Potrzebuję chętnej osoby, która w miarę orientuje się w tworzeniu szablonów na bloggera i która byłaby na tyle miła i wykonała taki dla mnie. Jestem w trakcie pisania opowiadania na temat Leoneski (ostatnio tak jakoś zainteresowało mnie to połączenie, a pomysł na opowiadanie przyszedł sam, więc wiecie...), jednak słabo orientuję się w CSS i tych sprawach...
Jeżeli nikt nie zechce podjąć się tego zadania, to może znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która napisze mi krok po kroku jak taki szablon wykonać. Osoby chętne proszę o napisanie do mnie na priv. Z góry dziękuję!!!
Mogę ci trochę pomóc, ale nie umiem zrobić szablonu, więc jak nikogo nie znajdziesz to służę swą, małą bo małą, ale jednak, wiedzą.
:D Blog o Leonesce? Jak będzie dobrze pisany to możesz być pewna, że będę czytałą. Tylko daj linka :D
Na razie się tworzy :D Prolog już mam. Pierwszy rozdział się pisze. Klimat będzie nieco inny niż typowe blogi o tematyce Violetty z którymi się zetknęłam. Na pewno nie będzie typową, słodką historią miłosną.
A no i dzięki za błyskawiczny odzew :D
Ja? Zawsze :D Jak coś to wal śmiało, mogę coś spróbować pomóc ale nie spodziewaj się efektów jak wygląd Violettapl.
A to spoooko, nie wiedziałam czyj xD Chyba pomysły też zacznę spisywać który czyj jest :P
Koniecznie daj link jak już będzie, bo coś ostatnio zainteresowało mnie ich połączenie.