Skoro wszyscy się tak rozkręcili w temacie o parze Gregablo, to i ja dodam od siebie coś jeszcze:
1. Violetta + Francesca = Violesca - w odcinku 76 Violetta powiedziała do Francesci ,,Kocham Cię".
2. Leon + Tomas = Leomas - tego chyba nie muszę komentować, bo ta para się dawno przyjęła.
3. Camila + Naty = Caty - skrót fajny, ładnie razem wyglądają, mają pecha do chłopaków, więc czemu nie?
4. Gregorio + Pablo = Gregablo (ew. Pablorio) - po ostatnich odcinkach nie widzę innej możliwości.
5. Angie + Jackie = Anckie? - ten parring został wymyślony już wcześniej, ja tylko zmieniłem kolejność imion.
6. German + Matias = Germias - parring z tematu ,,Gregablo...".
7. Jade + Esmeralda = Jasmeralda - kolejny parring z tematu ,,Gregablo...".
8. Diego + Marco = Dierco
9. Andres + Maxi = Andrexi
10. Braco + Napo = Brapo
11. Federico + Broduei = Feduei
12. Ludmiła + Lena = Ludmiena
13. Ramallo + Cardoso = Ramoso
14. Olga + Angelica = Olgelica
15. Beto + Antonio = Betonio
I w ten oto sposób każdy byłby z kimś i nikt nie zostałby sam. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Co o tym sądzicie? XDDD
(uwaga! post może zawierać ironię!)
Ha, Caty jest dobre, bo to ja je wymyśliłam xD Ostatnich pięć parringów jest ciut za bardzo naciąganych jak dla mnie. Olga i Angelica? No bez przesady. Chociaż na przykład Ramoso brzmi dobrze, bo budzi skojarzenie z aktorem grającym Germana ;) Jestem za Leomasem i Gregablo, reszta mi wisi.
Ostatniej piątki nie miałem z kim połączyć, więc zostawiłem tak. ;p Co do reszty się zgadzam. ;)
1. Franetta lepiej brzmi.
2. Mój ulubiony parring.
3. Pasują do siebie idealnie, to przeznaczenie zapisane w niebie.
5. A one nie były Jangie?
8,9,10. Idealnie
12. Och, ta chemia między nimi.
14, 15 W pełni się zgadzam.
1. Jak wolisz, mi to obojętne.
3. Hahaha, niech będzie.
5. Były, ale niektórzy brali Jangie za Jade i Angie, więc zmieniłem to tak, żeby nie było więcej żadnych pomyłek.
8-10. Wiem. XD
12. No dobra, tutaj po prostu nie miałem innej możliwości, bo nikt już nie został sam.
14-15. To dobrze. ;)
Nie, ja mówię na poważnie o tej chemii między Ludmilą a Leną, kto się czubi ten się lubi ;) Takie mądre powiedzenie na dziś.
W sumie tak. To powiedzenie sprawdza się w wielu przypadkach, np. parring nr 2., 4. czy 5. :D
Właściwie tak, ale jak widzisz samo ,,Jangie" to skąd wiadomo jak to przeczytać?
To się będzie pisało w nawiasie. "Jangie (czyt. Dżendżi)" to będzie z Jackie, a "Jangie (czyt. Żendżi)" to będzie z Jade. Proste. xD
Jak wiele innych parringów. Niby fajnie wygląda w pisowni "Germangie", ale już "Hermandżi" (ew. "Hermendżi"), brzmi co najmniej bardzo dziwnie.
Ja widzę bardzie GREOMASA! ;-;
Mają coś wspólnego (Na czole), zanczy mieli ;-;
Huhu, on jest taki HOT że by w trójkąciku bez problemów mogli żyć :D
Ciekawe czy w innych krajach też takie coś wymyślają, czy to tylko my tacy ... no... dziwni ^^
Nie, to tylko my tam umiemy ;p Powstałby z nich taki HOOOT trójkącik, że ach..
Gregorio oh... Tomas - najbardziej Hoot z trójeczki i ... Nieco z boku mniej przystojny (ale nie uroda się przecież liczy) León
Właśnie miałam napisać, że Leon tam od nich odstaje, ale niech już będzie, ktoś musi pobrzydzić trochę tą trójeczkę, bo jeszcze będą za idealni ;p