PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czyli serialowa Ana ;)
http://www.youtube.com/watch?v=i2dL7iEHCeE
http://www.youtube.com/watch?v=EjSEX7EZ3xo
https://twitter.com/justinabus

Ciekawostki:
- Jej fanki nazywają się Justinaticos
- Grała w urugwajskiej telenoweli "Dance!" wyprodukowaną przez Canal 10 między sierpniem
a grudniem 2011 roku. Opowiada o czterech kobietach z różnych światów, miłości, muzyce i
teatrze. Wcielała się tam w córkę głównej bohaterki, Mirandę Redondo.

Nie mogę znaleźć wieku ;c Ogółem miałam o tym napisać 7 września, ale czekałam by się
upewnić, że ona na pewno gra Anę i gdy już ją dodali na hiszpańskiej wikipedii to piszę o niej.

ocenił(a) serial na 8
MagdaJulka

Aha. (Wybacz! Nie wiem, co więcej napisać. xD)

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Spoko, spoko ;)

MagdaJulka

Ma całkiem ładny głos, ale im dłużej na nią patrze tym mniej mi się podoba (nie dlatego, że jej nie lubie jako Any ;p), znaczy nie jest brzydka ale nie taka ładna jak sądziłam na początku ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Mi też się coraz mniej podoba ;)

MagdaJulka

Ale głos mi się jej podoba, zwłaszcza w tym drugim drugim linku który podałaś ;) (ogólnie lubie All That Jazz z "Chicago" nawet po hiszpański fajnie brzmi ;p)
Już w sumie jak w 61 (chyba) śpiewała z Fran na tej ławce to słychać było, że ładnie śpiewa.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ledwo było ją słychać.

MagdaJulka

Ale były momenty, że było słychać i tak się zastanawiałam jak brzmi sama, bo wydawało mi się że ma łądny głos i się nie myliłam.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Dlatego Magda spełniała twoje marzenia! ~M.

MagdaJulka

I jestem za to bardzo wdzięczna :)
I teraz sobie jej słucham, że też postać jaką gra w Violettcie musi być taka wkurzająca ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja chcę by była z Diego!

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

W sumie ja tam troch jestem za Diegettą, ale pewnie skończy się Leonettą, więc w sumie, to też dla Diego jakieś ciekawe rozwiązanie.
Chociaż nie wydaje mi się, ona jest raczej tylko po to żeby namieszać u Marcesci, a Diego chyba serio zależy na Violi, raczej tak szybko nie zakochałby sie w Anie i z nią był.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie! Diego ma być z Violką :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie będzie.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Wieeem o tym ;)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Widzisz jak się zgadzamy xd A tak w ogóle, dalej uważasz, że nie będzie Germangie? Potrzebuję kogoś kto mnie podniesie na duchu i powie, że nie będzie;) Bo ja sądzę, że będzie, niestety ;p

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ja sądzę, że nie będzie. Uważam, że skończy się Pablangie :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

O dzięki od razu mi lepiej:) Pablangie!!!:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

*.* Zdarzają się momenty, kiedy się trochę łamię, ale jednak zostaję przy tej parze :)
Chyba, ze będzie jak pod koniec 1 sezonu Violka - nie wybierze nikogo :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Musi być, musi! Nie zdzierżę Germangie, Pablangie i Gesmeralda mają być! A co powiecie na Federlettę i Ludeona zamiast Leonetty i Femiły? xD <ironia!>

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

A ja zawsze lubiłam Ledeona!

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ja też! Dopóki nie pojawił sie Fede to tak po cichu marzyłam, żeby Ludmiła wróciła do Leóna :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Fede zmieni Ludmiłę, tak jak Vilu zmieniła Leóna, teraz zrobią małą wymiankę i gitara.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja też nie miałam nic przeciwko! Nawet czasami wolałam ich od Leonetty>3 Te ich kłótnie:)

KeThA

Ja niecierpiałam Ludmi z Leonem gdy byli razem najgorsze cechy ich charakterow się ujawniały ;o
zreszta ja przeczuwałam Femile ;p a jakby miała być Lu z Leonem to już wolałabym żeby oboje byli sami

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Bo ta Angie, ciągle robi maślane oczka do Germana i ciągle cierpi przez niego:) Czekam, aż coś się zacznie dziać pomiędzy Pablem i Angie!!!

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Jak ją pierwszy raz zobaczyłam też myślałam, że jest taka ładna, cóż pomyliłam się:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ja od początku szczerze jej niecierpiałam

ocenił(a) serial na 10
wesolutkabardzo

No ja też, ale nielubienie nie ma nic wspólnego z wyglądem:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Moja podświadomość najwyraźniej tego nie wie

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Ja tam jej nie znosiłam i od początku mnie wkurzała. Mimo, że mój mąż jej bronił, ale co ja poradzę...

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Czasem warto uwierzyć sobie samemu...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Twój mąż, największy fan Marcesci jej bronił?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja ją broniłam? Nie, mówiłam byśmy dali jej czas i poczekali, aż się rozwinie z nią akcja.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

DLa mnie to bronienie :) Nie znoszę dzieweczki i nic tego nie zmieni chyba. (mówię o Anie, nie aktorce!) No, ewentualnie moge ją jeszcze znienawidzić :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Siostro!

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Proponuję pojechać do Argentyny, przyczaić się, złapać ją i wrzucić do basenu bez drabinki. Razem z rekinami. I suszarką do włosów. I trucizną. Zalać benzyną i podpalić. A potem do niej strzelać.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

A gdzie pisałam, że mam plan jej coś zrobić ;o ~M.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Nigdzie, ale ja tak.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Przyłąąączam sie :D