PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Znalazłam garść informacji na temat 2 części 2 sezonu, większość to na pewno plotki, ale kilka może być
prawdziwych... Wybrałam najciekawsze ;)) Oto one :

#Camila i Broadwey zostają parą,
# Angie i Violetta odkrywają, że Jeremias to German,
# W 70 odcinku German prosi Angie o rękę, a ta się zgadza,
# Violetta odzyskuje głos i odkrywa, że problemy z nim spowodowała woda, którą dostawała od Diega,
# Mają BYĆ DWA POCAŁUNKI NAXI w 56 i 64 odcinku ;)))
# Wraca Fede ( odcinek 46),
# MAJĄ BYĆ 2 POCAŁUNKI MARCO I FRAN ;))) ( i loff marcesca ;*)
# Między Violettą, ą Larą ma dojsć do jakieś większej kłótni,
# Nie wiem czy i co Lara zrobi, ale "Leon ją zostawi, bo zobaczy że ona jest zła"
#Lara nie będzie mogła pogodzić sie z utratą Leona,
#Nowa postać -Sofia- ma namieszać w Leonetcie (zakocha się w Leonie),
#Wróci również Lena :)
# Violetta i Leon piszą "nuestro camino" , które mają zaśpiewać podczas następnego show,
# Między Violettą a Ludmiła również ma być większa sprzeczka,
# Violetta ma dowiedzieć się, o przykrej przeszłości Ludmiły, która będzie wyjaśniać jej złe zachowanie wobec innych,
# Diego i Ludmiła mają się pocałowac,
# MAJĄ BYĆ 4 POCAŁUNKI LEONETTY - (UWAGA KOLEJNOŚĆ PRZYPADKOWA) : (Leonetta 4ever ;*)
- jeden ma być podczas występu , gdy będą śpiewać "nuestro camino",
-drugi w kinie podaczas jakiegoś filmu,
-trzeci na urodzinach Leona, Vilu ma do niego podejść, a ten na oczach wszystkich (także diega i lary) ma
powiedzieć, że ją kocha i ją pocałować,
- nie wiem kiedy czwarty ;( Może na TEJ ławce..... W 1 części 2 sezonu prawie do niego doszło, a zdjęcia wkazują, na
co najmniej 2 sceny na tej ławce ( m. in. różny ubiór świadzy że to będzie wiecej niż jedna scena),
#Mówi się o jednej lub dwóch całkiem nowych piosenkach,
# Violetta ma być zamknięta w jednej z sali w Studio i Leon ma ją wynieść przez okno, xDDDD
# Uczniowie jadą robić show do Madrytu,
# "Leon jedzie do Madrytu, szukać Violetty" (?)

Co sądzicie ????? <3 (Normalnie dla każdego coś miłego xD : Leonetta, Diemila, Naxi, Marcesca, Germanangie)

ocenił(a) serial na 10
Emm_848

No i oczywiście JUŻ POTWIERDZONE :

NOWE ODCINKI 2 SEZONU 19 SIERPNIA :)

JUż czekam ;))) ^^^ xDDDDD

ocenił(a) serial na 10
Emm_848

Nie wytrzymam już normalnie;) xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Ja też !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
Emm_848

Omg. Jak można tyle czekać. ;-; ><

ocenił(a) serial na 3
pani_cecylia

Zaraz ci Magdalenka jeszcze coś napisze tutaj :D Ona to się doooookopała, że szok :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

;__________________________________________________; idę skoczyć. ._. ale podziwiam ją za determinację do znalezienia... tego. *o* i dziękuję jej za to. ♥

ocenił(a) serial na 10
Emm_848

Uf, to dobrze że nie wcześniej bo jadę na wakacje.. Akurat przyjeżdżam.. :)

ocenił(a) serial na 10
Emm_848

Co do zerwania Leona i Lary to słyszałam, że ona ma pokłócić się z Violettą w 55 odcinku i dlatego Leon z nią zerwie. Co do Marcesci to na sporu stronach piszą o jej 2 pocałunkach, ale nie wiem co z tego jest prawdą, bo na jednym blogu pisało, że ich pierwszy ma ich pogodzić po jakiejś sprzeczce. U Naxi słyszałam tylko o jednym :)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Wiem, na każdym piszą co innego ...... xDDD

Grunt żeby była Leonetta, Marcesca i Naxi ;))))

Ktoś ma jeszcze jakieś inne info odnośnie 2 części ????

ocenił(a) serial na 3
Emm_848

Grunt, żeby było Naxi, Marcesca i... FEDERICO!!! <3

ocenił(a) serial na 10
Emm_848

Ja mam sporo, ale na chwilę idę się przejść.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

"Violetta ma być zamknięta w jednej z sali w Studio i Leon ma ją wynieść przez okno" - hahaha, chciałabym to zobaczyć!
Już nie mogę się doczekać nowych odcinków!!

ocenił(a) serial na 10
Nessie

Violetta na rekach u leona, lubie to;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

I jeszcze to wyjście przez okno ^^

ocenił(a) serial na 10
Nessie

Haha xd Skad oni biora takie informacje? Ja nie moge poprostu xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

A później razem przelewitują na Zielone Wzrórze, cofną się w czasie i będą pić herbatkę z Marylą i Mateuszem.
DObra, nie śmieję się :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

So romantic...

ocenił(a) serial na 10
Nessie

Nie wiem jak ją wyniesie. Chyba wyrzuci przez okno.

