Hej jestem nowa mam na imię Ala i mam 13 lat.Wasze dyskusje obserwuje już od marca :) (można
sie dużo od was dowiedzieć ;) ) i jestem wielką fanką Violetty :) to tyle ode mnie :)
Miło Cię poznać. Jestem... mniejsza o to. Po prostu Skai. :) Witaj w naszym gronie.
Haj, skoro czytasz to się nie muszę przedstawiać, bo me zacne imię jest często powtarzane xD
Dobra, dodałam cię do spisu ludności mojego, możemy się poznawać :P Jesteś fanką Leónetty/Tomasetty/Diegetty?
Jasne Sarro ciebie najbardziej pamiętam razem z esteckiewicz1, MagdąJulką i jeszcze kilkoma innymi ale nie chce mi sie wypisywać :P
Wiem :D Lubię pisać o sobie więc dużo mnie na tym forum xD
Alllo, powiedz coś więcej o sobie :D
Więc tak : jak już pisałam mam na imię Ala i chodzę do 1 klasy gimnazjum. Mieszkam w Kędzierzynie- Koźlu na Opolszczyźnie, mam 165cm wzrostu, jasnobrązowe włosy, niebieskie oczy, interesuje sie sportem,muzyką,modą. Moje ulubione przedmioty szkolne to biologia, j angielski , chemia a w przyszłości chaciałabym nauczyć sie język hiszpańskiego i włoskiego i pójść na studia do Wrocławia :) zapomniałam napisać ze lubię rysować ale nie za bardzo mi to wychodzi :)
Ooo, znam dwie osoby z K-K i tam jest dobry klub siatkarski! *.* Widzisz, ty chcesz studiować we Wro, a ja chcę od niego jak najdalej uciec xD Co chciałabyś studiować, masz jakieś plany?
Tak Zaksa, kiedyś często jeździłam na ich mecze :) mój tata studiował we Wrocławiu :) i mieszka tam także mój chrzestny :) myślałam nad ekonomią lub studiami językowymi ale mam jeszcze troche czasu żeby sie zastanowić :) a ja za to chce uciec od K-K ;) muszę już kończyć bo niestety ten głupi limit :( ale jeszcze tylko 3 mięsiące i już go nie będzie :) a ty gdzie chciałabyś uciec od Wrocławia?? :)
Kraków :) A jak chcesz ekonomię to na ekonomicznym, nie wrocławskim, bo wrocławski ma słaby poziom właśnie jeżeli chodzi o ten kierunek :D
Znaczy zrobiłam spis niedawno xD Jak zaczęłam już się gubić. Ale większość pamiętam :P
Cześć, jestem Magda. Mam 14 lat, jestem mózgiem tego forum (przynajmniej tak myślę), miałam kota - typiwego Tomasa. Mam konto wraz z siostrą i kocham biologię. Hmm.. Nie wiem, co jeszcze o siebie powiedzieć. Moje ulubione kolory to ziolony i czarny. ~M.
Może kocham to za dużo powiedziane, alenie wiem jak to inaczej określić. Będę lekarzem! ~M.
Witaj, jestem B., dla przyjaciół - B. :D Nie będę się rozpisywać, bo jestem na to za leniwa. :D
Witaj mam na imie Liliana i bardzo sie ciesze ze do nas doloczylas. Mamy takie same ulubione pary z czego bardzo sie ciesze. Widac ze nasze zacne forum sie powieksza. Przepraszam za bledy ale pisze z tableta.:-)
Cześć, nazywam się Julia. Z tego, co tu pisałaś wydaję mi się, że cię polubię. :D
Hejoł, jam jest Monika, królowa swojego pokoju. Witaj w naszych progach, widzę, że zapoznałaś się już z Magdą i Julką, Sarrą, oraz moją mamą ("Filmwebowa rodzinka Violetty") Zuzką. A mnie przypadkiem kojarzysz?