No właśnie, w tym tygodniu ostatnie odcinki Violetty i powtarzają w Argentynie 1-40
i 4 miesięczna przerwa :< ale mam nadzieję, że zakończą serię pierwszą na jakiejś niesamowitej akcji Leonetty. :>
czteromiesieczna. ;> zawsze były dwumiesięczne w Argentynie, Hiszpani itd. ;)
myślę że tym razem dadzą po dwóch miesiącach. co bd robić przez pozostałe dwa? teraz bd przygotowywać akcję promocyjną itd itd w dodatku violetta jest już w kilkudziesięciu krajach więc ciśnie ich czas
mogliby dawać od razu po wakacjach, a nie aż 4 miechy... :C też mam taką nadzieję. :D
prawdopodnie viola i Leon się zejdą, ale to mogą być pobożne życzenia fanek chociaż mnóstwo na to wskazuje. Fran skończy z Marco jak dla mnie to pewne. Mówi się, że Angie ożeni się z Germanem tak jest na argentyńskim fanclubie, chociaż moim zdaniem to skończy raczej z esmeralda.
co za różnica? i tak nudne to jak flaki z olejem, i warto się zastanowić nad sensem tego stwierdzenia. Wiadomo było że tak się to skończy. bleah, lepiej z esmeralda jest lepsza niż ta lotliwa angie
hmm no w sumie. Angie jest teraz taka jakby pokrzywdzona, Pablo zainteresowany Jackie, German z Esmeraldą, Viola biega za Diegiem i Leonem, a ona nikogo nie ma. ;d
plątała między Germanem, a Pablem, to teraz ma. ^^
mogła wygrać, miała prosty wybór, chłopaka pod nosem przez tyle czasu, a cały czas biegała za nimi na zmianę, jak Violka, raz German, raz Pablo.. ;x
skoro widziałaś to powiedz mi proszę w którym odcinku? Przecież tego jeszcze nie było, to skąd można mieć pewność? Możey się domyślać, ale to są tylko plotki... Tak jak z tym, że niby ten właściciel studio (zapomniałam imienia ;/) jest dziadkiem Violki - a to jakby niemożliwe...