PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ellę ma zagrać Agus Doosok, i byłaby to już czwarta (razem z Matyldą, Sofią i Morą) nowa dziewczyna w serialu. Bd przyciągała uwagę chłopaków, podobno przede wszystkim Maxiego. Nic o niej nie piszą, gdyby ktoś chciał szukać.

Piszam, ale mimo wszystko zaznaczam że coś mi nie pasuje

Enterraz

No nie... ja się chyba Naxi nie doczekam. Oby to z Maxim to tylko plotki były albo Naty będzie zazdrosna i coś się wreszcie zacznie dziać:)

ocenił(a) serial na 6
Nati2602

może, dla odmiany to ona zainteresuje się Maxim. Ale była wypuszczona taka inf, że 2 sezon zakończy się naxi

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

OBY!

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Boże, kolejna dziewczyna?

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

m.in. dlatego mam wątpliwości. Cztery to coś za dużo, chyba że dla postaci pobocznych takich jak andres, ale przecież on ma już dwie. Już jest zdecydowany wylew pięknych dziewczyn, zwłaszcza że wszystkie są jak modelki a chłopaków nie przybywa

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Federico jest sam, a ma wrócić na 2 sezon
Ja tam nie wiem nic o nich. Poczekam na odcinki 41-80.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Niech dadzą jakąś dziewczynę, która odwróci uwagę Diega od Vilu. >.<
Obym się doczekała w finale Leonetty. ;>

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

ludmiła odwraca uwagę i to cały czas ;3

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

jednak czy to nie ona pomaga Diegowi?

Leonetta4ever

Na początku tak, ale później się w nim zakocha i będzie o niego zazdrosna :D

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

tak, ale później su.ce się nie spodoba miejsce na drugim planie :3 dobrze, bd wreszcie z chłopakiem który się nie opiera, i nie bd musiała się nad nikim znęcać

Enterraz

Są siebie warci :D Bad girl + Bad boy = <3 hahaha

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

oo, to dobrze. ;p oby dopięła swego, tak jak z Tomaskiem.
Wiecie może kiedy będzie kontynuacja, i 41 odcinek? :P
Baaardzo wielkie mam zaległości w tym sezonie. xd

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

ni wiadomo nic, przez hiszpańskie blogi przewija się data 19 sierpnia, ale to by było więcej jak dziwne. tzn za szybko. Spójrz na mnie- ja mam zaległości a ze wszystkimi inf wyrabiam się fuksem dosłownie na chwilę przed tym jak mi to bd potrzebne trafiam na odpowiedni filmik na yt XD widziałam odcinki 1-10 całe, oprócz tego ostatni tydzień, łącznie 3 z 8 z wielka wyrwa

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

to na avatarze to jesteś ty?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

nie, to była wcześniej z zapytaja taka dziewczyna ;d wgl zmieniałam już avatar z 5 razy i się nie zapisało., >.<
no ja też mam sporo zaległości, i teraz średnio mam czas nadrobić, ale raczej się wyrobię do drugiej części. :p

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

ja bd miała pewien problem, ale zarwie się noc albo dwie ;p;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

no jakoś tak. wcześniej chodziło mi o to zdjęcie z en Vivo, które mam teraz na avku. ;d oni tak uroczo razem wyglądają. :3
a na Polskim DCH już niedługo zerwanie. ;x Ciekawi mnie kiedy wprowadzą drugi sezon do nas. może jeszcze w tym roku zawita. ;d

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

drugi sezon wchodzi na przełomie września i października, wypowiedź DC ;3 widziałam to zdjęcie, nawet miałam przez godzinę na avatarze ;p;p ale jakość słaba, to zmieniłam

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Oo, to dobrze, że tak szybko. :D Z jakością tragedii nie ma, ale perfekcyjna to ona nie jest. ;d
więc teraz czekać aż drugi sezon dobiegnie i końca, i wyczekać ten pocałunek Leosia i Vilu. ;p