wasza ulubiona dziewczęca/kobieca postać OPRÓCZ VIOLETTY (chociaż wiem, że teraz jej już pewnie nikt nie lubi, ale ja ją lubię. po prostu weszło mi to w krew i nie mg przestać) Nie piszcie tu o męskich/chłopięcych tylko o wymienionych. Z postaci takich chwilowych, które pojawiły się tylko w kilku odcinkach, to mi najbardziej przypadła do gustu Lena. Jest odważna, pewna siebie, niezależna, przyjazna, pomocna, szczera. Same plusy. A z takich stałych (jak juz wymieniłam OPRÓCZ VIOLI) tooo chybaaaa........Angie. Wiem, że bez przerwy kłamie, ale nie sposób jej nie lubić. Jest taka przyjazna, miła, odważna, pewna siebie. A jak u Was?
Zgadzam się, nie można wierzyć wikipedii. Co do śpiewania, szału nie robi dupy nie urywa, są lepsze głosy w serialu. Ma wielkie marzenia, to prawda, przy okazji stają się powodem jej frustracji. Nie można powiedzieć o niej, że jest przyjacielska kiedy nie potrafi zapanować nad swoimi emocjami i wyżywa się na innych, bezbronnych, którzy nic nie zrobili. Taki Maxi, który ma po prostu talent i trochę szczęścia, bo znalazł się wśród najlepszych, a podobno to jej bbf. Nie chcę żebyś mnie źle zrozumiała, nie chodzi o to, że według mnie Camila jest głupia, niefajna i jej nie lubię. Uważam tylko, że nie zasługuje na miano najfajniejszej dziewczyny w serialu.
Ja najbardziej ze wszystkich kobiecych postaci lubię dwie panie rywalizujące o jednego mężczyznę, a mianowicie Angie i Jade. Angie lubię za... właściwie to nie wiem za co. Może dlatego, że mama ciągle mi mówi, że jestem do niej podobna. Jade lubię za... za całokształt! Jest po prostu świetna!
Moją ulubioną postacią jest Angie. :)
Jest ładna, miła, charyzmatyczna, zakręcona. Do tego ładnie śpiewa. Nie sposób jej nie lubić.
Clari Alonso jest świetną aktorką. W parze z Diego Ramosem są świetni. ^^
Zgadzam się w stu procentach :) Angie jest śliczna, ma taki cudowny urok, ślicznie śpiewa, jest odważna, charyzmatyczna, miła i widać, że wszyscy ją lubią. Kłamie, bo nie chce nikogo zranić ani stracić. A co do Camilli i Franceski to lubię je obie. Violetta na samym początku wydawała mi się miła i przyjacielska i było mi jej żal, bo nie miała mamy i wgl ale teraz zaczyna mnie trochę wkurzać. Mimo że uwielbiam Leona, to coraz częściej myślę, że powinna być z Tomasem bo jest tak samo niezdecydowana jak on.
Mnie tam Angie działa na nerwy. Cały czas spławia Pablo, kłamie na potęgę i do tego udaje taką milusią. Jeszcze to jej nucenie w każdym odc, wkurza mnie to
A ja właśnie lubię to jej nucenie, śpiewa przepięknie i nie robi tego w każdym odcinku. Nie udaje takiej milusiej, tylko naprawdę taka jest. I niby KIEDY spławiła Pablo? Bo jakoś tego nie zauważyłam. Jeśliby go spławiała mówiłaby ,,Pablo daj mi spokój, nie mam czasu, idź już, proszę, mam ważniejsze sprawy niż gadanie z tobą" A tak jeszcze nie mówiła.
Zawsze mówi mu że albo nie ma czasu albo żeby zmienił temat jak mówi że powinna skończyć kłamać, albo podstawia się do Germana. Jednym słowem go spławia
Ty chyba nie do końca rozumiesz słowo ,,spławiać". Tylko to, że mówi, że nie ma czasu jest spławianiem. Jakbym miała chłopaka i byłabym miła dla innego, to to znaczy, że spławiam mojego chłopaka? No chyba nie! Spławianie to jest W PEWNYM SENSIE, nie mówię, że dosłownie tylko W PEWNYM SENSIE takie trochę lekkie ignorowanie.
No właśnie a ty chyba nie do końca czytasz ze zrozumieniem bo to właśnie zasugerowałam
Claudia mów se co chcesz :P
Angie górą.
Aha i "udawać milusią" to ty sobie możesz. Angie naprawdę jest miła i wcale nie udaje. A i ma prawo sobie nucić, bo muzyka to jej pasja, a po za tym ma śliczny głos i jeest nauczycielką śpiewu. Spierdzielaj od niej >.<
Nie wczuwaj się to tylko postać jaką gra. Ja uważam że tylko taką gra przed innymi gdyby była miła to już dawno powiedziałaby Vilu i przestałaby kłamać wszystkim dookoła.
Ona nie chce nikogo stracić ani zranić poza tym nie ma odwagi, aby wyznać prawdę. :x
Jade- za jej inteligencję, a raczej jej brak :D Olga- z odcinka na odcinek uwielbiam ją coraz bardziej. Ta jej zazdrość o Ramalla :D Francesca- jest fajną zwyczajną dziewczyną. Nie wywyższa się ,nie robi żadnych problemów po prostu jest sobą ;) Do tego jest bardzo śliczna ;)
A co do najlepszej żeńskiej postać to Fran, Jade i Olga.
Fran - Piękny głos i sposób bycia
Jade - Za brak mózgu xD
Olga - Za zajebiste akcje z Ramallo