PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak można wymyślić taki serial!!!! Jest to diabeł we własnej skórze;0;0

ocenił(a) serial na 9
Anna_Kosciolek

A czy mogłabyś uargumentować swoją mało zrozumiałą wypowiedź?

ocenił(a) serial na 1
Angie4Ever

Dobra:
1. Oglądałam 3/4 odcinki i żaden mnie nie wciągnął
2. To jest moje zdanie - oglądam filmy i seriale fantasy, horrory i thrillery
3. Uważam że nic się nie dzieje

ocenił(a) serial na 9
Anna_Kosciolek

No i tak mogłaś napisać, a nie "rzucać się" i udawać niespełna rozumu...
Poza tym ja też oglądam horrory (na moim profilu wszystkie filmy to horrory/thillery) a jakoś lubię "Violettę", no ale mi nic do tego.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 1
Angie4Ever

To się podoba tylko dziewczynom a jeśli chłopakom to jest to jakieś NIEPOROZUMIENIE.I jeszcze jedno takie seiale może zasługują na szacunek,ale ja takich seriali JAK TO NIEPOROZUMIENIE nie doceniam i Anna Kościołek chyba też,ale to jest tylko nasze zdanie.

Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 9
Sizimtriox

A zaskoczę Cię. Mój przyjaciel lubi ten serial i jakoś nie jest NIEPOROZUMIENIEM... To nie jest dziewczęca telenowela, a młodzieżowa. Kojarzysz fakty ? Młodzież to też chłopaki. I nie ma gdzieś zakazu, że oni nie mogą tego oglądać. Każdy ma swój gust, a o nich się nie dyskutuje.
Saludos.

ocenił(a) serial na 1
Sizimtriox

Całkowita prawda:)

ocenił(a) serial na 1
Anna_Kosciolek

Zgadzam się

ocenił(a) serial na 2
Anna_Kosciolek

Aha.
Co to jest "diabeł we własnej skórze"? Jakiś tytuł filmu? Bo frazeologizm na pewno nie.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

też miałam to napisać :)

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Haneczko, przejmujesz mój sposób myślenia. To trochę przerażające... :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Haneczko <3 odrobinkę :) ale dla mnie to byłby ogromny plus :D

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Uwielbiam twoje imię, wiesz. <3 Nie jestem pewna, w mojej głowie dzieją się czasem... dziwne rzeczy. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Twoje jest o wiele piękniejsze :D wiem z doświadczenia: wiele mądrych osób to mówi. Jesteś jedną z osób, które mi to udowadnia ^^

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Ja i mądrość? Dobry żart. :D Nie no, na inteligencję nie narzekam. Ale jestem brzydka i nie umiem tańczyć, nie chciałabyś się zamienić? XDD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Masz nieprawidłowe poczucie humoru... Biorąc pod uwagę moje oceny, też nie powinnam, ale głupia jestem jak... jak ja- gorszej obelgi nie znajdę. Chętnie się zamienię, tylko to nie wyjdzie Ci na dobre- będziesz bardzo brzydka :) A ja chociaż inteligentna :D

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Nie kłam, Haniu. Przecież widzę twoje zdjęcie. :D Od mojego monitory pękają, a dzieci zaczynają płakać. Cóż, stałam w kolejce po talent, inteligencję, bystrość - i skromność, a jakże - i na wygląd mi już brakło. Takie życie.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nigdy nie kłamię :) Tak, jesteś tak piękna, że ekranowi tak spada samoocena, iż pęka. A dzieci z pewnością płaczą, bo zdają sobie sprawę, że nigdy nie dorównają Ci urodą. Ja najwidoczniej w między czasie rozmyślałam o niebieskich migdałach i zapomniałam stanąć w jakiejkolwiek kolejce :) Ach, kochana, bardzo Ci dziękuję za te piękne komentarze. Jeden zobaczyłam tuż przed lekcją w-f i szczerzyłam się przez całą lekcję :D- o tak- a przyjaciele patrzyli się na mnie jak na idiotkę, zresztą słusznie :)

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

To wiele wyjaśnia :) To ja ci dziękuję, jak widzę, że mi się komentarz pojawił, to myślę "Pewnie Hania znowu pierwsza". Nic tak nie motywuje jak świadomość, że ktoś docenia moją pracę.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Oczywiście, ktoś musiał Ci to uświadomić. Staram się, ale po przeczytaniu rozdziału nigdy nie wiem co napisać... czasami godzinami się nad tym zastanawiam :) nie potrafię nie doceniać, gdy coś się tak kocha, nie można tego pominąć tak bez słowa :)

ocenił(a) serial na 8
Anna_Kosciolek

Podaj przynajmniej trzy argumenty.

