Hej! Robimy taką zabawę. Piszę wam imiona różnych postaci z serialu, a wy piszecie w
komach kto jest hot, a kto not xDD
Violetta-
Leon-
Tomas-
Cami-
Fran-
Federico <333-
Gregorio-
German-
Angie-
Napo-
Olga-
Jade-
Matijas-
Jak mniej więcej tak oceniam ich:
Violetta- NOT
Leon- HOT
Tomas- NOT
Cami-HOT
Fran-HOT
Federico <333- HOT, HOT, HOOOT!!!!! <33
Gregorio- HOT XD
German-NOT
Angie-HOT
Napo-NOT
Olga-HOT
Jade-HOT!!!
Matijas-HOT
A wy jak ich oceniacie?
Violetta-NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT
Leon-HOT
Tomas-NOT
Cami-50/50
Fran- HOT
Federico <333- HOTHOTHOTHOTHOTHOTHOT!
Gregorio- HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!
German- HOT ♥ ^^
Angie- HOT <333333333333333333
Napo- NOT ><
Olga- HOT ^^
Jade- HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT! ♥♥♥♥♥♥♥
Matijas- HOT! ♥
Tak. Zgadzam się, że Violettta (przez 3 t xD) jest NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Violetta- NOT z fajnym biustem
Ludmiła (jak mogłaś zapomnieć o niej ;( ) HOOT <3 nogi nogi nogi ;3
Leon- HOT ♥
Tomas- ohh... Tomii HOT ;3
Cami- HOT ♥
Fran- HOT
Federico - HOT
Gregorio- HOT [ta jego plama na czole, taaakie ciacho <3]
German- HOT
Angie- NOT
Napo- HOT :D
Olga- NOT
Jade- HOOOOT :P
Matijas- HOT XD
ciekawa gra, ciekawa... xd
Violetta - jak mnie nie wkurza to HOT
Ludmiła - HOT
Leon - HOOOT!!!
Tomas - NOT
Cami -HOT
Fran - HOT
Federico - HOT,
Gregorio - czarne charaktery zawsze HOT
German - HOT za wygląd xd
Angie - NOT
Napo - HOT
Olga - HOT
Jade - HOOOT!!!
Matijas - HOT!!!
Ramallo - HOT!!!
Violetta - HOT
Ludmiła - HOT
Leon - HOT
Tomas - TOT
Cami - NOT
Fran - HOT
Federico - NOT
Gregorio - HOT
German - NOT
Angie - NOT
Napo - HOT
Olga - HOT
Jade - HOt
Matijas - HOT
Ramallo - HOT
Violetta-NOOOOOOOOOOOOOT.!!!
Ludmiła-HOOOOOT.!!!
Leon-HOOOT.!!
Tomas-NOOOOOOT.!
Cami-NOT
Fran-HOT/NOT
Federico <333-HOOOT.!!!
Gregorio-HOTTTTTTTTTTTT.!!!!!
German-NOT
Angie-NOT.!
Napo-NOT.!
Olga-HOT.!
Jade-HOT.!
Matijas-HOT.!
+ Antonio-HOTT
i ANDRESIK- HOT bo to takie ciacho <3
Violetta - NOT
Ludmiła - HOT
Leon - HOT
Tomas - NOT
Cami - HOT
Fran - HOT
Federico - HOT
Gregorio - Pół - na pół
German - Pół - na pół
Angie - NOT
Napo - NOT
Olga - NOT
Jade - HOT
Matias - NOT
Violetta - HOT
León - HOOOOT <3
Tomas - NOT!
Cami - NOT
Fran - HOT
Federico - HOT
Gregorio - pół na pół
German - pół na pół
Angie - HOT
Napo - pół na pół
Olga - HOT
Jade - HOT
Matias - NOT
Poo pierwsze, PANIENKI, Rugguś vel Federico jest HOT only for me :D Żartujem, ale zachwycajcie się z daleka!
Violetta-
Leon-
Tomas-
Cami-
Fran-
Federico <333- HHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!!! <3<3<3<3
Gregorio-
German-
Angie-
Napo-
Olga-
Jade-
Matijas-
A reszta mnie nie obchodzi ^^
Violetta-Hot
Leon-Hot <3
Tomas- Not
Cami-Not
Fran-Hot <3
Fede-Hot <3
Gregorio-Not
German-Hot
Angie-Hot <3
Napo-Hot
Olga-Hot
Jade-Hot
Matias-Not
Violetta- NOT
Leon- HOT
Tomas- NOT
Cami- NOT
Fran- HOT
Federico <333- HOOT
Gregorio- NOT
German- HOT
Angie- HOOT
Napo- NOT
Olga- HOT
Jade- HOT
Matijas- NOT
+ Ludmila - HOT
Violetta- NOT
Leon- HOT
Tomas- NOT
Cami- NOT
Fran- HOT
Federico <333- HOT
Gregorio- NOT
German- HOT
Angie- HOOOOOT
Napo- NOT
Olga- HOT
Jade- NOT
Matijas- NOT
Violetta- NOT
Leon- HOT
Tomas- HOT (JEST ŚWIATŁEM NA MOJEJ DRODZE)
Cami- NOT
Fran- HOT
Federico - HOT
Gregorio- HOT, JESZCZE TA CUDOWNA PLAMA JAKBY POWIEDZIAŁY BLOGGERKI - ROBI MI SIĘ GORĄCO!
