PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Dobra jest koniec wakacjii a mi się nudzi więc do mojego mózgu przychodzą debilne pomysły.
To jeden z głupszych ale ciekawszych :)
No dobra tutaj bedziemy wymyślać historie poronionych par np Vantonio :d
Dobra zacznijmy od Fedeangie :D

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Wiesz, że którejś nocy jak się z siostrą nudziłam stwierdziłyśmy, że jak nie ma dziewczyny dla Federico to połączmy go z Angie?

MagdaJulka

Angie by pewnie na to poszla bo teraz Pablo jest z Jackie a German z Esmeralda i bidulka sama została :P

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A młodszemu przydałaby się kobieta z doświadczeniem.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Tak, tak. Fede pewnego dnia szedł do Violetty, a padał deszcz. Angie, pędząc na spotkanie z Jeremiasem, pośliznęła się na błocie. Federico, widząc co się święci, jednym zręcznym ruchem wysportowanego ciała rzucił się na ratunek kobiecie, widowiskowo łapiąc ją nad samą ziemią. Ich oczy się spotkały. Czas zwolnił...

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ej, będzie podobna akcja w 46 odcinku, że Pablo złapie Angie. Widać, chwyty Tomasa robią się coraz popularniejsze.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Tak, podryw na Tomasa zawsze spoko.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Jak działa to trzeba brać i się uczyć, a wszystkie będą ich.

MagdaJulka

kazdy sie uczy od Tomiego mistrza podrywu :p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tylko niestety Ci ludzie nie mają takiego uroku osobistego.

MagdaJulka

trudno dorównac Tmiemu, on to w koncu bożyszcze wszystkich kobiet

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Dobra, dobra, ale i tak jak już kiedyś mówiłam panem i władcą mojego serca jest Xabiani.

MagdaJulka

tak tez kocham Xabiego cłym sercem <3 ale o Tomasku tak cieezko zapomniec xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ostatnio na twitcamie jak chłopaki zgarneli Xabianiego na tyły to robił coś na telefonie, a ja mówię do Julki "patrz sms fo mnie pisze", a Julka "nie prawda". Wtedy dostałam wiadomość XD Niestety od jakiejś wróżki "Ślij los pod numer taki i taki".

MagdaJulka

haha xd przypadek? nie sądze!
ja nie wiem co ten człowiek ma w sobie ale jak go widze to az mi sie wszystko w srodku przewraca :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Niestety nie mogłam piszczeć jak go zobaczyłam na twitcamie, bo wybrał sobie godzinę, o której każdy po kolei z bloku śpi ;( Ale w duchu krzyczałam.
Sama nie wiem, co tak bardzo mi się w nim podoba, po prostu ma coś w sobie, co do mnie przemawia ludzkim głosem "Zerwij z niego bluzkę! Krzycz!". Myślałyśmy z siostrą czy nie napisać do niego co uważa za najlepszą cechę swojego wyglądu, ale nie wiadomo co tam siedzi w głowie prawie dwudziestolatka. A może go zawstydzimy takim pytaniem?

MagdaJulka

bardziej bym sie martwila co by odpisal w wieku 17 lat bo wiem z doswiadczenia ze u chlopakow to rok totalnej glupawki w zakresie jednego tematu ;p
ja nie wiem bo w Xabim kocham wszystko spojrzenie, usmiech, od pierwszej sceny w ktorej go zobaczyłam zdobył moje serce <3

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Co tam uśmiech! Jak jest smutny też zahebuście wygląda np. teraz po tym jak dowiedział się, że Fran wyjeżdża. W 32 albo 33 odcinku jak on tak był smutny jak Broduey grał to miałam ochotę wskoczyć w ekran i go przytulić. Na dodatek on tak słodko mówi, takie kwestie dają Xabianiemu jak rozmawiają chyba w 43 lub 44 znów o jej wyjeździe i tekst "Nawet jak będzie burza, przejdziemy przez nią" - musiałam się trzymać, by nie skakać z jego uroku.

