PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Znowu DC przegięło! Teraz nie lecaąod 1, ale od 20 odcinka, a tak to to nowe będą dopiero od 10
czerwca. Żal..!

ocenił(a) serial na 8
Beezus688

Jej było już z 20 takich tematów... Po co zakładać kolejny ? Powinien tu być jakiś moderator ( a może jest ? ) co by usuwał...

BlackGirl_1

Nie chciało mi się oglądać tych wszystkich tematów, a poza tym chciałam wyrazić swoją opinię. Jakiś problem.?

ocenił(a) serial na 10
Beezus688

Czy tak ciężko przejrzeć kilka tematów aby sprawdzić czy podobny (do tego co chcesz założyć) już istnieje?

A i jeszcze coś przed znakiem zapytania nie stawiamy kropki :)

MrsMellark

Tak bardzo ciężko. A jeśli chodzi o kropkę przed znakiem zapytania to może mi się tak podoba, a Ci nic do tego ^^

użytkownik usunięty
Beezus688

!tego do nic nikomu i kolejności odwrotnej w zdaniu w wyrazów układanie się podoba przykład na mnie ,Racja

Przepraszam, nie mogłam sie powstrzymać ;)

Yyy... Ciekawe z kąd wiesz ile mam lat.?

ocenił(a) serial na 2
Beezus688

O co ci chodzi? Zupełnie nie rozumiem twojego komentarza względem mojej wypowiedzi.

tears_in_heaven

Aha sorry tto nie do Ciebie :)

ocenił(a) serial na 6

Rozbawiłaś mnie tym :)

Beezus688

I kolejny duplikat od zakompleksionego gimnazjalisty, który chce wylać swój żal do DC o puszczanie powtórek Violetty....

ocenił(a) serial na 7
Beezus688

Przecież już pisałam o tym. Teraz będą powtarzać te odcinki które nie były powtarzane nowe odcinki Violetty dopiero od 10 czerwca. Pewnie w czerwcu zakończy się pierwszy sezon potem przerwa w wakacje i od września 2 seria

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

Niemożliwe, skoro poleci od 10 czerwca to puszczą kolejne 20 odcinków aż do 60, potem powtórki, potem ostatnie 20... Skończą w sierpniu chyba, ale mogę się mylić.

ocenił(a) serial na 7

No to może we wrześniu skończą bo na wakacje zawsze są przerwy od nowych odcinków

ocenił(a) serial na 10
Claudia_filmweb

Może tym razem owych przerw nie będzie.