale chyba mu coś odwaliło, jak widzi moją wytrzymałość), siatkówka, a przynajmniej mam zamiar chodzić na zawody, gimnastyka (niedawno mi się znudziło, bo trzeba było zostawać po lekcjach, ale co tam, wymienić zawsze można) etc. Ach te moje wywody o moim życiu. A i kocham siedzieć przed komputerem, czyli tak na prawdę patrząc na to, że tych sportów nie uprawiam tak zawsze, tylko na wf i na zawodach, to że siedzę przed laptopem, czy telewizorem, wżerając chipsy, popijając je colą, po wizycie w McDonaldzie (hahahha, odwiedzam go raz na miesiąc, ale zawsze spoko zrobić taki opis) powinnam w tym momencie mieć nadwagę, a mam lekką niedowagę, co w moim wieku jest ok, i potrafie zmieścić się w spodenki (krótkie, chodzi o szerokość) dużo mniejsze niż mam wzrostu.
Wiem, że bardzo Cię to interesowało, droga Maju (Maja, tak?). :D ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Możesz tak mówić, ale jestem Dominika:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Aaa, widzisz, nie wiedziałam. ;) ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja Julka. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Wiem, Julio:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ah, ty poinformowana. Tylko ja tu tak niczego o nikim nie wiem, bo wy kłamiecie z imionami. Tu oszukujesz mnie, że jesteś Majka, a jesteś Dominika, Izzie też oszukuje w nazwie. Co z was dzieci wyrośnie! ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Już za 10 miesięcy nie dziecko xd A tak jakoś nazwałam się Maja, nie wiem dlaczego ;p

ocenił(a) serial na 10
majka5454

To jesteś stara. Wiem. Miła ja. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

No wiem, dzięki, że mi o tym przypominasz ;p

ocenił(a) serial na 10
majka5454

De nada. Yo soy muy amable persona y quiero hablar agradable a las personas. :) Estas buena chiquita. Casi adulta! ~J

JEŚLI JEST JAKIKOLWIEK BŁĄD TO PRZEPRASZAM, BO JA LEŻĘ ZE ZDANIAMI DROGIE OSOBY ZNAJĄCE LEPIEJ TEN PIĘKNY JĘZYK I URAŻONE KAŻDYM BŁĘDEM.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja nie znam więc no problem:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Aa to ok. Dzisiaj do koleżanki gadam po hiszpańsku, ona proponuje, że będzie do mnie po niemiecku, ale chyba nie dała radyy. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ja mogę z tobą po niemiecku. To coś co umiem:)

majka5454

Hehe, a ja się wtrącę z ruskim i nasze forum stanie się multijęzykowe XDD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

O super, może ktoś umie chiński?

majka5454

Moja wychowawczyni która uczyła matmy z gimnazjum miała fioła na punkcie japońskiego i uczyła się go dniami i nocami, do tego stopnia, że nawet nam kiedyś odkserowała jakieś podstawowe zwroty. Czas znaleźć tą kartkę XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Najwyższy czas, chiński i japoński jeden kij.

majka5454

Tyle że to nie było z japońska kaligrafią, to było jakby alfabetem łacińskim fonetycznie napisane XD

ocenił(a) serial na 7
majka5454

moja koleżanka chce się nauczyć chińskiego :D ciekawe jak jej wyjdzie :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Dobra przyznaję, też kiedyś chciałam, ale nie ma za bardzo gdzie i jak, chyba, że bym miała sama się uczyć ;p

ocenił(a) serial na 7
majka5454

ona sama chce, wcześniej chciała koreańskiego ale mówiła, że ciężko z jakimiś kursami czy coś ; )

Magdaa95

Słyszałam że wymowa nie jest aż tak trudna, o wiele gorzej jest z tymi nieszczęsnymi znaczkami XD

ocenił(a) serial na 7
esteckiewicz1

no ale jak opanujesz znaczki to już masz bardzo z górki ; )

Magdaa95

Taaak, tylko jest ich parę tysięcy podobno XD

ocenił(a) serial na 7
esteckiewicz1

haha, ja mogę wryć się z jakże popularnym angielskim i tak muszę się douczyć i mam na to tydzień :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Angielski też dobry;)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

nom, nie jest zły ; ) znaczy przydatny ale bardziej podoba mi się hiszpański i włoski

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Mi też, szczególnie w piosenkach:)