PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Na sam koniec 1 sezonu z kim w końcu będzie Violetta? Mam nadzieję, że będzie z Leonem.

ocenił(a) serial na 6
Ada_53

nie będzie z nikim, chociaż chciała być z leonem po zerwaniu a kiedy on nie chciał do niej wrócić nie wybrała żadnego

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

A później nawet TOMAS przemawiał do Leóna, żeby się opamiętał i wrócił do Violetty. Niestety, kiedy León przypomniał sobie jak bardzo kovha Viole, ona znów nie mogła wybrać ;( Smutna historia, ale mam nadzieję, że w 2 sez. będą na ońcu razem, nie do rozdzielenia ;)

ocenił(a) serial na 6
AliskaVlog

właśnie, trudno powiedzieć żebym wielbiła telenowele ale jeżeli element telenoweli, niezmienna miłość zniknie z violetty to chyba sobie porozmawiam z producentami

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Dokładnie, niech ich tylko dorwę, co z Violetty zrobili ;/ Rozumiem że o czymś MUSI być ten serial, ale bez przesady!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To kiedy mamy samolot? ;)

ocenił(a) serial na 6
AliskaVlog

polecimy na flamingach, bd zabawniej. Już sobie wyobrażam amazonki na wielkich różowych ptakach z dzidami w rękach z zamiarem wbicia ich nerki producentów. Aż trudno uwierzyć, jak bardzo pierwszy sezon różni się od drugiego. No normalnie inny serial

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Tylko na producentów? Miałam nadzieję, że jeszcze na Diega (Diego), Vale (Lara), i Pabla (Tomas) polecimy z łukami i oszczepami ;(
;)

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Nie wiem czemu miałybyśmy zabijać Larę, która jest sympatyczna i nie knuje! :D

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

nie xd
nie
nieeeeeeeeeeeeeeeeee
nie
pod nóż.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Możemy sobie zostawić te noże dla Diego! XD
W sumie to on zaprosił Larę, on knuje z Ludmiłą i doprowadził do rozpadu Leonetty.

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

noży anm ci nie brak, jak to powiedział jagiełło pod grunwaldem. Na diego też starczy. Co byście nie mówiły nie polubie lary. Bleah

ocenił(a) serial na 6
AliskaVlog

pablo już dawno zgnił xdd nie widzę wiec potrzeby marnowania strzał ponieważ wykonałam flamigowy lot do hiszpanii już dawno. Jeden celny strzał z miotacza ognia. Co do Lary, bardziej demoniczne plany. Moja chora wyobraźnia właśnie pracuje na swoje miano 8)

AliskaVlog

Ja też mam taką nadzieję że będą razem.