Ostatnio tak sb naszła mnie ochota zobaczyć gazetę od Egmont'a o Vilu, którą kupiła sb moje młodsza siostra , ja sama ją uwielbiam, ale jestem stanowczo za stara na takie pierdoły.
Oglądam sb tą gazetę i patrze, a tam właśnie skończyłam 16 lat, bla, bla , bla, jak czytałam opisy książek też 16 lat, a w filmie skończyła 17, to ile w końcu ma tych lat? 16 czy 17?
To już jest pokręcona sprawa xd
W książkach W moim świecie i Rozdarte serce jest napisane, że skończyła 16. Ale już w "Nie poddam się" (3 część) jest napisane, że 17.
Bodajże w 50 którymś odcinku Vilu gada z tatą i wtedy German mówi, że ma 17 lat.
W 2 sezonie ma 18 albo 17, bo to następny rok ;>
Tak, i jeszcze w tych początkowych odcinkach Angie czy German mówi, że Maria w jej wieku poznała Germana, a było powiedziane, że miała 17 lat.
Może to błędy w wydawnictwie :D
A dzięki tej gazecie możemy się dowiedzieć, że matka Violetty miała na imię Marta :D
Całe życie żyliśmy w kłamstwie! XD
Ta a wiesz , jak nazwali Nicolasa Garniera?
Toti Garnier xD śmiech na sali, powinni się jakąś przyłożyć, albo w jakiejś innej było zamiast Olga to Olka...
W redakcji pewnie same dzieci pracują :D
*albo to może być jego ksywka,ale dlaczego wtedy nie było tak przy wszystkich?
Prawdopodobnie w pierwszym sezonie kończyła 17 lat. Jednak jej matka zmarła, kiedy Violetta 5 lat, czyli minęło 12, a pod koniec pierwszego sezonu mówili, że minęło 14-15 lat, czyli wychodzi, że Violka ma 19-20. Jak widać ten serial jest zbyt inteligentny jak dla nas.