jakoś za nią nie przepadam. nie wiem w sumie czemu, ale tak jakoś wyszło od początku. ale samą Valerię lubię, głos ma świetny i jest śliczna <3
Jak na razie nie mam o niej zdanie. Scen z nią w oryginale jakoś nie oglądałam (ja to tylko Angie, soo :P). Poczekam na Leonarę, żeby móc ją ocenić. Ale gra ją całkiem fajna aktorka. Tylko mega pobrzydzona. ;p
Szczerze to uwielbiam ją. Dobrze gra i jest jedyną dziewczyną-chłopaczarą z całego tego serialu i choć podoba jej się Leon to nie lata za nim jak głupia xDD
Bardzo ją lubię, bo jest inna od reszty. I może też za zainteresowanie motoryzacją, bo ja też się tym interesuję XD
A Cami jest po Angie, mam rozumieć ? xD Dobra, nie będę snuła "teorii" bo konflikt wyniknie XD
Nie lubię jej, taka jak dla mnie trochę bez wyrazu, nijaka po prostu ale przyda się, żeby Vilu mogła być zazdrosna o Leosia :D
Z wyrazem właśnie jest ! Jako jedyna (oprócz Ludmi) umie wydrzeć się ;p Ma charakter ;p
Rzeczywiście ! :D Od tej pory (gdy to się wydarła na pana G.) zaczęłam lubić Cami ;d
Dalej mnie śmieszy scena przy której León spada z motoru, Diego i Lara lecą do niego, a Violka stoi na obcasikach w spódniczce i nie ma co zrobić xD
Przy Larze i León wygląda na takiego lalusia xD
Uwielbiam ją! Na pewno jest fajniejsza niż Violka. Uwielbiam kontrast między tymi dwoma :P
Sory że się wtrące z tym się zgadzam lara i Diego lecą do Leona. A violetta stoi jak słup. Jak by mój chłopak miał wypadek to bym od razu poleciała. i nie obchodziło by mnie czy miałam bym załozone buty na obcasie czy spódniczke.
Też bym leciała, ale śmiesznie przy tym wyglądała. Właściwie to było nieco żałosne xD