PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6712
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Skoro i tak mamy tu offtopic to postanowiłam spytać się Was czy ktoś oglądał, czytał, jak wrażenia?

ocenił(a) serial na 4
dielaraever

czytałam i uważam że jest genialna. wzruszająca i momentami zabawna historia o miłości bardzo wciągająca. John Green pisze świetnie dialogi są proste ale. nie banalne a Gus i Hazel to świetnie wykrowane postacie. osobiście polecam z całego serca.

"To nie nasza, tylko gwiazd naszych wina."

ocenił(a) serial na 9
karolina1235

Czyli muszę się wybrać do księgarni ;d

ocenił(a) serial na 7
dielaraever

oglądałam-film swietny. płakałam. momentami zabawny :)

ocenił(a) serial na 3
dielaraever

Jutro jadę, co nie zmienia faktu, że aktorka jest drewniana i jej nie znoszę xD Ale podobno świetny xD

KeThA

Która aktorka? ;d

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Shailene Woodley. Ale znając życie, ty pewnie ją uwielbiasz xD

KeThA

Nie kojarzę :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Koniecznie obejrzyj z nią coś, żebyś mógł mnie jeszcze bardziej wkurzać ;>

ocenił(a) serial na 2
dielaraever

Jestem w trakcie czytania, jak dotąd jest naprawdę świetna. A do kina idę z przyjaciółką po zakończeniu roku.

One_Direction

Kogo ja tu widzę haha

ocenił(a) serial na 7
dielaraever

Właśnie wczoraj skończyłam czytać. xD Książka naprawdę bardzo mi się podobała :D i zamierzam iść do kina.~Z

ocenił(a) serial na 10
dielaraever

Nie czytam książek o takiej tematyce, bo później do głowy mi ''wchodzą'' czarne myśli i jestem smutna.
Jednak odbiegając od tematu ostatnio oglądałam ''This is us''. Chyba całkiem niechcący stałam się Directioner. ;)

ocenił(a) serial na 3
Kingetta

Też to obejrzałam. Kurde, jak się śmiałam xD

ocenił(a) serial na 3
dielaraever

Dobra, już obejrzałam. Niestety, pod koniec filmu, kiedy powinnam ryczeć dopadła mnie głupawka i śmiałam się, a ludzie z sali się na mnie dziwnie patrzyli. Ale to dlatego, ze moja koleżanka (1 z 6) ciągle siorbała nosem, a reszta później do niej dołączyła. Ryłam jak nic xD
Powiem - nie spodziewałam się takiego zakończenia. Byłam pewna, że inaczej to wszystko rozwiążą, jak w klasycznym dramacie. A tu proszę - nie. No i Gus jest genialny :3 Ma w sobie "to coś" - polecam, warto, mimo, że aktorki nadal nie lubię xD

dielaraever

Oglądałam, znaczy poszłam do kina. Film fajny, ale ja raczej uczuciowa jedynie do przeczytanego jestem, więc nie płakałam xD a i dodam, że cały film chciało mi się siku hahaha

ocenił(a) serial na 7
dielaraever

Mam zamiar obejrzeć w najbliższym czasie, jak tylko będzie w internecie. :)