Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6802
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czyli przebrany German.W necie było jego nazwisko.Więc,przebierać się będzie trochę częściej.Nie wiem jak wy ale mnie to cieszy

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 3
Crazy12

To dość śmieszne :D Że się tak przebiera, zobaczymy co z tego wyniknie

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

Tak! Kiedy oglądam odcinki z przebranym Germanem po prostu leżę i kwiczę. Ma takie przebranie, że wygląda prawie jak Johnny Depp. Ja po obejrzeniu 35 odc (2 sezonu oczywiście) skakałam ze szczęścia, bo "Jeremiah" niechcący usłyszał kłótnię Angie i Pabla dotyczącą między innymi jego osoby. ♥

pani_cecylia

A umiałabyś ją przetłumaczyć?

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

Tylko najbardziej oczywisty fragment, ale ty pewnie też go zrozumiałaś (Pablo mówi na temat Violi i Germana). Niestety nigdy nie uczyłam się hiszpańskiego, ale dość dobrze umiem włoski, więc części potrafię się domyślić, ale też mam z tym problemy. ;)

pani_cecylia

Ja w sumie nie oglądam 2 sezonu bo nie mogę :( niby się komp zawiesza,ale małe fragmenciki czasem jak ojczym idzie spać albo go w domu nie ma to oglądam

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

Aaa... chyba, że. ;) Ale to chyba nawet lepiej, bo bd miała niespodziankę kiedy drugi sezon pojawi się w Polsce. :3

ocenił(a) serial na 6
pani_cecylia

Hahahaha mnie również German w przebraniu od razu skojarzył się z Johnym Deppem..
A co do kłótni..Najpierw Pablo się śmieje z Angie, lecz do końca nie rozumiem z czego..Coś tam zrobiła, że chciał to zapisać w kalendarzu. Ona się oburza więc Pablo się pyta czy ma jakiś problem, na co ona odpowiada "ja?problem?" Angie cały czas się oburza i wykłóca na co Pablo pyta czy była w domu Violetty bo jest w złym humorze i pewnie ma to jakiś związek z Germanem. Gdy Jeremiah - German słyszy swoje imie, upuszcza filiżankę. Pablo pyta się co się stało między nimi, na co Angie odpowiada, że nic i na koniec przeprasza Jeremiah'go za całe zajście.
Tak nie do końca rozumiem bo Angie jak się wkurzy to tak szybko mówi hahahaha No i ja tez nie umiem aż tak perfekcyjnie hiszpańskiego.. :))

ocenił(a) serial na 8
anusialka94

WIELKIE DZIĘKI za wyjaśnienie o co mniej więcej chodzi w tej ich kłótni. ^^ :33