Rozkminiamy, jaka mogła być matka Violki. Z tego, co o niej mówią, biorąc pod uwagę, kogo ma w
rodzinie i inne bzdury. :D
Była piosnkarką i zginęła w wypadku jadąc na swój osatni koncert xD
Tak, wiem, że spostrzegawcza jestem xD
Ponoć miała głos, wyglądała i była jak Violka. Pisała pamiętniczek. Uwielbiała przyjęcia. Obawiam się, że pusta babka z niej była. :D
Ja nadal pamiętam jak przetłumaczyłaś jej słowa "Możesz oddychać miłością? Jedzenie jest miłością? Ubieranie jest miłością?"
A tak właściwie- ten zwiastun jest po włosku czy po hiszpańsku? xd
Tłumacze z DC przetłumaczyli "Chcę oddychać miłością, chcę ubierać się w miłość" coś tam coś tam. Więc nie wiem, czego chcesz ode mnie. :D Po włosku ;p
Coś tam chyba było, że jej tata ją namówił, żeby przed zrezygnowaniem z śpiewania pojechała na ten koncert czy trase, sama nie wiem :P
To chyba ojciec Angie ją namówił. Bo ponoć one miały różnych ojców. Kurde, moja znajoma ma rację - większa patola niż 'Moda na sukces". :D Swoją drogą oglądałam ją wczoraj z babcią. :D
Przepraszam Cię bardzo, czy Ty masz coś do Mody? Farbowany Rich i nabotoksowana Brooke forever! Best serial ever. Takie tam 5,9 tys wyemitowanych odcinków.
Nawet tego nie oglądam, ale tych odcinków tyle jest, że... Wyobraź sobie teraz obejrzeć te wszystkie. Wogóle to kiedy ta Moda sie skończy?
Miła, lubiła operę, lubiła rozmyślać i wylewać swoje emocje na papier w pamiętniku, tonację miała jak Violka, inną niż Angie, czasem wyglądała jak Angie z brązowymi włosami ;o
I na pewno podobna do Esmeraldy, tyle, że kochała Angie ;D
Jak sobie mówię, ach, jestem "Skai" no to faktycznie, brzmi jak sky. :D (Przypomniała mi się Cami wymawiająca fly jako "flej" LOL. :D)
Ale nie to nie jest od nieba. To tak po prostu Skailes i tyle. xD Przeczytałam to gdzieś, kiedyś i tak zostało. xd
Chyba się wymawia Frend. No ale nie wnikam. :D Clara przeprowadzała wywiad po angielsku i "question" przeczytała "kłestjon" (powinno być "kłeszczyn", no ale okej), więc mnie nic już nie zdziwi. :D
W sensie Cami? LOL. Oni już sami nie wiedzą, czego chcą. Violka też śpiewa z jakimś dziwnym akcentem. No ale przecież ona jest muzyką. Zawsze idealna. Kurde, chyba jeszcze nie było, że ona czegoś nie umiała (prócz fizyki i trygonometrii, no ale).
No to w porównaniu z tym pierwszym, w poprawionej
I think that there is something i should tell you - tell zaśpiewała jakoś lepiej. Delikatniej. Jak słucham nie mam wrażenia, że się uwzięła na to słowo. :D I "th" jej wyszły bardziej angielskie. Czubek języka przy jedynkach. Prawidłowo. :D
Something that we make so free - A więc to było free, a ja myślałam, że fly. Angielski Cami. :D Something zaśpiewała bardziej angielsko i free zaśpiewała normalnie "fri", a nie "frej".
It's gonna feel so real... (serio, SO REAL?!) w tym pierwszym ja usłyszałam jakieś "sonrija", jak teraz słucham to może i to było "son rijal", no ale i tak źle. xD
... inside your my - w pierwszym zaśpiewała "insajd majn" - a your w ogóle zjadła, a drugim ładnie - "insajd jor maj"
And tell you can who you wanna be - w ogóle w tym pierwszy zaśpiewała jakby co innego, a drugim już okej.
Łał, czyli Jolka czegoś mnie nauczyła z tego angola... xD Bo pisałam ze słuchu
Prawda jest taka, że najlepszy argentyński poliglota nie zaśpiewa idealnie po angielsku. :P Zawsze będzie ten akcent albo zbyt dokłada wymowa.
A tak ze słuchu :P
There zaśpiewała "Der", a r powinno praktycznie nie być słychać. Zbyt wyraźnie.
Fly zaśpiewała "flej" lub wręcz "frej" xD
W zdaniu, które zaczyna się 0:23 było jakieś niezidentyfikowane słówko, które ona zaśpiewała "sonrija" cokolwiek miało to być. Nawet wydaje mi się, że to dwa słowa były. xd
Who you wanna be "hu ju łona bi" zbyt dokładnie zaśpiewane. :D Brakuje angielskiej nonszanalcji
Ale to nie jest w sumie źle, gorsze było to co sama określiła, jako "śpiewanie po chińsku" to, co puściła jej Fran.
Niech się uczy od Cesarzowej. :D http://www.youtube.com/watch?v=GL1wv6i-f3A
Chociaż Cesarzowa zaśpiewała: Can't find words to write this song trochę źle. :D "kant (powinno być kent) fajnd łerds to rite dis songs (z jakiej dupy wzięła to "s"?). O ja zła. Krytykuję Cesarzową. Z serii Skai się czepia. :D
Przeczytaj moją rozmkminę. Gdzieś tam Ci ją wysłałam. xD Łał, rozmkminiłam cały tekst. W sumie na pewno gdzieś się kopsnęłam, no ale cóż. :D
Och, na pewno! Przecież to jedno z najbardziej wiarygodnych źródeł! Serial kłamie! Tyle czasu skrywali prawdę. Marta i German Castillo!
Herman. xD
Herman, Wioletta,Tomasz, Ludmiła, Fraciszka, Fryderyk, Grzegorz, Robert, Antoni, Żaklina, Agnieszka, Jeremiasz, Jadzia, Mateusz... :D
Owszem, Angieszka. :D Czyta się tak, jak się pisze. Nie jest to żadna "endżiszka", żeby było jasne. :D
Podobne do Cami i Fran? :D http://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1469882_1389489907962494_1345102 074_n.jpg