PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wiecie co będzie z Violą ,Leonem ,Angie ,Fran idt.

ocenił(a) serial na 10
Anani

skąd mamy wiedzieć, skoro jeszcze połowa nie wyszła? oO

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

Twórcy serialu pewnie nawet jeszcze nie wiedzą

majka5454

Ale podobno zakończono już nagrywanie odcinków.

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

No właśnie, w tym tygodniu ostatnie odcinki Violetty i powtarzają w Argentynie 1-40

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

i 4 miesięczna przerwa :< ale mam nadzieję, że zakończą serię pierwszą na jakiejś niesamowitej akcji Leonetty. :>

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

dwumiesięczna*

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

czteromiesieczna. ;> zawsze były dwumiesięczne w Argentynie, Hiszpani itd. ;)

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

czteromiesięczne* :D
już mi się myli ;p

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

myślę że tym razem dadzą po dwóch miesiącach. co bd robić przez pozostałe dwa? teraz bd przygotowywać akcję promocyjną itd itd w dodatku violetta jest już w kilkudziesięciu krajach więc ciśnie ich czas

ocenił(a) serial na 9
Leonetta4ever

mogliby dawać od razu po wakacjach, a nie aż 4 miechy... :C też mam taką nadzieję. :D

ocenił(a) serial na 6
Anani

prawdopodnie viola i Leon się zejdą, ale to mogą być pobożne życzenia fanek chociaż mnóstwo na to wskazuje. Fran skończy z Marco jak dla mnie to pewne. Mówi się, że Angie ożeni się z Germanem tak jest na argentyńskim fanclubie, chociaż moim zdaniem to skończy raczej z esmeralda.

Enterraz

Nie ożeni się tylko zaręczy.Ile razy mam powtarzać że to o zaręczyny chodzi?

ocenił(a) serial na 6
Crazy12

co za różnica? i tak nudne to jak flaki z olejem, i warto się zastanowić nad sensem tego stwierdzenia. Wiadomo było że tak się to skończy. bleah, lepiej z esmeralda jest lepsza niż ta lotliwa angie

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ja bym wolała Pabla oraz Angie. :>

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

ja bym wolała emigrację angie. przypadek beznadziejny

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

hmm no w sumie. Angie jest teraz taka jakby pokrzywdzona, Pablo zainteresowany Jackie, German z Esmeraldą, Viola biega za Diegiem i Leonem, a ona nikogo nie ma. ;d

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

oooo nieee, biedna wybredna angie została sama, CALKIEM SAMA CIEKAWE DLACZEGO

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

plątała między Germanem, a Pablem, to teraz ma. ^^
mogła wygrać, miała prosty wybór, chłopaka pod nosem przez tyle czasu, a cały czas biegała za nimi na zmianę, jak Violka, raz German, raz Pablo.. ;x

Enterraz

nie, German nie zaręczy się z Esmeraldą, ja też widziałam że Angie z Germanem się zaręczy :3

ocenił(a) serial na 3
neeveertouch

skoro widziałaś to powiedz mi proszę w którym odcinku? Przecież tego jeszcze nie było, to skąd można mieć pewność? Możey się domyślać, ale to są tylko plotki... Tak jak z tym, że niby ten właściciel studio (zapomniałam imienia ;/) jest dziadkiem Violki - a to jakby niemożliwe...