Chyba niektórzy z was znają mojego bloga story-violetta. blogspot. com
Zrobiłam na nim konkurs. Szczegóły na blogu. Zapraszam do wzięcia udziału. ;D
Dziewczyno, kocham twojego bloga.!!!
przeczytałam wszystkie opowiadania o Leonetcie i są wspaniałe.. Kocham Cie i twoje wpisy.. a i mam taki pytanko, czemu mi nie działa 58 rozdział.??? a i kiedy będzie 60 odcinek..?
60 rozdział to ten, który zostanie napisany przez kogoś na konkurs. Czyli będzie w środę. ;D Dzięki.
mam pomysł na 60 rozdział tylko nie wiem czy ma być napisany w takiej formie jak twoje opowiadania czy takie zwykłe opowiadanie a ty je potem "przerobisz"... ;D
Jeśli chcesz możesz wziąć udział w konkursie. Szczegóły na blogu. To ma być napisane tak jak rozdziały u mnie. Ja nic nie będę poprawiać. Mam nadzieję, że weźmiesz udział ;D
tak piszę już ale jestem trochę jakby w kropce... mam pytanie czy Violetta może stracić dziecko...? czytałam regulamin ale jakoś nie mogę sobie jej wyobrazić z 2 dzieci..?
Nic o tym w regulaminie nie napisałam, więc chyba tak. Tylko nie tak jakoś drastycznie heh ;D
O, cieszę się, że przedłużyłaś termin. No nie powiem, fajna inicjatywa i o ile nie braknie mi jutro czasu, napiszę coś swojego i podrzucę Ci na mejla.