http://www.youtube.com/watch?v=o-MkY_UNrmM
Nudziło mi się i postanowiłam pobawić się moim programem do tworzenia filmików. Tak o to
powstało to na górze (polubiłam zakładanie tematów).
No, ale fajne. Kiedyś próbowałam robić filmiki, więc wiem, że to nie jest takie proste xd
Love Spit Love - How Soon Is Now, tylko to jest krótsza wersja z zaczęcia serialu Czarodziejki ;)
O mój bożu! uwielbiam czarodziejki. chociaz kiedy pru umarła, stracił jakby na uroku
Pamiętam jak miałam 7 lub 8 lat i to leciało w soboty na polsacie. Cały tydzień czekałam na nowy odcinek :D
Prandy to Prue i Andy? Tak, zresztą jak większości par. Ona niestety zmarła, chociaż Paper miała
nom, paper nie była zła, ale jednak ta jej moc teleportacji przedmiotów wydaje się słabsza niż przesuwanie
Ale Paper wysadzała przedmioty o zatrzymywała czas. Ja uważałam, że ma najlepsze moce.
Przypominają mi się te czasy, kiedy "Czarodziejki" były moim ulubionym serialem :D A ta piosenka jest genialna, kocham ją <3
Co do twojego intro - dużo lepsze niż przesłodzony do bólu oryginał ^^
No to już dwie osoby oprócz nas to oglądały z forum Violetty :D Zastanawiałam się, czy ktoś pozna
Oczywiście, że poznałam ^^ I miło wiedzieć, że nie tylko ja to kiedyś uwielbiałam :D
Nie no co ty. Oisałam wyżej, że jak miałam 7-8 lat to byłam tego fanką tak, że z niecierpliwością czekałam na sobotę na polsacie ;) Tam też był Leon.... Znaczy Leo, ale prawie to samo
Naprawdę jest fajniejsza niż orygina.
Ja też uwielbiam czarodziejki jak miałam może 8 lat. Najbardziej lubiłem Paiper. Piosenka jest świetna!
Dziękuje. Były już tworzone wersje zaczęcia do intra z Austina&Ally, Hannah Monatana, Jessie i Czarodzieje z Waverly Place. Zastanawiałyśmy się do czego zrobić i zostawał nam Nie ma to jak hotel ze znanych hitów DC, ale stwierdziłyśmy, że co tam... Może się odciąć od tylko tego kanału.