PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

W parach do tańczenia :D Ta scena była cudowna! <333 <If you know what I mean> - a co wy
myślicie? FEMIŁA I NAXIIII!

KeThA

No to było świetne, a szczególnie to, jak się wymienili partnerami :3

esteckiewicz1

TAAK ! Końcówka najlepsza ! <33

KeThA

weż tez chciałam załozyc temat o tym! ;p
najlepsza scena jak narazie w tym odcinku :D w koncu mam nadzieje ze miedzy NAxi cos będzie :D a Fede z Lu też słodko wyglądali :D
ach ta ich "walka na taniec" apotem ta wymiana genialne :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Tak wyśmiałam, że Naty z Fede są lepsi - było widać po minach :D Ale to śmieszne, że tak ich zmieszali - uroczo!
I wgl. Diego chyba serio coś do Violki czuje...

KeThA

właśnie nie zrozumiałam o czym gadal z Lu a chciałam bardzo! a to ze on cos czuje serio juz mowilam dawno ;p ale co dziwniejsze Violka tez juz mniej o Leonku tylko o Diego myśli ;o
mi sie tam nie podoba jak Naty tanczy troche sztywno ;p ale to nie zmienia faktu że to było genialne :D a te pozy w których skończyli hahah xD alez mnie to cieszyło :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Wgl. teraz mina Violetty; Camila i Fran się kłócą, a ona oparta o to pianino :D

KeThA

Albo teraz jak Beto tańczy *.*

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Jak wyskoczył na początku sceny! Genialne :D

KeThA

Jaki Leoś oburzony że Diego nie pracuje! XD

KeThA

wgl one się ostatno często kłócą ;p
każda jakiś problem, wszystkie wkurzone

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Też mnie to rozwala :D
Camila i Fran sie kłócą, a Violka ma ich dość :D
Ale Camila raz ma rację: Marco kocha Fran, aczkolwiek dzisiaj zachował się jak de bil, powinien od razu za nią lecieć, a nie!

KeThA

wlasnie a on gada z Ana fajnie?
a wgl po tym jak Fran spiewala Habla si puedes, to o czym on gadal z Aną i czemu sie przytulali znów?

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Za cholerę nie wiem... On jest głupi.
Mnie zastanawia, co Ana teraz gadała Fran...

KeThA

tez mnie to zastanawia, ale widze ze cos probowała przyaktorzyc tylko nie wiem czy to dobrze ;o
ale Marco chyba przygotowywuje jakies przeprosiny dla Fran czy coś mogłoby mu w koncu wyjść, gdzie stary Marco i jego genialne pomysly na zaimponowanie Fran?

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Fajnie by tylko było, gdyby próbując przeprosić Fran przestał choć na chwilę zadawać się z dziewczyną, która rozwaliła ich związek!

KeThA

wlasnie nie moge tego ogarnąć, nawet jak jest jego "przyjaciółką" (nieh mu tam będzie) to by jej powiedział że teraz musi poświecić 100% czasu Fran, to on tu sobie z nią zatańczy, tu z nią pogada tu się poprzytulają no świetnie -.-
licze na powtórke z Junto a ti z 2 odcinka, mają się już pogodzić no prosze!
a wgl w tym klubie, Violka znów słodkie oczka do Leona, tu beczy za Diego i wrzeszczy na Leona, a potem smutna bo Leon z Larą, no ogarneła by się juz ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Od kiedy Diego sobie przypomniał tę scenę z Violką i gitarą dochodzę do wniosku, że serio coś do niej czuje, więc ma być Diegetta! *.*
Wgl, wyczuwam zbliżające się Naxiii i Femiłęęę i powrót Marceeeesci, bo koniec sezonu :D

KeThA

to też: Naxi i Femila bo dzisiejsza scena, Marcesca bo Marco w koncu może ruszy dupe! :D ;p
tez bym chciała Diegette, ale zobaczymy, bo widać Viola nadal myśli o Leonie a juz myślałam że chociąż na chwile sobie odpuści.
licze też na zblizającą się Pablangie ! przeciez Angie nie moze tego wszystkiego od tak Germanowi wybaczyć !
a co do Pabla czemu Gregi się przed nim obnarza? :O ;P

ocenił(a) serial na 3
karolina199

A wiesz przeież, że czuje do niego pociąg - najwyraźniej postanowił w ten sposób go poderwać. Wiesz - na bica! :D

KeThA

haha, ale to mógł zaleść jakieś bardziej zaciszne miejsce a nie na środku pokoju nauczycielskiego xD
i Beto (tak mi sie wydaje) też musiał się temu przyglądać ;pp
zreszta niech zostawi Pabla dla Angie! a sam niech sie bierze, za nie wiem moze pana psychologa ;p też był fajny :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Wiesz... Beto jako przyzwoitka, żeby nie było!
Taaak! Ja chcę PABLANGIE! :D

KeThA

Tak może Pablo bał się że Gregorio zacznie ściągać coś jeszcze i wziął sobie Beto do obrony xD
Musi być Pablangie! Znów Angie wracała smutna od Germana i kogo spotkała, oczywiście Pablo, bo on nie rani tylko zawsze jest dla niej, nie ma opcji żeby A. wybrała Germana.

karolina199

A można by linka?

ocenił(a) serial na 7
KeThA

a ja muszę czekać, bo najpierw mi się zacięło, potem leciało bez głosu, a potem znowu się zacięło więc wyłaczyłąm :P

ocenił(a) serial na 3
Magdaa95

Ja miałam tak wczoraj ;/ Ale będę tę scenę oglądała jeszcze z 10 razy jak tylko na yt wrzucą *.* Me gusta!

