No bo ma, nie widziałaś cycków Martinki, cały czas widać w serialu, że ma większe niż reszta. Push Up robi swoje ;) ~M.
Ale ona w sumie chyba sama z siebie też ma swoje... I nie powiedziałabym, że dobrze to wygląda, poszerza jej ramiona :D
Ja? xD
Żartuję, ja w sumie się czepiam jej sylwetki, bo mam podobną i mnie to wkurza. Szerokie ramiona, duży biust, wąskie biodra, tylko mam jednak mimo wszystko je troche szersze i "grubsze" nogi :D
ty i jeszcze innych, no bo jakby patrzeć na wszystkich ludzi od kiedy są rysunki, zdjęcia to też by się znalazło całkiem sporo ładnych osób..
Co oznacza mniej więcej tyle, że push upy nie są rozwiązaniem dla niej, ale dobra - jak tam sobie chce xD
Wiem moja koleżanka też nosi lub nosiła taki stanik to cycki miała jak donice a jak na basenie z nią byłam to już nie miała takich dużych. Violetta z wszystkich dziewczyn ma większe tak jak napisałaś Push up robi swoje. Jeszcze jak założy te obcisłe takie bluzki co podkreśla jej biust. Ja nie mówie że dziewczyny w tym wieku mają małe cycki ale ona jest chuda a tu takie cycki. A np. Fran Nati Cami Ludmi to widać że ona ma większe od nich. Nie wiem po cholere nosić takie staniki. Chyba po to żeby poświecić jak to ona ma wielkie cycki ;)