W ostatnich odcinkach wyraźnie widać nową parę, a konkretnie Pabla i Gregoria:
Odcinek 72: Po wyznaniu Gregoria Pablo podchodzi do niego i go przytula. Nie chciałem im nic zarzucać, ale dla mnie to nie wyglądało jak zwykły przyjacielski uścisk.
Odcinek 73: Naćpany Gregorio wchodzi do pokoju nauczycielskiego podskakując i mówiąc sam do siebie ,,jaki to dzisiaj piękny mamy dzień" po czym podchodzi do Pabla przytula się do niego i całuje go w jeden i drugi policzek.
Odcinek 74: Pablo proponuje Gregoriowi, żeby we dwóch zajęli się przedstawieniem na koniec roku po czym Gregorio odpowiada ,,Ty i ja..." itd.
Szczerze mówiąc, gdybym miał obstawiać, że w serialu połączą ze sobą dwóch facetów, to stawiałbym raczej na Maxiego i Andresa, a tu proszę, za-skoczenie. Nie wiem co dalej, ale oglądając odcinki z tego tygodnia zaczyna mnie to trochę przerażać. Szczególnie, że Pablo i Gregorio zawsze przy-tulają się przy pozostałych nauczycielach (Angie, Antonio, Beto). Naprawdę nie wiem co mam o tym myśleć. Jakoś nie wierzę, żeby coś tego było, ale zobaczymy co dalej. W każdym razie, gdyby Pablo rzeczywiście miałby być z Gregoriem szykuje się duża zmiana w parringach, a mianowicie:
1. Gregorio + Pablo = Gregablo.
2. German + Jade = Germade.
3. Beto + Jackie = Beckie.
4. Matias + Esmeralda = Matalda? xd
Wg mnie to powinno wyglądać właśnie tak. Angie powinna zostać sama, bo nie zasługuje na nikogo. A Germana nie połączę z Esmeraldą, bo wtedy i Jade, i Matias zostaną sami. Co o tym myślicie?
ja juz dawno podejrzewalam o to Gregoria, ze ukrycie kocha Pablo dlatego bywa dla nieg taki wredny bo nie moga byc razem!
Wiesz, my tam znamy już takie "przyjacielskie uściski" XDD od tego wszystko się zaczyna ! PABLORIO <3 :D
Wcale by mnie nie zdziwiło gdyby się okazało, że Gregorio jest innej orientacji. Po nim się można tego spodziewać;)
Wiesz, ja od dawna Gregoria o to podejrzewałem, bo on bez przerwy się tak jakoś dziwnie zachowywał, ale dopiero w ostatnich odcin-kach to się nasiliło i emocje wzięły górę.
Raczej nie będzie mógł dać upust swoim skrytym pragnieniom, bo w serialach disneya nie ma czegoś takiego jak homoseksualizm.
Kto wie. Zobaczymy, ale z ostatnimi zdaniami się nie zgodzę: http://www.filmweb.pl/serial/Powodzenia+Charlie-2010-536623/discussion/Jeszcze+t ego+brakowa%C5%82o%21,2252951
Bez przesady. Nie róbmy z tego serialu patologii. Wystarczy, że German jest z Angie, a przecież to już prawie kazirodztwo.
A według mnie to nie kazirodztwo bo nawet jak z soba beda to i tak pewnie nie będą chcieć mieć dzieci a więzy krwi u nich nie są czy coś w tym stylu więc mogą być razem
PS Jak już Germangie bedą mieli dziecko to będzie mega uparte hehe
No dobra, może przesadziłem, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Co do dziecka chodzą plotki, że będzie, ale ja nie wiem. Uparte? Na pewno. :D
Może nareszcie ktoś w tej rodzinie nie odziedziczy talentu do śpiewania, chociaż jedna osoba.
Nie zdziwiłoby mnie gdyby umiał xd Może jeszcze kiedyś zaśpiewa to się przekonamy>
To już taka tradycja. Domyślam się, że Angie i Maria przez dłuższy czas nie wiedziały, że mają innych ojców.
Miłość wisi w powietrzu. xD
Ale nie zgadzam się, że Angie na nikogo nie zasługuje. ._.
Angie jest trochę niezdecydowana? Violetta bardziej. Angie jest bezczelna, kłamliwa i fałszywa. I jeszcze jedno, Pablorio przez ,,o" w środ-ku. ;p
Możliwe, ale gdyby to okazało się prawdą, to byłaby jedna wielka ,,Moda na sukces".
A potem Vilu zajdzie w ciązę
Tylko nie bedzie wiedziała czyje to dziecko : Federico, Leona , Tomasa czy Diega ?
W końcu urodzi czworaczki każde z innym ojcem
A na koniec otworzy przedszkole :0
Ej, pierwsze dwie linijki to był mój pomysł! Tylko, że ja nie uwzględniłem Tomasa. Pomysł z przedszkolem genialny! :D Chociaż nie wiem czy każde z czworaczków może mieć innego ojca...
Pisałem kiedyś o tym w temacie założonym przez christineaaron, o ile dobrze pamiętam tytuł: ,,Wasza wersja Violetty". Jak ci się chce to poszukaj w dyskusji, może znajdziesz. :D
Ja gdzieś czytałam, że kobieta urodziła bliźniaki, jedno czarne, drugie białe, więc wiesz...
Możliwe, no ale to jednak bliźniaki. A czworaczki? Każde z innym ojcem? Nie wiem czy to możliwe.
Dobrze. A ja od siebie dołożę jeszcze dwa parringi: Leon+Tomas = Leomas i Andres+Maxi = Andrexi. ;)
Leomas już się przyjął ;) Jeszcze ewentualnie - Caty (Camila i Naty). Skoro Maxi zajęty...