W parach do tańczenia :D Ta scena była cudowna! <333 <If you know what I mean> - a co wy
myślicie? FEMIŁA I NAXIIII!
weż tez chciałam załozyc temat o tym! ;p
najlepsza scena jak narazie w tym odcinku :D w koncu mam nadzieje ze miedzy NAxi cos będzie :D a Fede z Lu też słodko wyglądali :D
ach ta ich "walka na taniec" apotem ta wymiana genialne :D
Tak wyśmiałam, że Naty z Fede są lepsi - było widać po minach :D Ale to śmieszne, że tak ich zmieszali - uroczo!
I wgl. Diego chyba serio coś do Violki czuje...
właśnie nie zrozumiałam o czym gadal z Lu a chciałam bardzo! a to ze on cos czuje serio juz mowilam dawno ;p ale co dziwniejsze Violka tez juz mniej o Leonku tylko o Diego myśli ;o
mi sie tam nie podoba jak Naty tanczy troche sztywno ;p ale to nie zmienia faktu że to było genialne :D a te pozy w których skończyli hahah xD alez mnie to cieszyło :D
Wgl. teraz mina Violetty; Camila i Fran się kłócą, a ona oparta o to pianino :D
Też mnie to rozwala :D
Camila i Fran sie kłócą, a Violka ma ich dość :D
Ale Camila raz ma rację: Marco kocha Fran, aczkolwiek dzisiaj zachował się jak de bil, powinien od razu za nią lecieć, a nie!
wlasnie a on gada z Ana fajnie?
a wgl po tym jak Fran spiewala Habla si puedes, to o czym on gadal z Aną i czemu sie przytulali znów?
Za cholerę nie wiem... On jest głupi.
Mnie zastanawia, co Ana teraz gadała Fran...
tez mnie to zastanawia, ale widze ze cos probowała przyaktorzyc tylko nie wiem czy to dobrze ;o
ale Marco chyba przygotowywuje jakies przeprosiny dla Fran czy coś mogłoby mu w koncu wyjść, gdzie stary Marco i jego genialne pomysly na zaimponowanie Fran?
Fajnie by tylko było, gdyby próbując przeprosić Fran przestał choć na chwilę zadawać się z dziewczyną, która rozwaliła ich związek!
wlasnie nie moge tego ogarnąć, nawet jak jest jego "przyjaciółką" (nieh mu tam będzie) to by jej powiedział że teraz musi poświecić 100% czasu Fran, to on tu sobie z nią zatańczy, tu z nią pogada tu się poprzytulają no świetnie -.-
licze na powtórke z Junto a ti z 2 odcinka, mają się już pogodzić no prosze!
a wgl w tym klubie, Violka znów słodkie oczka do Leona, tu beczy za Diego i wrzeszczy na Leona, a potem smutna bo Leon z Larą, no ogarneła by się juz ;p
Od kiedy Diego sobie przypomniał tę scenę z Violką i gitarą dochodzę do wniosku, że serio coś do niej czuje, więc ma być Diegetta! *.*
Wgl, wyczuwam zbliżające się Naxiii i Femiłęęę i powrót Marceeeesci, bo koniec sezonu :D
to też: Naxi i Femila bo dzisiejsza scena, Marcesca bo Marco w koncu może ruszy dupe! :D ;p
tez bym chciała Diegette, ale zobaczymy, bo widać Viola nadal myśli o Leonie a juz myślałam że chociąż na chwile sobie odpuści.
licze też na zblizającą się Pablangie ! przeciez Angie nie moze tego wszystkiego od tak Germanowi wybaczyć !
a co do Pabla czemu Gregi się przed nim obnarza? :O ;P
A wiesz przeież, że czuje do niego pociąg - najwyraźniej postanowił w ten sposób go poderwać. Wiesz - na bica! :D
haha, ale to mógł zaleść jakieś bardziej zaciszne miejsce a nie na środku pokoju nauczycielskiego xD
i Beto (tak mi sie wydaje) też musiał się temu przyglądać ;pp
zreszta niech zostawi Pabla dla Angie! a sam niech sie bierze, za nie wiem moze pana psychologa ;p też był fajny :D
Tak może Pablo bał się że Gregorio zacznie ściągać coś jeszcze i wziął sobie Beto do obrony xD
Musi być Pablangie! Znów Angie wracała smutna od Germana i kogo spotkała, oczywiście Pablo, bo on nie rani tylko zawsze jest dla niej, nie ma opcji żeby A. wybrała Germana.
a ja muszę czekać, bo najpierw mi się zacięło, potem leciało bez głosu, a potem znowu się zacięło więc wyłaczyłąm :P
Ja miałam tak wczoraj ;/ Ale będę tę scenę oglądała jeszcze z 10 razy jak tylko na yt wrzucą *.* Me gusta!
