PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Skończył mi się limit, nie płaczcie za mną za bardzo, wrócę!
Pozdrowienie dla wszystkich, szczególnie dla taty, który piecze ciasta z zakalcami.

Nadal mamy bardzo mało tematów, staram się podbić ;) Wie ktoś, pod jakim filmem czy serialem
jest największa dyskusja na filmwebie?

PS. Daisy jest śliczna <3

Luu___4

Kurde, o co chodzi z tym limitem ???????

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Pierwsze 3 miesiące możesz jakoś pisać mniej wiadomości ;p

majka5454

To dobrze że mam filmweba od roku ;D

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Ja też mniej więcej, przez pierwsze 3 miesiące mało pisałam, więc nawet nie wiedziałam, że jest jakiś limit xd

majka5454

Ja się tam zaczęłam rozpisywać dopiero jakieś dwa tygodnie temu :D

Luu___4

Wiem,że jest śliczna <3 Daisy ci dziękuje :)

ocenił(a) serial na 7
Luu___4

Ja tam jak załozyłam filmweba to nie pisałam :P a teraz to chyba nie mam limitów, zreszta ja i tak mało się udzielam :)

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Po 3 miesiącach znikają limity.

ocenił(a) serial na 7
majka5454

Ja mam filmweba dłużej niż 3 miesiące ale i tak mało się udzielam :)

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ja też nie za wiele.

ocenił(a) serial na 7
majka5454

i tak chyba więcej niż ja :)

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ale czasami lubię popisać na filmwebie z ludźmi, którzy też lubią Violettę:) Bo wśród moich znajomych raczej takich nie ma:)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

ja mam jedną taką koleżankę co ogląda i mozna z nią gadać ale ona jeszcze nie skończyła pierwszego sezonu :P:P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ja i tak z drugiego niewiele rozumiem, więc czekam na polski dubbing:)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

też czekam :P ale po hiszpańsku i tak oglądam, bo to mnie mobilizuje do nauki :P ale ja oglądam tak śmiesznie :P obejrzałam do 15 odcinka i kilka ostatnich jakoś od 53 :P:P ale to nadrobię :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ja też tylko ostatnie odcinki w całości, a z poprzednich tylko jakieś fajne fragmenty. Chociaż i tak jestem na bierząco z tym co się dzieje ;p

ocenił(a) serial na 7
majka5454

no ja poczytałam streszczenia na mundo, trochę tutaj i mniej/więcej ogarniam no i odrobinke sama rozumiem :D, a z poprzednich też sobie przewijałam czy jest coś ciekawego :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Ja też czytałam streszczenia na mundo:)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

nom, teraz jak sobie oglądam od początku to też wchodzę, chociaż rozumiem już troszeczkę :)

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Angielskiego uczę się od dziecka, a moje umiejętności nie są jakoś szczególnie wybitne. Raczej nie mam jakiegoś szczególnego talentu do języków, więc hiszpańskiego też szybko nie ogarnę, choćbym nie wiem ile oglądała odcinków Violetty:)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

Ja też się uczę ang długo, 12 lat ale tylko w szkole i chociaż mam 5 to jak oglądam serial po ang to gówno co rozumiem, np. jak było to z Bridgit Mendler, więcej zrozumiałam z napisów hiszpańskich niż z tego co ona gadała po angielsku :P Chociaż właśnie ja podziwiam osoby, które uczą się tak ze słuchu, mi jest tak bardzo ciężko :)

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Słuchanie jest dla mnie najgorsze. Mówią coś, a ja nic nie rozumiem. Jak czytam po angielsku to jest lepiej. A jeszcze mam rozszerzony angielski w liceum i do tego jestem w lepszej grupie, chociaż nie wiem jakim cudem się tam znalazłam. Widocznie inni są jeszcze gorsi ode mnie;)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

Jakbym miała napisy angielskie w serialach to by było spoko ale jak gadają to jakoś nie wyraźnie :) ja mam zawodowy, a nie rozszerzony :D

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Napisy to tak, bo oni w serialach tak nie wyraźnie mówią i jeszcze szybko. Chociaż nawet jak na lekcji pani puszcza nagranie z kasety to też nie jest mi lepiej;)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

witaj w klubie :D z kasety mi się nawet nie chce słuchać ale powiem Ci, ż ejak oglądam tą Violke pop hiszpańsku to wydaje mi się, że Argentyńczycy mówią wyraźnie, chyba, że wkładają w to więcej emocji to różnie bywa :P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Bo w angielskim jest ten akcent i niektóre słowa się pisze inaczej niż czyta i dlatego ciężko mi zrozumieć. Nie wiem jak jest z hiszpańskim. A niemiecki akurat lubię, lepiej mi idzie niż angielski ;p

ocenił(a) serial na 7
majka5454

ja nie lubię, mój chłopak tak :P A co do angielskiego, ja nie mam problemów z czytaniem ale z napisaniem jak usłyszę trochę bardziej :P A w hiszpańskim są zasady wymowy ale jak to wszędzie są wyjątki:P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Mój chłopak jest świetny z angielskiego;) Jak mam jakieś wypracowanie to tylko do niego:) Ja niestety z czytaniem też mam problemy:)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

ja generalnie nie ale mam problemy z gramatyką:)

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

U nas nauczycielka nas męczy tą gramatyką to ją ogarniam:)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

nas też ale ja mam z tym jakiś problem :P niby wiem o co chodzi ale jak przyjdzie zastosowanie w praktyce to kapa :P