Skoro i tak mamy tu offtopic to postanowiłam spytać się Was czy ktoś oglądał, czytał, jak wrażenia?
czytałam i uważam że jest genialna. wzruszająca i momentami zabawna historia o miłości bardzo wciągająca. John Green pisze świetnie dialogi są proste ale. nie banalne a Gus i Hazel to świetnie wykrowane postacie. osobiście polecam z całego serca.
"To nie nasza, tylko gwiazd naszych wina."
Jutro jadę, co nie zmienia faktu, że aktorka jest drewniana i jej nie znoszę xD Ale podobno świetny xD
Jestem w trakcie czytania, jak dotąd jest naprawdę świetna. A do kina idę z przyjaciółką po zakończeniu roku.
Właśnie wczoraj skończyłam czytać. xD Książka naprawdę bardzo mi się podobała :D i zamierzam iść do kina.~Z
Nie czytam książek o takiej tematyce, bo później do głowy mi ''wchodzą'' czarne myśli i jestem smutna.
Jednak odbiegając od tematu ostatnio oglądałam ''This is us''. Chyba całkiem niechcący stałam się Directioner. ;)
Dobra, już obejrzałam. Niestety, pod koniec filmu, kiedy powinnam ryczeć dopadła mnie głupawka i śmiałam się, a ludzie z sali się na mnie dziwnie patrzyli. Ale to dlatego, ze moja koleżanka (1 z 6) ciągle siorbała nosem, a reszta później do niej dołączyła. Ryłam jak nic xD
Powiem - nie spodziewałam się takiego zakończenia. Byłam pewna, że inaczej to wszystko rozwiążą, jak w klasycznym dramacie. A tu proszę - nie. No i Gus jest genialny :3 Ma w sobie "to coś" - polecam, warto, mimo, że aktorki nadal nie lubię xD
Oglądałam, znaczy poszłam do kina. Film fajny, ale ja raczej uczuciowa jedynie do przeczytanego jestem, więc nie płakałam xD a i dodam, że cały film chciało mi się siku hahaha