MagdaJulka

ja tylko wymienialam :p
ja nie wiem co kocham bardziej po prostu Xabiego, czy postac MArco który jest taki kochany, troskliwy i po prostu nie moge zniesc jak widze go takiego przygnebionego patrzacego tymi swoimi cudnymi oczami z taka miloscia na Fran i tylko marze zeby go spotkac i popatzryl tak na mnie.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ostatnio pisałam z jakąś dziewczyną z Chile i ona twierdzi, że taki chłopak jak Marco to marzenia i Francesca, by zrobiła najgłupszą rzecz w swoim życiu, jakby takiego dla Federico rzuciła. Oczywiście zgodziłam się z nią, dlaczego Francesca zawsze ma brać resztki po Violetci jak ma chłopak, który co chwilę jej powtarza i stara się udowodnić, że ją kocha, a on tylko z nią teraz może być szczęśliwy. Nigdy po sobie się nie spodobałam, że spodoba mi się tak związek "miłość od pierwszego wejrzenia".

MagdaJulka

ale kiedy to jest taka piekna milosc od pierwszego wejrzenia <3 chociaz tez nigdy nie byla zwolenniczka takowych ;p
jak Marco sie zaczął uczyc dla niej wloskeigo, jak spiewam Veo Veo, oczywiscie jak jak ją wciągnał na tą scene ! i słodki jest tez jak sobie razem spiewali Codigo Amistad i on potem wychodzi i to nuci takim glosem <3
i tak zaplusowal tez ze mial w dupie Viole nigdy mu sie nie podobała, tylko zwrócił uwage na Fran

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Mnie też bawiło Francesci zachowanie. Jemu starała się pokazać, że jej na nim nie zależy, a jak rozwalił jej się telefon no i jak ona teraz zadzwoni do Marco i to Camili wina, że na siebie wpadły. Też było dobre jak on był zazdrosny o tego Alessandro, który wydawał z siebie dziwne dźwuęki albo ona o tą nauczycielkę włoskiego, a tu wyszło takie coś.

MagdaJulka

tak Marco byl taki słodki jak był zazdrosny :D
swoja droga jak bylo z tymi smsami to sie zastanawialam, gdzie chodzil Marco do szkoły zanim poszedł do studia? albo Diego? bo oni tak sobie hasali to tu to tam, po parku do Studia tez przychodzili kiedy chcieli? ;o

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie widziałaś jakie z nich bad boy'e (XD) w skórach (XD) były na początku. Po co im szkoła jak mogą iść wyrywać laski ze szkoły muzycznej?

MagdaJulka

nieuki! ale lubie jak Marco chodzi jeszcze czasami w skórzanej kurtce :D wgl lubie takie ramoneski
dobra to załóżmy ze byli bad boyami XD a np Lara ta tez tylko przy tych motocrossach siedzi a do szkoły to tam juz nikt nie chodzi tylko ci ze studia? xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Lara jest pouczeniem dla dzieci na przyszłość jak skutkuje rzucenie szkoły - będziesz mechanikiem.

MagdaJulka

tez na to wpadłam, tym bardziej ze w disneyowskich produkcjach zawsze jest jakis morał ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No właśnie np. z zachowania Violetty możemy wyciągnąć wniosek, że nawet jak twoja jest winato możesz obrócić to na osobę niewinną i tej osobie będzie wstyd ("Violetto, dlaczego mnie okłamałaś?", "Nie, tato, to ty mnie okłamałeś").

MagdaJulka

tak strasznie mnie irytuja ich rozmowy tego pokroju ;o

karolina199

To przypomina moje rozmowy z rodzicami czasami :D

Izzie_

moje moze czasem tez, ale to jest takie irytujace jak Viola unika odpowiedzi i robi z sb ofiare !