German- NOT
Angie- NOT
Napo- HOT, KOCHAM SKRZATY OGRODOWE
Olga- HOT, MA ZAJEBISTY FARTUCH
Jade- HOT
Matias- NOT
DOPISKA OD NAS:
MARCO - HOT
LARA - HOT
DIEGO - HOT
ANDRES - HOT
PABLO - HOT
ESMERALDA - HOT
JACKIE - NOT
BETO - HOT, ACH TA JEGO NIEZDARNOŚĆ NICZYM TOMAS I JORGE Z HSM MEXICO.
LUDMILA - HOT
NATY - HOT
MAXI - HOT
BRODUEY - NOT
ANTONIO - HOT, TE JEGO ZAJEBISTE APASZKI, I TE WŁOSKI. ZAKOCHAŁAM SIĘ!!! <333333333333333
OJCIEC TOMASA - HOT HOT HOT HOT HOT, TO U NICH RODZINNE.
PSYCHOLOG GREGORIO - HOT!! ALE MI GORĄCO! (jak to na którymś było przed zrobieniem TEGO)
Lena - HOT
BRACO - NOT, NIE LUBIĘ NIEDŹWIEDZI.
LUCA - HOT, ACH JAKI WYSOKI!
DJ - HOT, LUBIĘ OSTRYCH MEKSYKANÓW.
racja racja. a oto moje małe kochane za konsoletą. Andresik <3 Wrrrr.
h t t p : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = 2 N 4 y q s a H t 0 k
Ja już to wiele razy mówiłam, że on jest najjaśniejszą gwiazdą nadającą mojemu życiu sens.
Ja tylko odpisujeKarolinoe o mojej szaleńczej miłość do boga, nie człowieka, stworzonego z tego co najcudowniejsze.
Wiem, mnie też. Dlatego to w ogóle napisałam. Ale on to tak zajefajnie wtedy powiedział, że się tym jaram od kiedy po raz pierwszy to usłyszałam :D
Czytam i czytam co będzie w Violetta 2 i teoretycznie wszędzie piszę, że Fran i Marco będą mieć problemy, co spowoduje, że interesuje się Federico + na dwóch blogach było coś o dwóch całusach Marcesci. + ma być coś tam u Naxi, nie zrozumiałam do końca, ale zrozumiałam "primero beso", czyli "pierwszy pocałunek". I coś było o zejściu Camili z Brodeyem. O Violetcie mi się czytać nie chciało, ale dowiedziałam się też, że Federico przyjedzie do Studia, by odwiedzić swoich przyjaciół (To było na każdym blogu).
Niektórzy piszą, że Naxi ma być w 56 odcinku, ale w tym samym miał być Fede, więc nie wiem, czy to nie za dużo, jak na jeden odcinek.
Nadal mam nadzieję, ze Fede będzie się trzymał z dala od Marcesci... Chyba, że Fran wyjedzie i przywiezie później ze sobą go.
Mi się wydaje, że jednak Francesca nie wyjedzie do Włoszech. Coś w stylu Tomasa - chcieli nas wystraszyć, że rozdzielą wielką miłość Tomasekty.
Nie sądzę. Facu i Alba w wywiadzie byli pytani o to czy będzie Naxi i wprawdzie nie powiedzieli nic konkretnego, ale ja i tak twierdzę, że będzie.
Nie mogli nic powiedzieć, ale sorry - wszystko wskazuje na to. Chociaż argentyńczycy są poryci...
Hehehe :D Ja jestem za powrotem Luci, i żeby było Lenarico, ale ponieważ to mało możliwe to może być Lararico. Poczytaj sobie to opowiadanie: codigo-amistad.blogspot.com :D Moje komentarze też możesz - są urocze <333
Najlepszy to był Alessandro i te dziwne dźwięki, które wydawał jak przytulał Francescę.
No, ale dopiero Cię rozbawiło jak u mnie przeczytałaś, bo aż się oplułaś. Ja od razu się śmiałam.
Wcześniej mnie też bawiła cała jego postać, ale jak sobie przypomniałam to się oplułam :D Mam lepsze poczucie humoru w nocy
Ja w nocy odżywam. Wtedy jest fajniej, spokojniej(chociaż na filmwebie to go wyłącze tylko pięć minut, a tu 12 powiadomień, uwaga! tylko 8 ostatnio było od Sary)
O żżżal... ;/ Tylko 8? Filmweb w nocy ożywa :D Nagle całe góry spamu :D I like it!
Tak, aja z fona teraz wszystkiego nie ogarniam, dlatego jak jestem na fonie to nie odpowiedziałam na 4 powiadomienia XD
Głównie to my tu spam robimy. Jakby nas nie było to ludzie by się nudzili.