Ohohuhuu ... Witaj ! :D Zgadzam się - Angie najlepsza ^^
To dzisiaj przeprowadzę ja wywiad ! xD
1. Ulubiona para z V. ?
2. Ulubiona piosenka z V ?
3. Ulubiona postać z V. oprócz Angie ? :D
4. Co sądzisz o Germangie ?
5. Germangie czy Pablangie?
6. Leónetta czy Dieletta?
To by było na tyle XD Skai. pewnie i tak Cię jeszcze przepyta ^^
Właśnie nie wiem... To istotne i bardzo ważne... Jak mogłam - nie wybaczę sobie tego ;D
Oj tam - przesadzasz ;p
Już odpokutowałam ! :D Zadałam to pytanie komuś innemu xD
1. Marcesca , ponieważ Marco od razu zainteresował się Fran
2. uuuu trudno wybrać może top 3 1. Podemos 2. Veo Veo (w wykonaniu Angie) 3. Ser mejor i wiele wiele innych
3. tak to chyba Marco - bardzo uroczy
4. lubię ten paring ponieważ ta para jest po prostu ekscytująca i co by tu powiedzieć charakterek obydwoje mają
5. na chwilę obecną żadna ponieważ i Pablo i German okropnie taktują Angie (ale jeśli już muszę wybrać to Pablangie)
6. Leónetta - Leon po prostu bardziej pasuje do Vilu ( ale Diego ma seksowny głos <3)
7. oczywiście że masło
9. Naxi - ponieważ Maxi i Cami to tylko przyjaciele i sami zatwierdzili że nic do siebie nie czują
10. tak lubię ser szczególnie na pizzy i zapiekance
Właśnie robię listę ludzi z filmweba od nas (tych, co są częściej niż raz na rok) i zobaczymy, jak to tam jest z tymi procentami xD
Jeea! Fanka Angie :D
Witaj,jak to miło,że na tym forum jest tyle fanek naszej królowej :) Ja jestem Karolina-Kara.
Jeszcze pytanie: Lubisz Beto?
Hejka, ja w sumie też tu jestem od niedawna, ale się nie przedstawiłam :D Ja również ją bardzo lubie
No cześć. Jestem Skai. Po prostu Skai. Wszystkie pytania już widzę zadane, nawet moja masłaryna, więc powiem tylko - witaj. ;)