PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czyli przebrany German.W necie było jego nazwisko.Więc,przebierać się będzie trochę częściej.Nie wiem jak wy ale mnie to cieszy

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

To dość śmieszne :D Że się tak przebiera, zobaczymy co z tego wyniknie

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

Tak! Kiedy oglądam odcinki z przebranym Germanem po prostu leżę i kwiczę. Ma takie przebranie, że wygląda prawie jak Johnny Depp. Ja po obejrzeniu 35 odc (2 sezonu oczywiście) skakałam ze szczęścia, bo "Jeremiah" niechcący usłyszał kłótnię Angie i Pabla dotyczącą między innymi jego osoby. ♥

pani_cecylia

A umiałabyś ją przetłumaczyć?

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

Tylko najbardziej oczywisty fragment, ale ty pewnie też go zrozumiałaś (Pablo mówi na temat Violi i Germana). Niestety nigdy nie uczyłam się hiszpańskiego, ale dość dobrze umiem włoski, więc części potrafię się domyślić, ale też mam z tym problemy. ;)

pani_cecylia

Ja w sumie nie oglądam 2 sezonu bo nie mogę :( niby się komp zawiesza,ale małe fragmenciki czasem jak ojczym idzie spać albo go w domu nie ma to oglądam

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

Aaa... chyba, że. ;) Ale to chyba nawet lepiej, bo bd miała niespodziankę kiedy drugi sezon pojawi się w Polsce. :3

ocenił(a) serial na 6
pani_cecylia

Hahahaha mnie również German w przebraniu od razu skojarzył się z Johnym Deppem..
A co do kłótni..Najpierw Pablo się śmieje z Angie, lecz do końca nie rozumiem z czego..Coś tam zrobiła, że chciał to zapisać w kalendarzu. Ona się oburza więc Pablo się pyta czy ma jakiś problem, na co ona odpowiada "ja?problem?" Angie cały czas się oburza i wykłóca na co Pablo pyta czy była w domu Violetty bo jest w złym humorze i pewnie ma to jakiś związek z Germanem. Gdy Jeremiah - German słyszy swoje imie, upuszcza filiżankę. Pablo pyta się co się stało między nimi, na co Angie odpowiada, że nic i na koniec przeprasza Jeremiah'go za całe zajście.
Tak nie do końca rozumiem bo Angie jak się wkurzy to tak szybko mówi hahahaha No i ja tez nie umiem aż tak perfekcyjnie hiszpańskiego.. :))

ocenił(a) serial na 8
anusialka94

WIELKIE DZIĘKI za wyjaśnienie o co mniej więcej chodzi w tej ich kłótni. ^^ :33