MagdaJulka

tez mnie to najbardziej zaciekawiło xD "Uratuje cie ! (łup ją przez okno) xD" tak to wyglada w mojej głowie :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No, ale jakby miał ją wynieść. Wziąć na rączki, jak Tarzan poskakać po półkach i do okna do doskoczyć, a później z nią przez nie wynieść? Dziwne ludzie pomyśli, już bardziej widzę jak nią rzuca.

MagdaJulka

Tak ja tez to widze szybciej niz niczym King Kong bierze na ramiona i razem wyskakuja przez okno. Wgl odnioslam wrazenie ze wiekszosc sal w studiu jest na parterze jakby sama nie mogla wyleźc przez to okno

ocenił(a) serial na 10
karolina199

NIE MOŻE, BO LEON MUSI JĄ WYNIEŚĆ PRZEZ OKNO

MagdaJulka

moze chce dorównac Diego, ten juz Viole znosił ze schodów, ale to i tak juz lepiej niz wyskakiwac z nia przez okno.
moze przerzuci ją sobie przez ramie?

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie wierzę w to. Myślę, że będzie chciał potrenować rzuty za trzy punkty, a Violka jest lekka to się przydała.

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Powiem tak... León nie zdoła tego zrobić. Do tego potrzebny by był Tomas... Ale niestety... Nie ma go :(

ocenił(a) serial na 3
KeThA

A może wróci, specjalnie żeby ją stamtąd wyciągnąć?

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Możliwe : Tomasman! <33 :D

ocenił(a) serial na 2
Luu_4

Przyjdą oboje, Tomas i León, złapią ją każdy za jedną rękę i będą ciągnąć. I bum! Panna będzie rozdarta nie tylko wewnętrznie.

ocenił(a) serial na 10
Nessie

Przyznam szczerze, że ja też chciałabym to zobaczyć.... xDDD

Jak już wcześniej mówiłam to większość plotki, ale gdyby ta była prawdą, to chybabym padła z wrażenia "leon wyniesie vilu przez okno..... " tak..... muszę to zobaczyć ;DDD

Emm_848

Hahaha, niezła ściema z tym wynoszeniem przez okno :D
A tak swoją drogą, to nie oglądam drugiego sezonu, (nie znam hiszpańskiego i wolę poczekać na polską wersję), ale sporo o nim czytałam i gdzieś ludzie pisali, że Leon ma mieć jakiś wypadek na motocrossie... Niedawno znalazłam zdjęcia jak Jorge miał coś z ręką i miał ją w temblaku (co prawda nie wiem z jakiego okresu są te zdjęcia) i tak się zastanawiam, czy oni czasami tego nie wykorzystali i żeby nie przerywać zdjęć, wymyślili ten wypadek... Znalazłam też to zdjęcie ->https : //pbs.twimg. com/media/ BQIXf-kCMAAAWZy.jpg:large i widać, że na plecach ma pasek od temblaka (przynajmniej tak mi się wydaje...)

ocenił(a) serial na 10
Jorgini

No tez cos takiego slyszalam i ze podobno dzieki temu wypadkowi maja sie zejsc z violka;)

ocenił(a) serial na 6
Jorgini

Na jednej ręce gra na pianinie xd? Równie dobrze to może być torebka

Kaoshi

A nie da się? A może wtedy mieli przerwę i tak sobie przysiadł i coś próbował zagrać? A z resztą, kto to wie, co oni tam robią... Pożyjemy, zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 3
Jorgini

wypowiem się, jako szalony znawca tematu - osoba grająca na pianinie - nie zagra tych ich piosenek jedną ręką.
Jedna ręką to może sie po tyłku podrapać :P A tak serio to najwyżej co to może zagrać pojedyncze nuty po kolei. Linię melodyczną

ocenił(a) serial na 3
Jorgini

Czytałam gdzieś, że Jorge miał coś z ręką po prostu, ale wiem...
W sumei możliwe

ocenił(a) serial na 4
KeThA

ale i tak Xabiani jest najlepszy

ocenił(a) serial na 3
karolinaaaa96

Ruggero, kochanie, Ruggero :D A najlepszy jest Rubi ^^