Nie mielibyście ochoty zrobić kolejnej akcji Comellistas? Chodziłoby w niej, aby rozsławić na
twitterze (w sensie trendy) wymyślony przez nas hashtag, w którym pisałybyśmy o UNIVERSO.
Hashtagi mogłyby wyglądać tak:
#PoloniaQuiereUniverso #PoloniaNecesitaUniverso #PoloniaEstaImpacienteParaUniverso
#PoloniaAmaLodo
Proponowanymi przeze mnie dniami są:
Piątek, 8.11.13r godz. 22. i dalej
Sobota, 9.11.13r godz. 18.00 i dalej
Byłyby to takie maratony (czekam na waszą propozycję innych dwóch dat), oczywiście w innych
godzinach także kto by mógł by pisał, ale wtedy byłby taki masowy spam. A nóż uda nam się
dotrzeć także do Lodo? :D
ZROBIĘ OCZYWIŚCIE PÓŹNIEJ ODPOWIEDNIĄ GRAFIKĘ, CZY COŚ TAKIEGO TYLKO CHCĘ
ZOBACZYĆ KTO BY SIĘ WŁĄCZYŁ I JAKIE DATY wam ODPOWIADAJĄ. ~J
Ja na 100% wezmę udział w akcji, jeśli bd mi odpowiadała godzina. Jutro od 15 nie mogę, do ok22... Ja proponuje od 20 w poniedziałek, bo jest dniem wolnym. ;)
No tak, nie pomyślałam o poniedziałku. Widzisz, ja o 15 to się do kompa nie dobije. 17-18? Jutro i w niedzielę? W poniedziałek ranem? ~J
Ja bym chciała dzisiaj, bo jutro wyjeżdżam, ale chyba nie ma zbyt wielu chętnych...
Przetłumacz, bo nie znam hiszpańskiego xD Może "Chcemy Universo na VEVO w Polsce"? nie mam innego pomysłu xD
#QueremosUNIVERSOenVEVOdePolonia ? XD Dziwne, de Polonia albo en Polonia, chciałam en Polonia, ale dziwnie brzmiało. xd Ja nie jestem od układania zdań tylko od tłumaczenie. :D ~J
Czyli jak wygląda plan? Spamujemy do Lodo z tym hashtagiem i którymś z tych: #PoloniaQuiereUniverso #PoloniaNecesitaUniverso #PoloniaEstaImpacienteParaUniverso #PoloniaAmaLodo ? :D
Mi pasuje teoretycznie każda godzina. Nie wiem jak inni. Z tego co czytałam, to może będzie nam pasować w niedzielę?
Nom, mi też.
Gdy Adaś płacze, płacze cały świat,
Gdy Adaś mówi, milczy każdy ptak,
Gdy Adaś siedzi, laski krążą wokół niego tak,
a on boskością swoją grzeszy, i to jak!
Adaś jest aż za bardzo słodki,
z nim wszystkie urocze są wątki
ma włosy ciemne,
które są piękne,
on zasługuje na kotki!
~J
Ja bym chętnie wzięła udział,bo uwielbiam Lodo,tylko jeszcze nie wiem czy czas będę miała.Pożyjemy zobaczymy..