Znowu DC przegięło! Teraz nie lecaąod 1, ale od 20 odcinka, a tak to to nowe będą dopiero od 10
czerwca. Żal..!
Jej było już z 20 takich tematów... Po co zakładać kolejny ? Powinien tu być jakiś moderator ( a może jest ? ) co by usuwał...
Nie chciało mi się oglądać tych wszystkich tematów, a poza tym chciałam wyrazić swoją opinię. Jakiś problem.?
Czy tak ciężko przejrzeć kilka tematów aby sprawdzić czy podobny (do tego co chcesz założyć) już istnieje?
A i jeszcze coś przed znakiem zapytania nie stawiamy kropki :)
Tak bardzo ciężko. A jeśli chodzi o kropkę przed znakiem zapytania to może mi się tak podoba, a Ci nic do tego ^^
!tego do nic nikomu i kolejności odwrotnej w zdaniu w wyrazów układanie się podoba przykład na mnie ,Racja
Przepraszam, nie mogłam sie powstrzymać ;)
O co ci chodzi? Zupełnie nie rozumiem twojego komentarza względem mojej wypowiedzi.
I kolejny duplikat od zakompleksionego gimnazjalisty, który chce wylać swój żal do DC o puszczanie powtórek Violetty....
Przecież już pisałam o tym. Teraz będą powtarzać te odcinki które nie były powtarzane nowe odcinki Violetty dopiero od 10 czerwca. Pewnie w czerwcu zakończy się pierwszy sezon potem przerwa w wakacje i od września 2 seria
Niemożliwe, skoro poleci od 10 czerwca to puszczą kolejne 20 odcinków aż do 60, potem powtórki, potem ostatnie 20... Skończą w sierpniu chyba, ale mogę się mylić.
No to może we wrześniu skończą bo na wakacje zawsze są przerwy od nowych odcinków