Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6805
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

W ostatnich odcinkach wyraźnie widać nową parę, a konkretnie Pabla i Gregoria:
Odcinek 72: Po wyznaniu Gregoria Pablo podchodzi do niego i go przytula. Nie chciałem im nic zarzucać, ale dla mnie to nie wyglądało jak zwykły przyjacielski uścisk.
Odcinek 73: Naćpany Gregorio wchodzi do pokoju nauczycielskiego podskakując i mówiąc sam do siebie ,,jaki to dzisiaj piękny mamy dzień" po czym podchodzi do Pabla przytula się do niego i całuje go w jeden i drugi policzek.
Odcinek 74: Pablo proponuje Gregoriowi, żeby we dwóch zajęli się przedstawieniem na koniec roku po czym Gregorio odpowiada ,,Ty i ja..." itd.
Szczerze mówiąc, gdybym miał obstawiać, że w serialu połączą ze sobą dwóch facetów, to stawiałbym raczej na Maxiego i Andresa, a tu proszę, za-skoczenie. Nie wiem co dalej, ale oglądając odcinki z tego tygodnia zaczyna mnie to trochę przerażać. Szczególnie, że Pablo i Gregorio zawsze przy-tulają się przy pozostałych nauczycielach (Angie, Antonio, Beto). Naprawdę nie wiem co mam o tym myśleć. Jakoś nie wierzę, żeby coś tego było, ale zobaczymy co dalej. W każdym razie, gdyby Pablo rzeczywiście miałby być z Gregoriem szykuje się duża zmiana w parringach, a mianowicie:
1. Gregorio + Pablo = Gregablo.
2. German + Jade = Germade.
3. Beto + Jackie = Beckie.
4. Matias + Esmeralda = Matalda? xd
Wg mnie to powinno wyglądać właśnie tak. Angie powinna zostać sama, bo nie zasługuje na nikogo. A Germana nie połączę z Esmeraldą, bo wtedy i Jade, i Matias zostaną sami. Co o tym myślicie?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

ja juz dawno podejrzewalam o to Gregoria, ze ukrycie kocha Pablo dlatego bywa dla nieg taki wredny bo nie moga byc razem!

użytkownik usunięty
karolina199

Kto się czubi, ten się lubi. hahaha. xd

ocenił(a) serial na 8

Tak! Jestem pewna, że oni będą razem. Przecież to jasne, jak słońce. xD

użytkownik usunięty
julia_555

Oczywiście. ;)

Wiesz, my tam znamy już takie "przyjacielskie uściski" XDD od tego wszystko się zaczyna ! PABLORIO <3 :D

użytkownik usunięty
sylww52

Rzeczywiście. Ale Gregablo brzmi według mnie lepiej. :D

ocenił(a) serial na 10

Pasują do siebie. Przeciwieństwa się przyciągają xd

użytkownik usunięty
majka5454

Dokładnie. :D

ocenił(a) serial na 10

Wcale by mnie nie zdziwiło gdyby się okazało, że Gregorio jest innej orientacji. Po nim się można tego spodziewać;)

użytkownik usunięty
majka5454

Wiesz, ja od dawna Gregoria o to podejrzewałem, bo on bez przerwy się tak jakoś dziwnie zachowywał, ale dopiero w ostatnich odcin-kach to się nasiliło i emocje wzięły górę.

ocenił(a) serial na 10

Raczej nie będzie mógł dać upust swoim skrytym pragnieniom, bo w serialach disneya nie ma czegoś takiego jak homoseksualizm.

użytkownik usunięty
majka5454

Kto wie. Zobaczymy, ale z ostatnimi zdaniami się nie zgodzę: http://www.filmweb.pl/serial/Powodzenia+Charlie-2010-536623/discussion/Jeszcze+t ego+brakowa%C5%82o%21,2252951

Jade + Matias = Jatias hehe

użytkownik usunięty
Izzie_

Bez przesady. Nie róbmy z tego serialu patologii. Wystarczy, że German jest z Angie, a przecież to już prawie kazirodztwo.

A według mnie to nie kazirodztwo bo nawet jak z soba beda to i tak pewnie nie będą chcieć mieć dzieci a więzy krwi u nich nie są czy coś w tym stylu więc mogą być razem
PS Jak już Germangie bedą mieli dziecko to będzie mega uparte hehe

użytkownik usunięty
Izzie_

No dobra, może przesadziłem, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Co do dziecka chodzą plotki, że będzie, ale ja nie wiem. Uparte? Na pewno. :D

I niezdecydowane :)
Viola będzie miała z kim śpiewać.

