Tak ogólnie, w serialu. Ja nie pamiętam wszystkich, ale może ktoś się jeszcze połapie:
Leon i Violetta - 1 (bez En vivo. Jakby to podsumować to wyszło by około 65 ;) )
León i Lara - 3
Diego i Violetta - 3
Tomas i Violetta - 1
Maxi i Naty - 2
Maxi i Cami - 1
Marco i Fran - 1
Marco i Ana - 1
Fede i Ludmila - 1
German i Jade - 2 ?
German i Esmeralda - ?
German i Angie - 3 ?
Pablo i Jackie - 3?
Pablo i Angie - 3 ?
Był jeszcze jakiś?
Pablo i Angie 3 razy? Coś przegapiłam? xD Ja kojarzę ich pocałunki z odcinków 28 chyba i 33.
Pangie na 100% miało 3 pocałunki. Pierwszy przed posesją Castillo, drugi w parku i trzeci w Resto c:
I w tej chłodni w RestoBarze (wolę tą nazwę), gdzie mieli ministudio czy coś tam w 55 odcinku. 2 razy. ;p
Czyli Angie najwięcej się całowała ( najważniejszy oczywiście 73/74. To chyba wiadomo :D)
No pewnie. A co jej tam. :D Za to w drugim sezku to chyba ani razu. ;P A teraz jeszcze jej NIE MA. -,-
A pamietasz jak się chciała się z Jeremim ( nie wiem jak to skrócic) na ławce calowac.
Nooo od razu mi się to lączy z pierwszym sezonem. W tym aucie. Aaaa się Germi zbłażnił.
Mi tak samo się to skojarzyło. A teraz ona się zbłaźniła. Jak ja mam to przeboleć w TV, pytam się. :P
Zadaje sobie to samo pytanie niestety. No mogli już zrobić ten pocałunek Jengie byłaby wtedy taka dramaturgia. German by się może nawrócił na dobrą drogę i zdałby sobie sprawę kogo kocha. Tylko z Angie był by problem... w sumie mniejsza z tym przynajmniej by się coś działo.
No właśnie. Bo gdyby oglądać tylko starsze pokolenie - flaki z olejem. Nic. Flaki. Nic. Flaki. Nic. Nic. Nic. Niiiic... Cisza. Ależ to zobrazowałam. :D
Bosko:D
Jakby zrobić Jangie to może to mieć potrójne znaczenie:
1.Jade + Angie
2. Jackie + Angie
3. Jeremias + Angie
Tyle pomysłów, a taka nuda. Angie nie ma, Jackie wywiało, Esme to nie wiadomo co.
Homosy mnie przerażają. xd Leomasa to jeszcze zniosę, ale reszta to szkoda gadać. Albo Pablorio. xd
No przecież esme w pudle siedzi. Dziękujemy Ci, Jade. :)
A propos Jade ty coś tam rozumiesz z tego Hiszpana więc się zapytam czy powiedziała tak jak to ona coś " mądrego" ???
León i Lara - 3
Diego i Violetta - 3
Tomas i Violetta - 1
Maxi i Naty - 2
Maxi i Cami - 1
Marco i Fran - 1
Marco i Ana - 1
Fede i Ludmila - 1
German i Jade - sporo tego było
German i Esmeralda - 3
German i Angie - 2
Pablo i Jackie - 2 lub 3
Pablo i Angie - jeśli liczyć wszystkie w usta to 6 (33, 39, 41, 42, 55 [2x])
Leon i Violetta - 1 ale do końca 2 sezo na bank 2 xD
León i Lara - 3
Diego i Violetta - 3
Tomas i Violetta - 1
Maxi i Naty - 2
Maxi i Cami - 1
Marco i Fran - 1
Marco i Ana - 1
Fede i Ludmila - 1
German i Jade - z 5 bo w jednym odcinku były nawet 2/3 xD
German i Esmeralda - 3
German i Angie - 3
Pablo i Angie - 6
Z ponad 30 będzie na bank jeżeli chodzi o takie w usta a jak by pododwać w policzek itp to spokojnie 100przekroczy co jak na disneya no świat xD
Dziewczyna chyba chciała wcisnąć dwójkę.
Zgadza się. Wróciłam po chorobie kochana! Musieliście umierać z tęsknoty ;)