Wyczuwam romans między Diegiem a Leónem, chyba Tomas będzie zazdrosny...
León za Diego biednie: DIego!!!! :D
ich pierwsza poważna kłotnia <3 och ach jak słodko ;p
a German to debil! Esme nie ma juz sie do Jade szczerzy..
Dla mnie może być i Jade, byle nie Angie! :D
Cóż... w każdym związku są problemy :(
no to tak, Pablangie musi być <3
ale to nie zmienia faktu, że ten człowiek jest debilem i mnie irytuje czasami tak że aaa!
Też mi się to podobało *.* Ale chcę jeszcze raz najlepszą scenę tego odcinka, czy zgadniesz o co chodzi? ;>
no chyba się domyślam :D jeden z minusów ogladania online ze tez chciałabym teraz przewinąć soie tą scene a nie mogę :<
ale czemu Ludmi teraz sobie wmawia, że Fede nie jest dla niej ważny, no przecież ta scena dla mnie pokazuje coś innego !
RZĄDAM WRZUCENIA TEJ SCENY NA YT! TERAZ <3 Jak tylko ją wrzucą to sama nabiję z kilkadziesiąt wyświetleń! To było taaakie urocze <3 Dwie moje ukochane pary. Już jak Ludmi z Maxim przyszli to wiedziałam, jak to się skończy. I ten pojedynek - no masakra, dalej jestem zachwycona *.*
haha, ta scena tak działa, ja też chce żeby juz to ktoś wrzucił!!
ja wgl od początku czułam, że Ludmi z Maxim tam wbiją do nich! :D dwie takie piekne pary no cudna scena, czemu tego jeszcze nigdzie nie ma?!
No właśnie, też siedzę na yt i czeeekam! To powinno się pojawić pierwsze jako najlepsza scena z odcinka dzisiejszego! :D
Bo to była najlepsza scena z odcinka dzisiejszego :D Bo tam były dwie najlepsze pary i co ważne Maxi w końcu okazal jakieś przyjazne nastawienie do Naty nie jak w odcinkach poprzednich!
Potem ewentualnie Cami i Broduey ale to długo potem ;p
Femiła i Naxi
Nic
Nic
Nic
DŁUGO, długo, długo nic
Camila i Broduey
Całkiem nic :D
Idealnie to przedstawiłaś :D wychodzi na to że dla nas odcinek mógłby trwać 10 minut xD
ale nie było jeszcze kilka scen które mnie rozbawiły ;p ale to już inna kategoria, z uroczych scen były tylko te dwie ;d
Dla mnie ten serial mógłby być o Marcesce, Naxi, Femile, Pablangie i Diegetcie (Violka może się wahać między nim a Leónem, ale go wybrać na koniec) + nauczyciele ze studio. Wyrzucić Germana. Chociaż wtedy trzeba by się jade i Matiasa pozdbyć ;/ No cóż... :D
tak okazuje się, że nawet irytujący German się na coś przydaje ;pp
a co do Diegetty, to kurde serio bym chciała, żeby byli razem na końcu, no bo błagam byli praktycznie cały sezon razem, wiem że z początku to bylo kłamstwo ale tyle razem przeżyli i co teraz mają zerwać i od razu ma się pojawić szczęśliwa Leonetta?
Bo już się skończył, a wcześniej film oglądałam + nie widziałam wczorajszego odcinka. Ej, bo ludzie twitterze piszą, że ta Ana chce okłamać Fran, bo chce wrócić do Marco. O co chodzi? To jakieś kolejne brednie?
czyli o to chodzi, była taka scena że Fran grała i Ana przyszła i na siłe się rozpłakałą i coś gadała chyba też o tym pocałunku Any i Marco, ale aż się boje co ona Francesce tam naściemniała ;o