ocenił(a) serial na 9
julia_555

Julio, szkoda czasu. Wyraziła swą niezwykle inteligentną i przejrzystą opinię, użyła niezrozumiałego frazeologizmu (tak przypuszczam, że taki zamiar miała, ale coś pomyliła) i napisała kilka wykrzykników. Pozdrawiam ją i jej rozwiniętą logikę myślenia. :D

ocenił(a) serial na 8
Angie4Ever

Nigdy nie będziemy takie jak ona... :c

ocenił(a) serial na 9
julia_555

Takie mądre, inteligentne. Z tak dużym poziomem wiedzy :C

ocenił(a) serial na 8
Angie4Ever

Z pewnością jest też piękna.

ocenił(a) serial na 9
julia_555

I na pewno utalentowana. Z pewnością umie śpiewać, tańczyć, rysować, malować. Nic, tylko pozazdrościć. Prawda?

ocenił(a) serial na 8
Angie4Ever

Oczywiście, że tak. Najprawdziwsza prawda!
Mało tego, pewnie ma mnóstwo adoratorów, niczym jej ukochana Violetka.

ocenił(a) serial na 9
julia_555

Oczywiście Julio. Prawda, prawda. Ona jest dla nas wzorcem, bierzmy z niej przykład !

ocenił(a) serial na 8
Angie4Ever

Ja już biorę!!! Widzisz?!!!

ocenił(a) serial na 9
julia_555

Oczywiście... Jestem z Ciebie wielce dumna.

ocenił(a) serial na 8
Angie4Ever

Weź, bo się zarumienię...

ocenił(a) serial na 9
julia_555

Możesz teraz iść się szczycić moją pochwałą. xd

ocenił(a) serial na 8
Angie4Ever

Mamo! Ona mnie pochwaliła! Podwyższysz kieszonkowe?!

ocenił(a) serial na 9
julia_555

Moja pochwała wiele znaczy, nie schrzań tego. Taką szanse dostaje się tylko raz... xD Ja udająca powagę - bezcenne :P

ocenił(a) serial na 8
Angie4Ever

Na lekcji to udawanie jest najgorsze. :D
Moja koleżanka była o coś zapytania i powiedziała zły rok, a ja z kol. z ławki:
"Co?!!!" na cały głos. Mina pani - bezcenna.

ocenił(a) serial na 9
julia_555

Och... Też chcę takie nauczycielki. Moje wyzywają wszystkich :C "Jesteś z pękniętej prezerwatywy" itp. etc. Da się przeżyć :3 Oczywiście tekst zawdzięczamy pani od niemieckiego...

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Boże... Jak u mnie kolega usłyszał, że zachowuje się jak idiota, to pół lekcji miał focha. Co wy macie za niewychowanych nauczycieli :D

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Głównie to wielce kulturalna i wykwalifikowana pani od niemieckiego puszcza takie teksty :D Cóż... :D

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Moja babka z niemca przyznała się niechcący, że grała kiedyś w Tibię. Już nie ma spokoju od tego czasu, biedna...

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Och... U nas na nią nasyłali kuratora, podsłuchy, wtedy była przesłodzona... Życie :P

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Widocznie takie stanowisko... Mój poprzedni nauczyciel niemieckiego zdejmował na lekcji skarpetkę, oglądał własne brudne palce i stwierdzał filozoficznie: "To dlatego, że rano przeciepowałem gnój..."

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Toż to (jak moja mama określiła) gówniara, ma 26 lat i się szarogęsi :P No nic, trzeba przeżyć ;]

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Ta co mnie uczy ma 23. A klasy mają od 16 do 19 lat. No cóż...

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Cóż... Życie bywa trudne c;

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Lajf is brutal, ful of zasadzkas end somtajms kopas w dupas, jak mawiała moja nieodżałowana nauczycielka biologii.

ocenił(a) serial na 2
julia_555

Nie w tym życiu, córeczko ;D

ocenił(a) serial na 1
Angie4Ever

Nie uważam że jestem lepsza niż Violetta - po prostu jej nie lubię i koniec

ocenił(a) serial na 9
Anna_Kosciolek

Każdy jest lepszy od Violetty - ot taki fakt. :3

Angie4Ever

Mało kto jest lepszy od Violetty * :3

ocenił(a) serial na 9