PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Gregorio.

użytkownik usunięty

I jeszcze jedna postać, co do której mam kilka pytań.

1. Dlaczego Gregorio do wszystkich uczniów zwraca się na ,,pan"/,,pani"? I do Jeremiasza też.
2. Jakim cudem Gregorio pozbył się tej plamy z czoła? Wiem, że to było dosyć dawno, ale nadal tego nie rozumiem. Przecież próbował tyloma meto-dami i nic, a tu nagle z odcinka na odcinek plama znika, jakby nigdy jej nie było.
3. Czy Gregorio jest całkowicie zdrowy? Bo czasami mam wrażenie, że nie wszystko jest z nim do końca ok. Przykład z jednego z ostatnich odcinków: Gregorio dobiera uczniów w pary, każe im stanąć przed lustrem i... kończy zajęcia. Chociaż to właściwie nic w porównaniu z tym, co wyprawiał w pier-wszym sezonie. Przykład, gdy Tomas poplamił piciem jego popiersie: Gregorio wbiega do pokoju nauczycielskiego, wychodzi, wbiega, wychodzi i wbiega. Dziwne. Albo samo to, że nazywa swoją piłeczkę. Pituka, tak? Jest jeszcze wiele innych sytuacji, które by o tym świadczyły, ale myślę, że te, które wymieniłem w zupełności wystarczą.

ocenił(a) serial na 2

Taka jego postać. Jest nauczycielem, do tego nie zbyt lubianym i kultura nakazuje mu, żeby zwracał się do innych z szacunkiem, nawet jeśli jest oschły. Plama. Magia telewizji. W tym serialu jest wiele dziwnych i niewyjaśnionych rzeczy. Na przykład z rozmów niektórych wynika, że Violka jest po dwudzistce i jeszcze krzeczy, że gdy tylko będzie pełnoletnia to się wyprowadzi. Różnica jednego odcinka. Taka jest jego postać.

użytkownik usunięty
One_Direction

W sumie racja, ale takie niedociągnięcia w serialu czasami denerwują.

ocenił(a) serial na 2

Dlatego już tego nie oglądam.

użytkownik usunięty
One_Direction

Wiem, wspominałaś o tym ostatnio. ;)

1. W sumie nie wiem. Może dlatego że Pablo i Beto mówią do uczniów po imieniu, a on chce pokazać, że jest inny.
2.To Violetta- tu wszystko jest poplątane i nie do końca wyjaśnione:(
3.Może pokazują specjalnie, że jest taki trochę dziwny np. z tą piłeczką. Może dlatego ją jakoś specjalnie nazywa itp.bo inni mają rodziny, albo są w kimś zakochani a on nie , dlatego pokazują, że zanim dowiedział się, że ma syna w jego życiu najważniejsza była piłeczka xd.
Bo potem pod koniec Diego <3 go chyba troche zmienił.

użytkownik usunięty
Gosia1_7

1. Może. XD Ale nawet nie musi nic pokazywać, bo i tak już jest inny.
2. Nic nowego. :)
3. Możliwe, ale do tego, że odkryje, że ma syna, musimy jeszcze poczekać trochę czasu.

ocenił(a) serial na 10

Tak szczerze to Beto jest dużo bardziej dziwny (sorry fani Beto). Włazi na stół i zachowuje się jakby był niedorozwinięty. Co nie zmienia faktu, że jest miły i przyjacielski. ;D

użytkownik usunięty
Kingetta

Ech, Beto... ten to wariat. XDDD

ocenił(a) serial na 3

Taka postać. Mnie też momentami denerwuje,ale no cóż przynajmniej można się z niego pośmiać :D
Ale no kurde nie mogę się już doczekać,kiedy się okaże,że Diego jest jego synem... Takie słodkie sceny są między nimi <3

użytkownik usunięty
Anabell1

Oj, no to sobie jeszcze trochę poczekasz...

ocenił(a) serial na 3

Wiem. Do dopiero od 70 któregoś odcinka będzie... czyli na polskim DC z dubbingiem gdzieś w czerwcu abo i nawet później... :c

użytkownik usunięty
Anabell1

Według polskiej wikipedii ostatnie odcinki drugiej serii mają zostać wyemitowane w maju, ale kto by wierzył wikipedii...

Nikt.- tak samo było z 1 sezonem według wikipedii miał się skończyć dużo wcześniej.

użytkownik usunięty
Gosia1_7

Na wikipedii zawsze takie głupoty wypisują, że szkoda gadać.

ocenił(a) serial na 3

Powtarzam jeszcze raz, serial jest skierowany do młodszych osób, które to śmieszy i nie czepiają się szczegółów.

użytkownik usunięty
Luu_4

Oj tam, oj tam. :P