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Wyczuwam romans między Diegiem a Leónem, chyba Tomas będzie zazdrosny...
León za Diego biednie: DIego!!!! :D

KeThA

Hahaha XD Albo teraz Pablangie <3

KeThA

ich pierwsza poważna kłotnia <3 och ach jak słodko ;p
a German to debil! Esme nie ma juz sie do Jade szczerzy..

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Dla mnie może być i Jade, byle nie Angie! :D
Cóż... w każdym związku są problemy :(

KeThA

no to tak, Pablangie musi być <3
ale to nie zmienia faktu, że ten człowiek jest debilem i mnie irytuje czasami tak że aaa!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Mnie irytuje ciągle :)

KeThA

no w sumie coś w tym jest ;p
za o taniec Cami i Brodueya :D oni tez potrafią byc chwilami uroczy :D

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Też mi się to podobało *.* Ale chcę jeszcze raz najlepszą scenę tego odcinka, czy zgadniesz o co chodzi? ;>

KeThA

no chyba się domyślam :D jeden z minusów ogladania online ze tez chciałabym teraz przewinąć soie tą scene a nie mogę :<
ale czemu Ludmi teraz sobie wmawia, że Fede nie jest dla niej ważny, no przecież ta scena dla mnie pokazuje coś innego !

ocenił(a) serial na 3
karolina199

RZĄDAM WRZUCENIA TEJ SCENY NA YT! TERAZ <3 Jak tylko ją wrzucą to sama nabiję z kilkadziesiąt wyświetleń! To było taaakie urocze <3 Dwie moje ukochane pary. Już jak Ludmi z Maxim przyszli to wiedziałam, jak to się skończy. I ten pojedynek - no masakra, dalej jestem zachwycona *.*

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Boże, ja serio już nie myślę. Żądam, oczywiście...

KeThA

haha, ta scena tak działa, ja też chce żeby juz to ktoś wrzucił!!
ja wgl od początku czułam, że Ludmi z Maxim tam wbiją do nich! :D dwie takie piekne pary no cudna scena, czemu tego jeszcze nigdzie nie ma?!

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No właśnie, też siedzę na yt i czeeekam! To powinno się pojawić pierwsze jako najlepsza scena z odcinka dzisiejszego! :D

KeThA

Bo to była najlepsza scena z odcinka dzisiejszego :D Bo tam były dwie najlepsze pary i co ważne Maxi w końcu okazal jakieś przyjazne nastawienie do Naty nie jak w odcinkach poprzednich!
Potem ewentualnie Cami i Broduey ale to długo potem ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Femiła i Naxi

Nic
Nic
Nic

DŁUGO, długo, długo nic

Camila i Broduey

Całkiem nic :D

KeThA

Idealnie to przedstawiłaś :D wychodzi na to że dla nas odcinek mógłby trwać 10 minut xD
ale nie było jeszcze kilka scen które mnie rozbawiły ;p ale to już inna kategoria, z uroczych scen były tylko te dwie ;d

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Dla mnie ten serial mógłby być o Marcesce, Naxi, Femile, Pablangie i Diegetcie (Violka może się wahać między nim a Leónem, ale go wybrać na koniec) + nauczyciele ze studio. Wyrzucić Germana. Chociaż wtedy trzeba by się jade i Matiasa pozdbyć ;/ No cóż... :D

KeThA

tak okazuje się, że nawet irytujący German się na coś przydaje ;pp
a co do Diegetty, to kurde serio bym chciała, żeby byli razem na końcu, no bo błagam byli praktycznie cały sezon razem, wiem że z początku to bylo kłamstwo ale tyle razem przeżyli i co teraz mają zerwać i od razu ma się pojawić szczęśliwa Leonetta?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

ŻAL
~M.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Jaki żal?
~S

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Bo ja czytam natwtterze co się dzieje, a wy oglądacie.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No, ale jaki problem?
Czemu ty nie obejrzysz też?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Bo już się skończył, a wcześniej film oglądałam + nie widziałam wczorajszego odcinka. Ej, bo ludzie twitterze piszą, że ta Ana chce okłamać Fran, bo chce wrócić do Marco. O co chodzi? To jakieś kolejne brednie?

MagdaJulka

czyli o to chodzi, była taka scena że Fran grała i Ana przyszła i na siłe się rozpłakałą i coś gadała chyba też o tym pocałunku Any i Marco, ale aż się boje co ona Francesce tam naściemniała ;o

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Jutro jak wrócę ze szkoły to się dowiem, co się działo tymczasem trzeba czekać :c