PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Koniec.

ocenił(a) serial na 8

Tak... Jak zwykle dodaję jakiś niepotrzebny temat. Pytanie: Komu kończą się ferie? Jestem
załamana, chyba wpadam w depresję xD. Nie no, ale to był fajny tydzień. Taki imprezowy. A więc
żeby zakończyć ten tydzień... Komu mleka? Śmietany, jogurtu, co tam chcecie. Ja muszę się
wyluzować:D

LuLuComello

Nie mam ferii, ale mogę się napić mleka? XD

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Oczywiście, trzeba się wyszaleć:D
<nalewa mleka sobie i Ewie, a potem piję do dna>

LuLuComello

Dziękuję Ci bardzo :3
<pije z Lilką>

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Widzę Pimpusia!
<Piję mleko z kartonu>

LuLuComello

Już widzisz? Po jednym kieliszku? Szybko XD

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

A kto powiedział, że po jednym kieliszku xD. Słyszałam, że mamy paranormalną rodzinę:D
<piję>

LuLuComello

No tak, Ty pijesz kartonami, zresztą ja też XD
A tak, mój przyszły niedoszły szwagier Kuba jest wampirem (coś na kształt Boskiego Edłorda) a córka Kuby i Ady jest pół-wampirzątkiem XD

<pije>

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Oczywiście, wiesz dzisiaj z trzy kakałka wypiłam:D
Spoko, czyli rodem wyrwane ze Zmierzchu. Napiszemy o tym książkę, albo nakręcimy film. Nie, najlepiej napisać całą historię naszej rodziny:)
A ja im ślub organizuję, na statku podobno.

<piję>

LuLuComello

Na statku, bo chcą się hajtać jednego dnia z Marysią i Gabi, które są Jackiem i Rose z Titanica XDD

<pije>

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Wiem, wiem czytałam. Tak oryginalnie:) Nasze forum... robi się coraz dziwniejsze xD

<piję>

LuLuComello

Przynajmniej jest ciekawie :D

<pije>

Ech, miło jest, ale lecę spać. Dobranoc!

ocenił(a) serial na 8
esteckiewicz1

Racja <3

<piję>

Okey... Dobranoc:)

LuLuComello

Ja swoje ferie zakończyłam dwa tygodnie temu ;-; Napiłabym się, ale muszę być trzeźwa. Jutro konkurs i sprawdzian z ruska, i kartówka z biologii, a ja nie ogarniam xD

ocenił(a) serial na 8
kislowa

Ja mam dwa konkursy dopiero 8 i 12, masakra. A jutro pełno kartkówek, panie nas nienawidzą...

LuLuComello

W tym tygodniu mam 3 sprawdziany i jakaś kartkówka codziennie .-.

ocenił(a) serial na 8
kislowa

Znam ten ból. Chociaż zintegruję się z klasą. Nie ma to jak wspólne robienie ściąg lub podpowiadanie sobie xD. Właśnie muszę jutro w szatni od kogoś pracę domową przepisać...

LuLuComello

Hahaha, u mnie jest podobnie :D

LuLuComello

Ja bardzo chętnie muszę odreagować od myśli źe jutro już do szkoły :(

ocenił(a) serial na 8
zielona1218

Okey, ja w jakieś załamanie wpadam:D
<nalewa i sama piję>

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Okey <polewa> dopiero teraz tematy ogarniam. Jak tam po pierwszym dniu w szkole?...

LuLuComello

Okropnie ;_; Tu wszystko opisałem już Skailes: http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/...,2402756#post_11 684651 .
A u Ciebie? Nie polewaj, odpowiadam na 14 długich pytań z historii, potem muszę zrobić album, ładnie napisać błogosławieństwa, odrobić z matmy i w ćwiczeniu z historii. Nie mam czasu ;_; Coś czuję, że dzisiaj spać nie pójdę xD

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Rozumiem. Masz grzywkę? Wyobrażałam sobie ciebie w krótkich włosach... To ja podobno jestem pyskata, nie wychowana i krzywo się na panię patrzę - Słowa mojej kochanej wychowawczyni, której szczerze nienawidzę. Babka z matmy uznała, że się zepsułam w drugiej gimnazjum. Zgłosiłam się do konkursu, a okazało się, że trzeba się do niego nauczyć 70 stron w wordzie i wielu zdjęć. Chyba się nieszczęśliwie zakochałam (znowu?!). Mam do napisania wypracowanie, referat i pełno pracy domowej. Pragnę ferii ewentualnie weekendu... Masakra.

LuLuComello

Zapuszczam włosy, bo ze Skai nie zobaczyła mojej twarzy jak się spotkamy :D Też nie trawię mojej wychowawczyni ^^ Wg niej jej zawsze trafiają się najgorsze klasy, a inne to ideały, takie zorganizowane i mądre. To nic, że mieliśmy (Chyba, nie jestem pewien) najwyższą średnią z całego gimnazjum.

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Aha, spoko. Nasza wychowawczyni, jest naprawdę dziwna. Uczy wuefu i nigdy nie była wychowawczynią. Ja mam taką klasę, że zawsze mamy najgorszą średnią xD

LuLuComello

Nasza też jest nauczycielką wuefu! :D Ale dla dziewczyn xd Mnie uczy <o ile to uczeniem można nazwać> techniki.

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Hahaha, spoko. Moja uczyła jeszcze moją mamę i nie nadaję się na nauczycielkę wuefu. Ciągle się drze i nie potrafi nam zorganizować normalnej wycieczki. Najdalej pojechaliśmy do kina i Mcdonalda:D

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Ja dla odmiany pije sok Kubuś. Mocno wyskokowy. ( chora jestem)

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 8
julia_555

Spoko, ja chce ferii <polewa>

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello

Ja za to chcę wakacje. :c

LuLuComello

Ja zapomniałam już jak to jest mieć ferie- miałam w 1 terminie.

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Mi się skończyły.

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Mi 2 tygodnie temu się skończyły :/

ocenił(a) serial na 2
LuLuComello

Skończyły mi się :'(

LuLuComello

Ja już daaawno miałam koniec ;c Szkodaaa... :/

użytkownik usunięty