Czyli serialowa Ana ;)
http://www.youtube.com/watch?v=i2dL7iEHCeE
http://www.youtube.com/watch?v=EjSEX7EZ3xo
https://twitter.com/justinabus
Ciekawostki:
- Jej fanki nazywają się Justinaticos
- Grała w urugwajskiej telenoweli "Dance!" wyprodukowaną przez Canal 10 między sierpniem
a grudniem 2011 roku. Opowiada o czterech kobietach z różnych światów, miłości, muzyce i
teatrze. Wcielała się tam w córkę głównej bohaterki, Mirandę Redondo.
Nie mogę znaleźć wieku ;c Ogółem miałam o tym napisać 7 września, ale czekałam by się
upewnić, że ona na pewno gra Anę i gdy już ją dodali na hiszpańskiej wikipedii to piszę o niej.
Ma całkiem ładny głos, ale im dłużej na nią patrze tym mniej mi się podoba (nie dlatego, że jej nie lubie jako Any ;p), znaczy nie jest brzydka ale nie taka ładna jak sądziłam na początku ;p
Ale głos mi się jej podoba, zwłaszcza w tym drugim drugim linku który podałaś ;) (ogólnie lubie All That Jazz z "Chicago" nawet po hiszpański fajnie brzmi ;p)
Już w sumie jak w 61 (chyba) śpiewała z Fran na tej ławce to słychać było, że ładnie śpiewa.
Ale były momenty, że było słychać i tak się zastanawiałam jak brzmi sama, bo wydawało mi się że ma łądny głos i się nie myliłam.
I jestem za to bardzo wdzięczna :)
I teraz sobie jej słucham, że też postać jaką gra w Violettcie musi być taka wkurzająca ;p
W sumie ja tam troch jestem za Diegettą, ale pewnie skończy się Leonettą, więc w sumie, to też dla Diego jakieś ciekawe rozwiązanie.
Chociaż nie wydaje mi się, ona jest raczej tylko po to żeby namieszać u Marcesci, a Diego chyba serio zależy na Violi, raczej tak szybko nie zakochałby sie w Anie i z nią był.
Widzisz jak się zgadzamy xd A tak w ogóle, dalej uważasz, że nie będzie Germangie? Potrzebuję kogoś kto mnie podniesie na duchu i powie, że nie będzie;) Bo ja sądzę, że będzie, niestety ;p
*.* Zdarzają się momenty, kiedy się trochę łamię, ale jednak zostaję przy tej parze :)
Chyba, ze będzie jak pod koniec 1 sezonu Violka - nie wybierze nikogo :D
Musi być, musi! Nie zdzierżę Germangie, Pablangie i Gesmeralda mają być! A co powiecie na Federlettę i Ludeona zamiast Leonetty i Femiły? xD <ironia!>
Ja też! Dopóki nie pojawił sie Fede to tak po cichu marzyłam, żeby Ludmiła wróciła do Leóna :P
Fede zmieni Ludmiłę, tak jak Vilu zmieniła Leóna, teraz zrobią małą wymiankę i gitara.
Ja też nie miałam nic przeciwko! Nawet czasami wolałam ich od Leonetty>3 Te ich kłótnie:)
Ja niecierpiałam Ludmi z Leonem gdy byli razem najgorsze cechy ich charakterow się ujawniały ;o
zreszta ja przeczuwałam Femile ;p a jakby miała być Lu z Leonem to już wolałabym żeby oboje byli sami
Bo ta Angie, ciągle robi maślane oczka do Germana i ciągle cierpi przez niego:) Czekam, aż coś się zacznie dziać pomiędzy Pablem i Angie!!!
Jak ją pierwszy raz zobaczyłam też myślałam, że jest taka ładna, cóż pomyliłam się:)
Ja tam jej nie znosiłam i od początku mnie wkurzała. Mimo, że mój mąż jej bronił, ale co ja poradzę...
Ja ją broniłam? Nie, mówiłam byśmy dali jej czas i poczekali, aż się rozwinie z nią akcja.
DLa mnie to bronienie :) Nie znoszę dzieweczki i nic tego nie zmieni chyba. (mówię o Anie, nie aktorce!) No, ewentualnie moge ją jeszcze znienawidzić :)
Proponuję pojechać do Argentyny, przyczaić się, złapać ją i wrzucić do basenu bez drabinki. Razem z rekinami. I suszarką do włosów. I trucizną. Zalać benzyną i podpalić. A potem do niej strzelać.