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Może nareszcie ktoś w tej rodzinie nie odziedziczy talentu do śpiewania, chociaż jedna osoba.

majka5454

A German ? On chyba śpiweać nie umie :D ?

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Nie zdziwiłoby mnie gdyby umiał xd Może jeszcze kiedyś zaśpiewa to się przekonamy>

użytkownik usunięty
Izzie_

German nie, ale pozostali tak. ;p

ocenił(a) serial na 10

Dlatego tak nie lubi gdy ktoś śpiewa. Wszystko jasne;)

użytkownik usunięty
majka5454

Hahahahaha, pewnie masz rację. :D

użytkownik usunięty
Izzie_

Tak, dokładnie. Niezdecydowanie to główna cecha w tej rodzinie.

Izzie_

Uparte, i na pewno będzie miało skłonności do kłamstwa xD

użytkownik usunięty
Luu__4

Tak, bo kłamstwo w tej rodzinie to podstawa. :)

To już taka tradycja. Domyślam się, że Angie i Maria przez dłuższy czas nie wiedziały, że mają innych ojców.

użytkownik usunięty
Luu__4

Hehe, pewnie tak. :D

ocenił(a) serial na 10

Miłość wisi w powietrzu. xD

Ale nie zgadzam się, że Angie na nikogo nie zasługuje. ._.

Skailes

Angie jest zajefajna ale troche niezdecydowana , oj tam Pablario :3

użytkownik usunięty
Izzie_

Angie jest trochę niezdecydowana? Violetta bardziej. Angie jest bezczelna, kłamliwa i fałszywa. I jeszcze jedno, Pablorio przez ,,o" w środ-ku. ;p

Kurde, to może Angie jest matką Violetty :d ?

użytkownik usunięty
Izzie_

Możliwe, ale gdyby to okazało się prawdą, to byłaby jedna wielka ,,Moda na sukces".

A potem okaże się że jest w ciązy z bliźniaczkami : jedno dziecko Pabla a drugie Germana ? :D

użytkownik usunięty
Izzie_

Hahahahaha, doby pomysł! xd

A potem Vilu zajdzie w ciązę
Tylko nie bedzie wiedziała czyje to dziecko : Federico, Leona , Tomasa czy Diega ?
W końcu urodzi czworaczki każde z innym ojcem
A na koniec otworzy przedszkole :0

użytkownik usunięty
Izzie_

Ej, pierwsze dwie linijki to był mój pomysł! Tylko, że ja nie uwzględniłem Tomasa. Pomysł z przedszkolem genialny! :D Chociaż nie wiem czy każde z czworaczków może mieć innego ojca...

Oj tam możliwe.
We łbie mam coraz bardziej poronione pomysły ;d

użytkownik usunięty
Izzie_

Pisałem kiedyś o tym w temacie założonym przez christineaaron, o ile dobrze pamiętam tytuł: ,,Wasza wersja Violetty". Jak ci się chce to poszukaj w dyskusji, może znajdziesz. :D

ocenił(a) serial na 2

Ja gdzieś czytałam, że kobieta urodziła bliźniaki, jedno czarne, drugie białe, więc wiesz...

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Możliwe, no ale to jednak bliźniaki. A czworaczki? Każde z innym ojcem? Nie wiem czy to możliwe.

ocenił(a) serial na 10

No raczej chyba nie xd

użytkownik usunięty
majka5454

Właśnie.

ocenił(a) serial na 8

Parring idealny. *o* SRAM. *__________________________*

użytkownik usunięty
pani_cecylia

Haha. xd

ocenił(a) serial na 2

Ja proponuję German+Matias, Jade+Esmeralda. Bądźże bardziej tolerancyjny.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Dobrze. A ja od siebie dołożę jeszcze dwa parringi: Leon+Tomas = Leomas i Andres+Maxi = Andrexi. ;)

ocenił(a) serial na 2

Leomas już się przyjął ;) Jeszcze ewentualnie - Caty (Camila i Naty). Skoro Maxi zajęty...

tears_in_heaven

Noi Jangie (Jackie + Angie),wiecie,z nienawiści tylko jeden krok do miłości <3

użytkownik usunięty
Crazy12

Jangie? Nie, dla Jackie i Angie trzeba wymyślić inną nazwę, bo samo J pasuje równie dobrze do Jade. xd