Znalazłam garść informacji na temat 2 części 2 sezonu, większość to na pewno plotki, ale kilka może być
prawdziwych... Wybrałam najciekawsze ;)) Oto one :
#Camila i Broadwey zostają parą,
# Angie i Violetta odkrywają, że Jeremias to German,
# W 70 odcinku German prosi Angie o rękę, a ta się zgadza,
# Violetta odzyskuje głos i odkrywa, że problemy z nim spowodowała woda, którą dostawała od Diega,
# Mają BYĆ DWA POCAŁUNKI NAXI w 56 i 64 odcinku ;)))
# Wraca Fede ( odcinek 46),
# MAJĄ BYĆ 2 POCAŁUNKI MARCO I FRAN ;))) ( i loff marcesca ;*)
# Między Violettą, ą Larą ma dojsć do jakieś większej kłótni,
# Nie wiem czy i co Lara zrobi, ale "Leon ją zostawi, bo zobaczy że ona jest zła"
#Lara nie będzie mogła pogodzić sie z utratą Leona,
#Nowa postać -Sofia- ma namieszać w Leonetcie (zakocha się w Leonie),
#Wróci również Lena :)
# Violetta i Leon piszą "nuestro camino" , które mają zaśpiewać podczas następnego show,
# Między Violettą a Ludmiła również ma być większa sprzeczka,
# Violetta ma dowiedzieć się, o przykrej przeszłości Ludmiły, która będzie wyjaśniać jej złe zachowanie wobec innych,
# Diego i Ludmiła mają się pocałowac,
# MAJĄ BYĆ 4 POCAŁUNKI LEONETTY - (UWAGA KOLEJNOŚĆ PRZYPADKOWA) : (Leonetta 4ever ;*)
- jeden ma być podczas występu , gdy będą śpiewać "nuestro camino",
-drugi w kinie podaczas jakiegoś filmu,
-trzeci na urodzinach Leona, Vilu ma do niego podejść, a ten na oczach wszystkich (także diega i lary) ma
powiedzieć, że ją kocha i ją pocałować,
- nie wiem kiedy czwarty ;( Może na TEJ ławce..... W 1 części 2 sezonu prawie do niego doszło, a zdjęcia wkazują, na
co najmniej 2 sceny na tej ławce ( m. in. różny ubiór świadzy że to będzie wiecej niż jedna scena),
#Mówi się o jednej lub dwóch całkiem nowych piosenkach,
# Violetta ma być zamknięta w jednej z sali w Studio i Leon ma ją wynieść przez okno, xDDDD
# Uczniowie jadą robić show do Madrytu,
# "Leon jedzie do Madrytu, szukać Violetty" (?)
Co sądzicie ????? <3 (Normalnie dla każdego coś miłego xD : Leonetta, Diemila, Naxi, Marcesca, Germanangie)
No i oczywiście JUŻ POTWIERDZONE :
NOWE ODCINKI 2 SEZONU 19 SIERPNIA :)
JUż czekam ;))) ^^^ xDDDDD
Zaraz ci Magdalenka jeszcze coś napisze tutaj :D Ona to się doooookopała, że szok :D
;__________________________________________________; idę skoczyć. ._. ale podziwiam ją za determinację do znalezienia... tego. *o* i dziękuję jej za to. ♥
Co do zerwania Leona i Lary to słyszałam, że ona ma pokłócić się z Violettą w 55 odcinku i dlatego Leon z nią zerwie. Co do Marcesci to na sporu stronach piszą o jej 2 pocałunkach, ale nie wiem co z tego jest prawdą, bo na jednym blogu pisało, że ich pierwszy ma ich pogodzić po jakiejś sprzeczce. U Naxi słyszałam tylko o jednym :)
Wiem, na każdym piszą co innego ...... xDDD
Grunt żeby była Leonetta, Marcesca i Naxi ;))))
Ktoś ma jeszcze jakieś inne info odnośnie 2 części ????
"Violetta ma być zamknięta w jednej z sali w Studio i Leon ma ją wynieść przez okno" - hahaha, chciałabym to zobaczyć!
Już nie mogę się doczekać nowych odcinków!!
A później razem przelewitują na Zielone Wzrórze, cofną się w czasie i będą pić herbatkę z Marylą i Mateuszem.
DObra, nie śmieję się :D
tez mnie to najbardziej zaciekawiło xD "Uratuje cie ! (łup ją przez okno) xD" tak to wyglada w mojej głowie :D
No, ale jakby miał ją wynieść. Wziąć na rączki, jak Tarzan poskakać po półkach i do okna do doskoczyć, a później z nią przez nie wynieść? Dziwne ludzie pomyśli, już bardziej widzę jak nią rzuca.
Tak ja tez to widze szybciej niz niczym King Kong bierze na ramiona i razem wyskakuja przez okno. Wgl odnioslam wrazenie ze wiekszosc sal w studiu jest na parterze jakby sama nie mogla wyleźc przez to okno
moze chce dorównac Diego, ten juz Viole znosił ze schodów, ale to i tak juz lepiej niz wyskakiwac z nia przez okno.
moze przerzuci ją sobie przez ramie?
Nie wierzę w to. Myślę, że będzie chciał potrenować rzuty za trzy punkty, a Violka jest lekka to się przydała.
Powiem tak... León nie zdoła tego zrobić. Do tego potrzebny by był Tomas... Ale niestety... Nie ma go :(
Przyjdą oboje, Tomas i León, złapią ją każdy za jedną rękę i będą ciągnąć. I bum! Panna będzie rozdarta nie tylko wewnętrznie.
Przyznam szczerze, że ja też chciałabym to zobaczyć.... xDDD
Jak już wcześniej mówiłam to większość plotki, ale gdyby ta była prawdą, to chybabym padła z wrażenia "leon wyniesie vilu przez okno..... " tak..... muszę to zobaczyć ;DDD
Hahaha, niezła ściema z tym wynoszeniem przez okno :D
A tak swoją drogą, to nie oglądam drugiego sezonu, (nie znam hiszpańskiego i wolę poczekać na polską wersję), ale sporo o nim czytałam i gdzieś ludzie pisali, że Leon ma mieć jakiś wypadek na motocrossie... Niedawno znalazłam zdjęcia jak Jorge miał coś z ręką i miał ją w temblaku (co prawda nie wiem z jakiego okresu są te zdjęcia) i tak się zastanawiam, czy oni czasami tego nie wykorzystali i żeby nie przerywać zdjęć, wymyślili ten wypadek... Znalazłam też to zdjęcie ->https : //pbs.twimg. com/media/ BQIXf-kCMAAAWZy.jpg:large i widać, że na plecach ma pasek od temblaka (przynajmniej tak mi się wydaje...)
No tez cos takiego slyszalam i ze podobno dzieki temu wypadkowi maja sie zejsc z violka;)
A nie da się? A może wtedy mieli przerwę i tak sobie przysiadł i coś próbował zagrać? A z resztą, kto to wie, co oni tam robią... Pożyjemy, zobaczymy :)
wypowiem się, jako szalony znawca tematu - osoba grająca na pianinie - nie zagra tych ich piosenek jedną ręką.
Jedna ręką to może sie po tyłku podrapać :P A tak serio to najwyżej co to może zagrać pojedyncze nuty po kolei. Linię melodyczną
Czytałam gdzieś, że Jorge miał coś z ręką po prostu, ale wiem...
W sumei możliwe