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Mój też, mówiłam już kiedyś, jak go kocham?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ułożyłaś cały wiersz o ile dobrze pamiętam ;)

ocenił(a) serial na 9
Izzie_

Ejjjj ... Germangie por siempre -,- Żadna Federangie czy jak wy to tam ... Może Antonia połączymy z kimś ? ^^

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Nie! Nie! Nie! Nie chcę Germangie, bo to jest obleśne, a jego zachowanie jest niczym u Tomasa, który mówi dziewczynie, która mu się podoba, że wie, że go kocha.

ocenił(a) serial na 9
MagdaJulka

Germangie !!! UWielbiam ten parring <3333 Tak jak Ty np. Marcesce tak ja Germangie <3

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Germangie. ^^
Ale Fedeangie też zawsze spoko. xDD
Podryw na Tomasa. No nie mogę, haha. :D

Gregomiła xd

Skailes

Vantonio
Viluj jadła sobie loda i nagle lód spadł jej z patyka wiec zobaczył to Antonio i podbieghł żeby tego loda złapać . Przy okazjii złamał sobie kręgosłup a wiolo do konca jego zycia opiekowała się Antonio <3

Skailes

Pewnego słonecznego dnia Naty i Camila wpadły na pomysł połączenia Ludmiły z Gregoriem,w którym od dawna się podkochuje.Zaraażnowały im spotkanie w parku.Zaczęli spacerować,rozmawiać,poznawać się poza zajęciami.Ludmiła potknęła się na swoich kilometrowych szpilkach,wpadając na Gregoria.Poleciała piękna muzyczka,płatki róż....Gregorio nie zastanawiając się pocałował ją,spełniając jej najskrytrze marzenie.

ocenił(a) serial na 4
Izzie_

Ja tam jestem za Jangie (Jackie i Angie) xD Tak się nienawidzą, że w końcu musi między nimi coś zaiskrzyć ;D Pablo jest tylko przykrywką dla Jackie, która skrycie pewnie tylko marzy o tym, że Angie w końcu dostrzeże w niej kogoś więcej, niż znienawidzoną rywalkę do serca Pabla :DD Oczywiście, w końcu Jackie zrozumie, że jej sposób na podryw, czyli nie złapanie Angie podczas ćwiczeń na zaufanie, jest marnym sposobem na zdobycie jej serca. I wtedy, gdy obie dojdą nareszcie do porozumienia, Pablo będzie tylko przeszłością, tak samo jak German dla Angie. I wszystko byłoby już genialne, gdyby nie fakt, że Esmeraldzie zaczęło już być źle z Germanem i odkryła, że przez cały czas czuła pociąg do Angie. Koniec końców, dołączy do pairingu Jangie i będą wieść szczęśliwe życie u swoich boków w tym trójkącie miłosnym xD

Tak, wiem, mam zryty mózg xD

Avanlee

Jaki trójkąt jest szczęśliwy? Angie będzie miała pospolity w rodzinie problem - nie wie,którą wybrać.Ja osobiście jestem za Jangie i mam nadzieję,że moja ulubiona bohaterka wybierze Jackie i będzie z nią szczęśliwa.

Swoją drogą,Jangie bardzo fajnie brzmi < Dżendżi >

ocenił(a) serial na 4
Crazy12

Nom, też wolę Jangie, ze względu na to, że lubię Jackie xD

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

A może Jackralda? xD

ocenił(a) serial na 4
Skailes

I wykluczysz Angie? Oj nieładnie, nieładnie xD Chyba, że nagle Angie zapała miłością do Jade ;D I też można to nazwać Jangie xD

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Jasne, zawsze spoko. Angie z Jade, Jackie z Esmeraldą, Fran z Cami, Leon z Tomasem, Gregorio z Pablem, Maxi z Andresem konkretna patolka. ^^

ocenił(a) serial na 4
Skailes

Jak patologia, to już na całego ;) + jeszcze oczywiście German i Matias :DD

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

No ba :D

ocenił(a) serial na 4
Skailes

Zostaje Beto taki Forever Alone... Może zacznie romansować z Tomasem? xD

Avanlee

Będzie z Hermanem :D

ocenił(a) serial na 4