PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

"libre soy" Martiny czy "Let it go" Demi Lovato? Którą obstawiacie? Moim zdaniem Tini wersja jest
dobra ale Demi nie dorasta do pięt. Wokal Demi jest niesamowity. Tini nie wyciąga tak wysoko jak
ona. Może kiedyś wyrobi swój głos na tyle, że jej dorówna :-)

Lola140392

Całkowicie się zgadzam <3 ~ A

Lola140392

W sumie to nie wiem. Z jednej stony wyrobiony głos i wg mnie ładniejsza wersja Demi, ale z drugiej śliczny głos i piosenka w cudownym języku Tini.... Obie są cudowne ^^

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Mimo miłości do hiszpańskiego chyba wolę wykonanie Demi. :P

Lola140392

Wolę wykonanie demi. Ma swietny wokal i bardziej do mnie przemawia, choć Martinie tez nieźle poszło

Lola140392

Tini ;3 Demi przymula.

ocenił(a) serial na 3
Lola140392

Demi. Już gdzieś pisałam wszystko, co o tym sądzę. Tinka nie ma szans z głosem Demi...

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Po równo. Obydwa świetne.

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

demi ona ma po prostu przecudowny głos a Tini hmm też ma śliczny głos ale nigdy nie dorówna Demi, ;-)

ocenił(a) serial na 2
Lola140392

Demi ma o wiele bogatszą barwę, słychać, że doskonale panuje nad głosem. A Tini jeszcze nie umie go do końca ujarzmić i momentami krzyczy. No i jakoś wykonanie Demi ma tą magię, bez kiczowatości. Ale Martina też sobie całkiem, całkiem poradziła. To nie jest łatwa piosenka.

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Demi. Ale Tinki też nie jest zła.

Lola140392

Demi bardziej mi się podoba. Na początku uwielbiałam wersję Tinki, ale jak usłyszałam ten cudowny głos Lovato w jakby ostatniej zwrotce, to już wiedziałam - mój nowy dzwonek i obiekt westchnień. <3

Żeby jeszcze Demi zaśpiewała to po hiszpańsku....