PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Hej jestem nowa mam na imię Ala i mam 13 lat.Wasze dyskusje obserwuje już od marca :) (można
sie dużo od was dowiedzieć ;) ) i jestem wielką fanką Violetty :) to tyle ode mnie :)

Allla_24

Witaj, jestem Ewa i miło Cię poznać :D

ocenił(a) serial na 10
Allla_24

Miło Cię poznać. Jestem... mniejsza o to. Po prostu Skai. :) Witaj w naszym gronie.

Skailes

Mi również miło was poznać :)

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

Haj, skoro czytasz to się nie muszę przedstawiać, bo me zacne imię jest często powtarzane xD
Dobra, dodałam cię do spisu ludności mojego, możemy się poznawać :P Jesteś fanką Leónetty/Tomasetty/Diegetty?

KeThA

Po połowie Leonetta i Diegetta

ocenił(a) serial na 10
Allla_24

Germangie czy Pablangie? ;>

Skailes

Chyba bardziej Pablangie

ocenił(a) serial na 10
Allla_24

Ech. :P
Naxi czy Caxi? Jakaś ulubiona postać?

Skailes

Oczywiście że Naxi :) i chyba Leomas :P

Allla_24

Naxi, Leomas, Pablangie... też Cię już lubię :D

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

TAK!!!! :D

Allla_24

Leomas czy Lego? XDD

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

Lubię cie! :D

KeThA

Fajnie!!! Jaki zaszczyt :D

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

Nareszcie ktoś mnie docenia! :D

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

Robię się popjular *.* :D

KeThA

Jaaki feejm XDD

KeThA

Jasne Sarro ciebie najbardziej pamiętam razem z esteckiewicz1, MagdąJulką i jeszcze kilkoma innymi ale nie chce mi sie wypisywać :P

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

O jak miło, poprawnie zapamiętałaś imię *.*

KeThA

Często jest powtarzane :)

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

Wiem :D Lubię pisać o sobie więc dużo mnie na tym forum xD
Alllo, powiedz coś więcej o sobie :D

KeThA

Hmmmm... A co chcesz wiedzieć?? :)

KeThA

Więc tak : jak już pisałam mam na imię Ala i chodzę do 1 klasy gimnazjum. Mieszkam w Kędzierzynie- Koźlu na Opolszczyźnie, mam 165cm wzrostu, jasnobrązowe włosy, niebieskie oczy, interesuje sie sportem,muzyką,modą. Moje ulubione przedmioty szkolne to biologia, j angielski , chemia a w przyszłości chaciałabym nauczyć sie język hiszpańskiego i włoskiego i pójść na studia do Wrocławia :) zapomniałam napisać ze lubię rysować ale nie za bardzo mi to wychodzi :)

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

Ooo, znam dwie osoby z K-K i tam jest dobry klub siatkarski! *.* Widzisz, ty chcesz studiować we Wro, a ja chcę od niego jak najdalej uciec xD Co chciałabyś studiować, masz jakieś plany?

KeThA

Tak Zaksa, kiedyś często jeździłam na ich mecze :) mój tata studiował we Wrocławiu :) i mieszka tam także mój chrzestny :) myślałam nad ekonomią lub studiami językowymi ale mam jeszcze troche czasu żeby sie zastanowić :) a ja za to chce uciec od K-K ;) muszę już kończyć bo niestety ten głupi limit :( ale jeszcze tylko 3 mięsiące i już go nie będzie :) a ty gdzie chciałabyś uciec od Wrocławia?? :)

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

Kraków :) A jak chcesz ekonomię to na ekonomicznym, nie wrocławskim, bo wrocławski ma słaby poziom właśnie jeżeli chodzi o ten kierunek :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A przecież Wrocław to podobno jedno z najpiękniejszych polskich miast...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tjjaaa, ofkors xD Mam go już dość trochę... A co, wybierasz się tutaj?

Allla_24

Sport i moda? Będę musiała się przemóc, żeby cię polubić. Przykro mi...

Allla_24

Miło że mnie pamiętasz :D

KeThA

Masz spis ludności, to dlatego wszystkich pamiętasz, a ja sądziłam, że masz fenomenalną pamięć XDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Znaczy zrobiłam spis niedawno xD Jak zaczęłam już się gubić. Ale większość pamiętam :P

KeThA

Jaki spis? xd

ocenił(a) serial na 10
Allla_24

Cześć, jestem Magda. Mam 14 lat, jestem mózgiem tego forum (przynajmniej tak myślę), miałam kota - typiwego Tomasa. Mam konto wraz z siostrą i kocham biologię. Hmm.. Nie wiem, co jeszcze o siebie powiedzieć. Moje ulubione kolory to ziolony i czarny. ~M.

MagdaJulka

Miło mi ciebie poznać :) zauważyłam że dużo sie udzielasz na forum :) ja rownież kocham biologię :)

Allla_24

Kochasz biolę. Jeszcze bardziej Cię lubię! XD

ocenił(a) serial na 10
Allla_24

Może kocham to za dużo powiedziane, alenie wiem jak to inaczej określić. Będę lekarzem! ~M.

MagdaJulka

Tak! Zielony :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Zielony jest najlepszy ;) ~M.

ocenił(a) serial na 10
Allla_24

Witaj, jestem B., dla przyjaciół - B. :D Nie będę się rozpisywać, bo jestem na to za leniwa. :D

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

Cześć, ja jestem Hania :) mamy takie same ulubione pary ^^ już jpcię lubię

ocenił(a) serial na 3
Allla_24

Hej jestem Ada :) nie wiem czy mnie kojarzysz, ja też lubie te pary ;D

ocenił(a) serial na 8
Allla_24

Witaj mam na imie Liliana i bardzo sie ciesze ze do nas doloczylas. Mamy takie same ulubione pary z czego bardzo sie ciesze. Widac ze nasze zacne forum sie powieksza. Przepraszam za bledy ale pisze z tableta.:-)

ocenił(a) serial na 8
Allla_24

Cześć, nazywam się Julia. Z tego, co tu pisałaś wydaję mi się, że cię polubię. :D

Allla_24

Hejoł, jam jest Monika, królowa swojego pokoju. Witaj w naszych progach, widzę, że zapoznałaś się już z Magdą i Julką, Sarrą, oraz moją mamą ("Filmwebowa rodzinka Violetty") Zuzką. A mnie przypadkiem kojarzysz?

Allla_24

Siemka, jestem Martyna i... Sorry nie chce mi się pisać XD Miło cię poznać ;)